dealien Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 Nu am decat poze momentan. Modelul este un Suzuki B-King! Se pare ca deocmadata este doar concept. Oricum e demential!!! Cred ca daca s-ar produce in serie ar fi cel mai tare street-fighter!!! Enjoy the pics!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 2.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 3.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 4.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 6.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 7.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 Daca a mai fost SORRY...dar e prea frumoasa ca sa nu v-o arat!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 20, 2005 Autor Share Postat Februarie 20, 2005 Am gasit si cate ceva despre ea: Spor la citit. Se pare ca este vorba de un motor de Hayabusa cu supralimentare!!! Cred ca ar merge struna!!! E doar concept bike si a fost prezentata la Tokyo Show in 2001! >>>>>>Suzuki's new concept bike B-King looks like it could leave every other bike way behind at the traffic lights. And I'm pretty sure it could do that, too. Imagine Suzuki GSX1300 Hayabusa with a super charger - that's exactly what B-King engine is. There's no exact engine data available but we know that Hayabusa gives 175 bhp and a super charger could easily add 50% more power. 240 bhp has mentioned. Holy cow!!! That's about twice as much as what the GSX1400 engine delivers. GSX1400 has the same tire dimensions as Hayabusa. 120 at the front, 190 at the rear. B-King uses 150 and 240 tires! They must have created a new tire model just for B-King... Materials like carbon fiber, stainless steel, aluminum and leather were used building this awesome superbike. An advanced computer system is integrated to the bike. There are self-diagnosis systems, advanced telemetry, which can use a mobile phone for remote maintenance, setup options, and even a GPS-based weather warning system, in case you are heading for a rained out area, and much more. The engineers at Suzuki are supposed to design a helmet with a GPS navigation system using the visor as a display. The bike is started using a fingerprint recognition system. There's also a advanced thief alarm system. If an unauthorized person tries to start or move the bike the owner gets notified of it immediately by his/her mobile phone. There's a microphone and a speaker built in the bike so the owner can speak with the thief by the phone. If a speaking motorcycle doesn't scare off the thief, you can activate light and sound alarm and the GPS system helps locating the bike if it actually gets stolen. And so on. In my opinion the B-King looks really great and it's filled with fantastic gismos and fun stuff like led flashers acting like a color display if you want. But don't rush to the dealer yet - B-King is not for sale. Not yet anyway...>>>>>>> see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 Baieti destepti astia de la Suzuki . Se pare ca va intra in curind in productie. Daca se va intimpla asa : SUZUKI RULES ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Februarie 25, 2005 Autor Share Postat Februarie 25, 2005 YEP!!! SUZUKI RULEZ!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 YEP!!! SUZUKI RULEZ!!! <---------------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cico Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 cateva date in plus sunt aici: http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_boost_king_2002.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat August 9, 2005 Share Postat August 9, 2005 Pana la urma este dat in productie din 14 aprilie 2005 si au trecut cu motorizarea de la 1300 ccm de hayabusa cu turbocharger la 1500 ccm fara turbocharger. In rest ce sa va mai zic... cititi si voi http://www.gizmag.co.uk/go/3938/ Oricum concurenta e stransa cu BMW k1200 si altele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Te cam lasa cu gura cascata prototipul. Din pacate, insa, micile modificari facute modelului de serie ii schimba mult aerul agresiv. Sunt de acord cu majoritatea parerilor exprimate in legatura cu subiectul in forumul: http://blogs.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/0...00139MWEBF5.htm Aici puteti compara usor cele doua modele. Lucrez intr-un domeniu vizual si de multe ori mi se intampla sa fac schimbari ridicol de mici unor lucrari si sa constat cat de mare este efectul (benefic sau nu) asupra intregului. In cazul King-ului, farul modelului de serie e, la modul obiectiv, mult mai putin aratos. Oglinzile, de asemenea, nu prea dau bine. In rest, ceea ce nu-mi place e linia generala, tinuta parca mai inalta, mai putin lipita de sosea decat a prototipului. Dar acest lucru s-ar putea datora unghiului usor diferit din care a fost facuta fotografia modelului de serie, "mai din fata", iar motocicletele doar sa para diferite, dar, de fapt, sa fie identice ca dimensiuni. Caz in care critica de mai sus (in afara de carcotelile despre far si oglinzi) nu si-ar mai avea rostul. Si chiar sper sa fie asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat August 15, 2005 Autor Share Postat August 15, 2005 Si eu care credeam ca a ramas la stadiul de prototip!!! Tre sa ma pun sa-mi strang bani!!! se PARE> Nu cred ca este streetfigher mai tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Foarte misto, dar roata aia de 150 pe fata mi se pare exagerata. Iar daca o aduci la niste dimeniuni normale (120, max 130), probabil ca si cea din spate va parea ridicola. Alt feature ridicol : "There's a microphone and a speaker built in the bike so the owner can speak with the thief by the phone." Ce oare poti sa-i spui individului in timp ce-ti fura motoreta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat August 26, 2005 Autor Share Postat August 26, 2005 Sa o aduca inapoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Mai bine incorporau ceva sistem de localizare GPS, cred ca era mai eficient. Sunt curios cam cat va fi pretul la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Dupa cum probabil stiti, in august va ajunge in showroom-uri noul B-King de la Suzuki. Acesta este raspunsul japonez la BMW-ul K 1200 R, caruia doreste sa-i smulga titlul de "most powerful naked bike in the world". In esenta, B-King va fi o Hayabusa 2008 fara carene. Mai multe detalii pe http://www.suzukibking.co.uk/ Pareri? Comentarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schuberth Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Va anunt oficial ca va fi noua mea cucerire . O achizitionez numai la ambitie sa il fak pe Sensei la Suzuka in Spania la Milano Arata in cel mai mare fel si cred ca va fi o reala placere sa o privim si in realitate. Asfalt poros ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Mie nu-mi place designul, mi se pare prea futurist!Prefer oricand o Honda CB1300, dar sunt convins ca asta o sa fie mult mai misto ca performante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Monstru nu gluma, insa cu evacuarile parca au exagerat putin... Totusi sunt curios cati HP va avea, si daca chiar o sa fie asa rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 utilitatea unui naked capabil de astfel de performantze mi se pare zero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 http://www.suzuki-gb.co.uk/bikes/tech.php?ref=bking&y=k7 Ca - principal vad rezervorul care este mic pentru o astfel de bestie. Roata de 200 pe spate e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Am mai deschis si eu un topic referitor la B-king, chiar la aparitia lui in saloane...... Revin cu aceleasi pareri.VREAU SI IO MAH!!!!!!!! Mi se pare bestiala, superba, e atat de "rea" ca parca mi-ar mai creste o anexa masculina intre picioare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate