Brugus Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 caut si eu un garaj in zona berc eni..stie cineva?pls help..astpet msg privat pls.. M-ar interesa si pe mine un loc pentru calul meu in Berceni, capatul lui 313. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Pentru Rahova tot nu a auzit/aflat nimeni nimik?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_coj Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Inchiriez garaj in zona Colentina pt. minim 15 motoare maxim 20 cu doar 15$ pe luna. Mai aveti si spatiu pentru reparati.Fost atelier auto deci mai am si ceva scule. tel.0722439553 Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 salut.in curind o sa am nevoie si eu in berceni,capatul lui 313. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Caut garaj spre inchiriere in cartierul Titan , pt 1, 2 max 3 motociclete. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 hai ma nu are nimeni un loc in zona cismigiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soundchaser Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 si eu caut tot la Cismigiu- Sala Palatului. Daca gasesti ceva si mai e loc da-mi un semn. 0723 148941 Ionut Mai am un amic care s-ar baga deci am fi 3 la chirie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel? Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Salut, Mai stie cineva un garaj prin zona Piata Muncii? Eventual un loc liber intr-unul deja inchiriat? Multzam Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Caut garaj, sau loc in garaj in zona Victoriei,Titulescu,Sala palatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Copiii din Tineretului - nu v-am uitat, dar n-am mai gasit nimic inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Copiii din Tineretului - nu v-am uitat, dar n-am mai gasit nimic inca! si eu tot p'aci stau (mai precis pe vacaresti, in zona abatorului) ar fi un garaj numa' bun pt ce vreti voi, dar nu stiu cum sa dau de proprietar (daca o mai exista, ca nu s-a mai umblat cam de multisor la garaj...) sau, daca il dau pe trabi (unul din ele ) ramane loc in garajul meu cand il termin (vorba vine garaj, ca deocamdata e doar un "tarc" din plasa de buzau, neacoperit). acolo tin nipra cu prelata pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Draku, daca ai locul, punem toti bani si construim un garaj de ceva prefabricate. E o solutie buna, zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Draku, daca ai locul, punem toti bani si construim un garaj de ceva prefabricate. E o solutie buna, zic eu. e buna da' e scump al draku', ca m-am interesat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 N-ar fi rea solutia construirii garajului, dar si eu stiu ca inghite o gramada de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Cit poate sa coste sa-l facem din BCA si cu un acoperis de tabla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 2000 de euroi..plus autorizatii de la Primarie. Asta ca tre sa-l cumparati si nu sa-l construiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 up caut garaj vezi semnatura...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Ai dreptate, atit costa unul prefabricat. Eu ma gindeam sa facem noi pe zidarii si sa-l inaltam cu labutele noastre. Iesim mai ieftin si avem parte si de o ocupatie placuta, cu motiv de berica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Pai tre sa-l faci tot cu aprobari, priecte. Alergatura te poate duce mai mult. Si amenda e mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Atunci apelam la amplasarea unui cort peste garaj Care este constructie temporara fara autorizatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 bre, se poate face acoperis, ca asa l-am declarat la taxe si impozite: "garaj de plasa de sarma acoperit cu tabla" (desi nu e) da' lipseste ingredientul cheie....ghici care... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Tabla sau berea? Eu as paria pe bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Daca gasesti, ma bag si eu. Te anunt la randul meu daca gasesc ceva, stau in spatele Mega Image. Ok. Pe a mea am bagat-o in husa deocamdata , si am prins-o cu lantul in fatza blocului . Oricum, cine afla primul, da cu goarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Garaj berceni care ma ajuta sa imi tin si eu motorul cand il aduc pana imi gasesc altceva ... ca imi fac astia varza Bestiutza... o aduc aprox pe 5 aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 caut garaj sau spatiu intr-un garaj pt moto, in zona COMPLEX STUDENTESC TIMISOARA! Private message pls! intre atatea garaje in BUCURESTI...naiba mai vede anuntu' meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate