Nubyan Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) Caut loc de parcare (garaj) in zona Sebastian, Electromagnetica. Un up pentru aceeasi zona Editat Mai 28, 2014 de Nubyan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Salutare! Ma intereseaza si pe mine un garaj zona Rahova/Sebastian/13 Septembrie. Un up pentru aceeasi zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Garaj in zona colentina, neincalzit numai peste lunile de iarna (nov-apr). Detalii si intrebari suplimentare pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Caut sa inchiriez un garaj in zona Crangasi ( Constructorilor ). Rog trimiteti ofertele pe PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea001 Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Caut garaj cat mai aproape de stadionul Steaua. Merge si la cateva statii de autobuz, tramvai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Caut garaj cat mai aproape de stadionul Steaua. Merge si la cateva statii de autobuz, tramvai. La preciziei daca vrei.Garaj incalzit,supravegheat video si pazit.Pret 120 4 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 salut, doresc sa cumpar un garaj in zona intersectiei 1 Mai - Turda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea001 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 G B V multumesc de oferta, pretul e bun, dar mai astept poate gasesc ceva mai aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinv Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Buna dimineata, M-am inregistrat pe site ca sa va intreb daca exista interes din partea celor din comunitate pentru a inchiria boxe pentru garat motociclete in zona Mosilor - Dacia - Eminescu. As putea prelua un spatiu intr-un garaj subteran care poate fi amenajat in acest sens. Ma gandesc la 100 lei/luna chiria, iar daca este interes din partea cuiva de a cumpara o boxa dupa amenajare as fi interesat sa stiu si asta, ma gandesc la 3000 euro/boxa. Ca si informatii suplimentare, eu gestionez un numar de spatii de parcare in alta locatie si intotdeauna cand am discutat cu motociclisti a aparut problema necesitatii unei boxe inchise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Salut, Sunt interesat de un garaj in zona Titan sau ceva apropiat, unde sa cazez motocicleta peste iarna. Daca stie careva ceva, va rog. 0721.316.729. adi.aloman@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COSMIN-EUGEN Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 salut , sunt interesat de o astfel de boxa, atat pentru inchiriere cat si pentru eventuala cumparare . Ma intereseaza detalii ca suprafata, acces utilitati etC. Ma poti contacta pe privat.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_xev Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Salut, Caut garaj, sau boxa, sau orice spatiu unde pot tine motoreta in siguranta. Daca ar exista si spatiu sa ma misc pentru o eventuala mentenanta ar fi ideal. Zone: Sector 4: Obregia, Brancoveanu, Piata Sudului sau in sectorul 6: Dr. Taberei, Valea Argesului, Valea Ialomitei. Daca sunt colegi ce au loc sa imparta un spatiu e foarte bun si asa. Orice ... Multumesc frumos, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Salutare! Caut un loc pentru The Hornet în zona Grand Arena...garaj/curte...aștept ceva oferte dacă se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 Salut ! Caut sa inchiriez un garaj / loc in garaj in zona Crangasi ( Constructorilor ). Daca stiti / aveti de inchiriat va rog dati PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestman1 Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Salutare, Caut si eu un garaj pentru motor, cu electricitate, preferabil si apa curenta pentru toata perioada anului; acces la orice ora. Zona Asmita, Mihai Bravu, Mall Vitan. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
needubad Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 (editat) Salut. M-am mutat de curand in zona Lujerului. M-ar interesa sa inchiriez un loc intr-un garaj sau intr-o curte aproape de strazile Cupolei, Liniei. As dori sa am acces non-stop. Multumesc. Editat Mai 23, 2015 de needubad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nck Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Salut. Caut un garaj in Tei (sau pe aproape) cu acces non-stop. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Salut, Caut garaj in Sect 5 sau 6 care sa indeplineasca urmatoarele conditii: - spatiu suficient pentru 2 motoare care urmeaza sa fie facute bucatele - posibilitate de acces non-stop - o temperatura decenta pe timpul iernii - apa curenta - curent electric Astept oferte, sunt dispus sa platesc peste media ceruta in general. Multumesc » Post actualizat in 02 Oct 2015 12:19 Salut, Caut garaj in Sect 5 sau 6 care sa indeplineasca urmatoarele conditii: - spatiu suficient pentru 2 motoare care urmeaza sa fie facute bucatele - posibilitate de acces non-stop - o temperatura decenta pe timpul iernii - apa curenta - curent electric Astept oferte, sunt dispus sa platesc peste media ceruta in general. Multumesc Nimeni? Chiar nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebyteo Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Eu la timpuri noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviusss Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 Salut, caut si eu un garaj/loc in garaj in zona Titan, pt tot timpul anului 0731200294 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vm210984 Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 (editat) Salutari, caut garaj/loc de inchiriat, zona Dristor pe R.Valce,R.Sarat, Benz.Mall. Mai e cineva prin zona care cauta?poate gasesc eu intre timp. Mersi. Editat Martie 2, 2016 de vitalik.moraru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cici CBR Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Salut ! Caut garaj de inchiriat zona Ferentari/rahova/sebastian ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreas512 Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Salut! Caut garaj in Drumul Taberei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Salut,Eu imi caut 4colegi de garaj. Se elibereaza in locul unde tin eu moto. 20e/luna daca suntem 5. Zona este pe langa rar_ul de pe Grivita. Garajul este incalzit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexu Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 (editat) Salut caut si eu un garaj dublu sau 2 garaje apropiate ca sa-mi tin masina si moto . Daca are cineva in zona Militari sector 6 sau in Rosu Chiajna ar fi perfect. Editat Iulie 6, 2016 de lexu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate