kriminal Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Ce gunoi! Nu-mi mai merge messengeru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 OKi, am vb si cu kriminal si mai vine cu un tovaras, deci pana acum suntem 4 sexosi. Sper sa ma luati si pe mine pasager pana la garaj ca eu vin pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Eu voi fi "per pedes" sau cu un Chevrolet Aveo argintiu. DUpa cum v-am spus - permisu nu e ink si motoru e pe butuci. As prefera prima varianta totusi ca sa beau si io o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Eu voi fi "per pedes" sau cu un Chevrolet Aveo argintiu. DUpa cum v-am spus - permisu nu e ink si motoru e pe butuci. As prefera prima varianta totusi ca sa beau si io o bere. Eu sunt tovarasu' ala la lui Kriminal si ma fac si eu prezent miercuri la 8:30 la SIR. Count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 O SA VIN SHI EU DAR NUSH DAK CU VIRAGA SAU PE JOS VAD . PS: NU AM MERS NICODATA NOAPTE ASHA CA MI-E CAM TARSHA CYA THERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 UPDATE : am vb cu omul si cand i-am zis ca ar mai fi vreo 5 motoare mi-a zis ca "nu mai e loc" si ca de fapt curtea nu e a lor ci e impartita intre mai multi .. etc.. Dar a zis ca vb cu un alt patron care e in aceeasi curte tot pazit de ei si ma suna azi sa imi zica ce a rezolvat. Oricum intalnirea la SIR va avea loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 O sa fiu si eu acolo. tau_xxx: ti-am dat add la ym Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 UPDATE : am vb cu omul si cand i-am zis ca ar mai fi vreo 5 motoare mi-a zis ca "nu mai e loc" si ca de fapt curtea nu e a lor ci e impartita intre mai multi .. etc.. Dar a zis ca vb cu un alt patron care e in aceeasi curte tot pazit de ei si ma suna azi sa imi zica ce a rezolvat. Oricum intalnirea la SIR va avea loc. Mda, de rahat.. John Paule vii cu motorul ca sa ne intalnim cu totii la motorul tau ca altfel nu ne recunoastem..Opresti in fata la DADO acolo..se vede mare scris Biliard, Bar, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 fuck... ieri nu am avut cum sa intru pe forum si nu am aflat de intalnire..... ce ati rezolvat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 fuck... ieri nu am avut cum sa intru pe forum si nu am aflat de intalnire..... ce ati rezolvat??? Nasol! Ai ratat intalnirea! La urmatoarea intalnire o sa trebuiasca sa dai un rand de bere Nu prea s-a rezolvat nimik, asa ca nu ai pierdut mare lucru. De fapt ai pierdut... nishte berici la terasa In locul pe care-l stia John Paul nu prea merge si a ramas sa punem fluturase pe garaje. Nu e mare lucru, dar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 (editat) Din pacate faza cu motoarele unde o tin eu a cazut .. ca nu mai vreau aia sa aiba mai multe pe cap "sa nu bata la ochi"... Am aflat asta dupa ce am parcat motorul si am vorbit cu paznicu. Dupa aceea am mai ramas la niste beri si o poveste cu baietii. @dubici S-a stabilit sa se faca niste mini afise care apoi sa se imparta la fiecare urmand ca sa le lipim toti pe unde stam. Deci ne vom mai intalni... stay tuned. Editat Iulie 6, 2006 de John Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Din pacate faza cu motoarele unde o tin eu a cazut .. ca nu mai vreau aia sa aiba mai multe pe cap "sa nu bata la ochi"... Am aflat asta dupa ce am parcat motorul si am vorbit cu paznicu. Dupa aceea am mai ramas la niste beri si o poveste cu baietii. @dubici S-a stabilit sa se faca niste mini afise care apoi sa se imparta la fiecare urmand ca sa le lipim toti pe unde stam. Deci ne vom mai intalni... stay tuned. Mda, vesti proaste din nou..tinand cont de faptul ca cerea e muult mai mare decat oferta (de garaje) mi-e greu sa cred ca vom rezolva.Oricum faza cu fluturasii ramane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Din pacate faza cu motoarele unde o tin eu a cazut .. ca nu mai vreau aia sa aiba mai multe pe cap "sa nu bata la ochi"... Am aflat asta dupa ce am parcat motorul si am vorbit cu paznicu. Dupa aceea am mai ramas la niste beri si o poveste cu baietii. @dubici S-a stabilit sa se faca niste mini afise care apoi sa se imparta la fiecare urmand ca sa le lipim toti pe unde stam. Deci ne vom mai intalni... stay tuned. mulatam pentru briefing! Eu am printat deja vro 30 de anunturi. ma duc in seara asta la lipit. Va zic maine daca am rezolvat ceva. Pacat de berile care le-am pierdut asera....ca am stat acasa si am frecat-o oricum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 (editat) mulatam pentru briefing! Eu am printat deja vro 30 de anunturi. ma duc in seara asta la lipit. Va zic maine daca am rezolvat ceva. Pacat de berile care le-am pierdut asera....ca am stat acasa si am frecat-o oricum.... E bine ca n-ai stat degeaba totusi.. Da-mi add friend dubici (id:tau_xxx) Editat Iulie 6, 2006 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Mda, vesti proaste din nou..tinand cont de faptul ca cerea e muult mai mare decat oferta (de garaje) mi-e greu sa cred ca vom rezolva.Oricum faza cu fluturasii ramane! Ai dreptate, dar alte optiuni neavand... Daca mai sunt alte idei, nu va sfiiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Am vorbit cu administratorii de prin zona si au zis ca se intereseaza.Mi-au spus ca pe str Dreptatii sunt o gramada de case si ca s-ar putea sa ne lase cineva sa o lasam prin curte or smth, poate au si garaj...nu-s cine stie ce vestile dar macar incercam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snail Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Cred ca as putea ajuta pe cineva( pentru o vreme) cu o curte pazita la romancierilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 caut un garaj zona militari stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 eu ashtept mailul ala cu fluturasi si bag repede cateva sute la imprimanta ca sa avem prilej sa nvdm dinou la o bere id mess i_alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 eu ashtept mailul ala cu fluturasi si bag repede cateva sute la imprimanta ca sa avem prilej sa nvdm dinou la o bere id mess i_alin Vine si mail-ul imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 eu ashtept mailul ala cu fluturasi si bag repede cateva sute la imprimanta ca sa avem prilej sa nvdm dinou la o bere id mess i_alin EU AM ZIS CA PUN ASEARA.... dar m-am imbatat si am uitat o sa-mi pun reminder pentru seara asta. sper sa nu mai fiu TAU sa ma anunti de bere pe yahoo daca vezi ca nu mai dau semne pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 EU AM ZIS CA PUN ASEARA.... dar m-am imbatat si am uitat o sa-mi pun reminder pentru seara asta. sper sa nu mai fiu TAU sa ma anunti de bere pe yahoo daca vezi ca nu mai dau semne pe forum Ya ya, eu plec la Braila ca am o nunta.. Vorbim pe luni cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Distractie placuta si ashtept mailu ca mi-e sete de o bere sa nvdm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Nu mai pot sa editez. Primisem mailul dar intrase la bulk. Trag acu la imprimanta si sa ziceti cand nvdm la bere in SIR Bafta multa si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Nu mai pot sa editez. Primisem mailul dar intrase la bulk. Trag acu la imprimanta si sa ziceti cand nvdm la bere in SIR Bafta multa si asfalt uscat Ne vedem in cursul saptamanii viitoare candva. In weekend nu merge ca sunt multi care pleaca din Bucuresti. (inclusiv eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate