alex4ever Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Si eu caut un garaj ceva in zona domenii ... 1 mai domenii... cine stie sa ma ajute Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vervega_eusebio Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Inca mai caut garaj in Militari, Valea Lunga,Moinesti,Gorjului,Apusului. Vreau si eu loc pt motorul meu ...in zona Militari...Drumul taberei .... Platza Mall.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_I Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 caut si eu un loc prin zona moinesti, gorjului, veteranilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krammy Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) Ma intereseaza sa inchiriez un garaj in zona Brancoveanu, sau Tineretului. Pls dati-mi un raspuns, deoarece garajul meu a fost demolat si ma aflu in situatia in care....nu stiu ce sa fac cu motorul mai ales ca vine iaaaaaaaarna! Editat Septembrie 14, 2009 de krammy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 in zona Bucurestii Noi, exista vreun loc liber in vreun garaj? multumesc! Sunt inca in cautarea unui garaj pentru doua motociclete in zona Bucurestii Noi...de asemenea, merge si zona Ion Mihalache(fost 1Mai)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Nimic momentan. mai exact intre capatul autobuzelor 168 si 368. Noutati? Vine iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 Noutati? Vine iarna! daca doresti pentru perioada iernii la noi in garaj mai putem baga 1 motoreta, asta daca nu este un chopper cat camionu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Gazduire pentru motociclete in zona Stadion Olimpia (intersectie Mihai Bravu cu Calea Vitan). Temperatura constanta peste 16 grade, motocicletele puse pe standere, supraveghere video si paza 24/24. La cerere, se asigura si mentenanta. Pret fix 97 ron / motocicleta. Pentru detalii: 0733/808963 - Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digeisepe Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 In zona piata muncii-hala traian-foisorul de foc nimic nimic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero the hero Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 salut! un loc in garaj/curte in zona baicului, gara de est, pantelimon-cimitirul armenesc, are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 ofer garaj pt. moto pe timpul iernii, zona baneasa, ieftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Se ofera cazare pe timp de iarna pentru cca 50-60 moto la un pret de 50 ron/luna, in incinta fostei fabrici de tigarete (Grozavesti), intrarea facandu-se pe strada cu Maternitatea Giulesti (vis-a-vis de maternitate). Spatiul este incalzit, pazit si supravegheat video...in curand si alarma ! Pentru detali suplimentare va rog sa sunati la 0749 169 638 - Irinel. In imediata vecinatate a acestui spatiu, beneficiati si de service dotat cu scule profi. CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Salut, O intrebare pt cei ce stiu: ma intereseaza sa inchiriez un loc de parcare in parcarea subterana de la Bucur Obor (nu numai pt iernat). Stie cineva care-i pretul pt un motor si care-i pt masina? Stau cat de cat in zona, dar scarbiciul imi ocupa f mult timp si nu prea am cand sa ajung pe acolo sa intreb, iar pe net nu am gasit niciun nr de telefon. Merci, Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digeisepe Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Salut,O intrebare pt cei ce stiu: ma intereseaza sa inchiriez un loc de parcare in parcarea subterana de la Bucur Obor (nu numai pt iernat). Stie cineva care-i pretul pt un motor si care-i pt masina? Stau cat de cat in zona, dar scarbiciul imi ocupa f mult timp si nu prea am cand sa ajung pe acolo sa intreb, iar pe net nu am gasit niciun nr de telefon. Merci, Vice. 150 ron / luna motorul si 360 ron /luna masina parca. Parere personala: la banii astia ar fi putut si ei sa isi asume raspunderea daca iti dispare ceva din masina sau de pe motor dar sunt cam nesimtiti. Din nefericire sunt si cam singurii in zona asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) nimeni nu mai cauta loc in garaj ? Editat Noiembrie 2, 2009 de unnamed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 150 ron / luna motorul si 360 ron /luna masina parca. Parere personala: la banii astia ar fi putut si ei sa isi asume raspunderea daca iti dispare ceva din masina sau de pe motor dar sunt cam nesimtiti. Din nefericire sunt si cam singurii in zona asta... Merci, Intr-adevar este cam scump pt ce ofera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea001 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 salut, in zona Carrefour Grand Arena stie cineva un loc liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juniorx88 Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) Ofer cazare pt Moto si Scutere in zona OMV Sos. Berceni. Spatiul este incalzit si are monitorizare si interventie de la City Security Non Stop.Motorul parcat poate fi luat pt plimbare de Luni pana Vineri intre orele 9-18.Iar Sambata si Duminica cu un telefon inainte. Pret motor 100 ron Pret scuter 60 ron Rel la tel 0730091589/0724561013 Editat Noiembrie 5, 2009 de juniorx88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 salut.as putea sa fac rost de un garaj in berceni(capatul lui 313-turnu magurele).de fapt ar fi doua libere.ma intereseaza daca este vreun doritor,ca sa pot vorbi cu proprietarul. Salut am eu un garaj in Berceni,zona Aparatorii Patriei,da un pm daca esti interesant Mesaj completat Ma intereseaza sa inchiriez un garaj in zona Brancoveanu, sau Tineretului. Pls dati-mi un raspuns, deoarece garajul meu a fost demolat si ma aflu in situatia in care....nu stiu ce sa fac cu motorul mai ales ca vine iaaaaaaaarna! Salut am eu un garaj in Berceni,zona Aparatorii Patriei,da un pm daca esti interesant Mesaj completat exista vreun garaj in zona aparatori (pe langa Universitatea Spiru Haret)? Salut am eu un garaj in Berceni,zona Aparatorii Patriei,da un pm daca esti interesant Mesaj completat   salutare tuturor, cine are motor si il tine in garaj, sau cine stie ceva de vreun garaj, prin zona real vitan(bobocica), ramnicu sarat,ramnicu valcea, energeticienilor, il rog sa posteze aici, sau sa imi dea un PM,fac...cinste..... Salut am eu un garaj in Berceni,zona Aparatorii Patriei,da un pm daca esti interesant Mesaj completat Salut, Un garaj,curte,firma,etc prin zona berceni(brancoveanu-soseaua giurgiului-drumul gazarului mai exact,dar nu conteaza asa de mult) cunoasteti?E ptr 2 monstere cuminti Thx. Salut am eu un garaj in Berceni,zona Aparatorii Patriei,da un pm daca esti interesant Mesaj completat pe la Piata sudului(berceni) nu stie nimeni vreun loc unde sa pot lasa si eu motorul peste noapte ? ca parca afara nu l-as mai lasa Salut am eu un garaj in Berceni,zona Aparatorii Patriei,da un pm daca esti interesant Mesaj completat Salutare Am si eu un garaj in zona Berceni - Aparatorii patriei Este din lemn,deasupra este o cabana tot din lemn,nu este incalzit,are curent electric Cred ca incap cam vreo 5-6 motoare Am 19 ani deci nu stiu ce tarif sa percep dar vad ca pe aici se invarte suma in jur de 50 de ron pe luna,dar negociem... Nu caut sa ma imbogatesc ci doar sa imi ajut prietenii pe 2 roti In caz ca umplu garajul cu motoare(ceea ce nu cred) as m-ai avea o magazie acoperita in care ar m-ai intra 2 3 motoare dar mai greu de accesat la ele Rog seriozitate cum si eu sunt serios,asfalt uscat Mihai: 0760 924 562 sau e-mail: borangicmihai@yahoo.com sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 in zona Colentina-Tei exista garaje de inchiriat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Salutare Are cineva un garaj in zona Dorobanti ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candro Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Ofer cazare pt Moto si Scutere in zona OMV Sos. Berceni.Spatiul este incalzit si are monitorizare si interventie de la City Security Non Stop.Motorul parcat poate fi luat pt plimbare de Luni pana Vineri intre orele 9-18.Iar Sambata si Duminica cu un telefon inainte. Pret motor 100 ron Pret scuter 60 ron Rel la tel 0730091589/0724561013 Daca platesc in avans 3-5 luni, se face vre-o reducere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Noutati? Vine iarna! Sunt o grămadă de case peste Valea Oltului, majoritatea au curte sau garaj, se găsește un loc de parcare pe-acolo chiar ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 (editat) Sunt o grămadă de case peste Valea Oltului, majoritatea au curte sau garaj, se găsește un loc de parcare pe-acolo chiar ieftin. Am rezolvat chiar elegant si confortabil Colegul de garaj de nota 10 (mi-a si spalat mobra de muste ) Editat Decembrie 5, 2009 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Excelent. Vezi să se oprească doar la spălatul mobrei, cu timpul cine știe ce idei îi mai vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate