ionut73 Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 oare s-o fi gandit cineva sa puna un ecran (ceva mai mare) sa putem urmari acolo startul sezonului de MotoGP s-au gandit baietii de la Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 am fost azi o tura pe fuga... din cate am vazut erau destule modele noi, nu m-am uitat foarte atent, asta o voi face maine...cand ma duc din nou... ...dragutz salonul, oricum merita banii pentru fete frumoase si motoare, cum sa nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Am fost si eu. Puncte de atractie: Yamaha mt-01, KTM duke, MV agusta, Fetele de la Honda, Triumph-urile, ambalarile de motoare (eu am vazut si auzit Yamaha mt-01, Ducati Monster cu tobe Termignoni si Fireblade)....si mai sunt destule. Afara sunt moto la fel de multe si frumoase ca si inauntru. Am luat si legitimatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 mda, afara era motoreta mea, langa niste Harley sportster 883, doctore, nu stiam cine pielea mea esti, cu hondele tale. sunt victor cu yamaha virago, pe care o vezi prin camine. adu naiba 'onda la bucuresti, nu iti mai fie frica, o legi cu lanturi sanatoase de pomi, o prelata jegoasa pe ea, in ochii portarului tot timpul, eventual langa a mea, le legam impreuna; da macar ma dau si io cu 'onda de 125. si tu cu viraga. hai numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbog Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Am fost si io azi pe acolo!Ma duc si maine sa fotez motoare si unele gagice dar am o intrebare legitimatia aia de se ia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Va astept si pe la 2 ROTI.Asta ca va plac fetele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Telegrafic: mort de oboseală. salonul e absolut beton. sâmbătă la ora 10 e întâlnirea membrilor la Arc, după care vom face poza de grup. deja ne-au vizitat mulţi membri vă aşteptăm sâmbătă şi duminică ! NU UITAŢI SĂ VENIŢI LA STANDUL MOTOCICLISM.RO ŞI BIKESHOP.RO să vă luaţi legitimaţia de membru ! standul 17, http://www.smaeb.ro/2005/participanti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 dar accesorii sunt? au reduceri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Sunt accesorii, sunt si reduceri, suntem si noi, va asteptam ! Live de la fata locului, subsemnatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Fost, vazut, plaaaaaacut @Smokey Bueeeiii...hai ca am facut o gramada de poze pe la standuri asa cum ati cerut! Unde le trimit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Sunt aici!!! Singura Mobra de pe alee, n-avetzi cum sa ma ratatzi, va uitatzi unde e multa lume care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 eu am vazut si auzit Yamaha mt-01 Am tras-o si eu oleaca de urechiusa ....suna bestial pana la urma care era faza cu taloanele de la United Motors ca nu am gasit urna ..iar cei de la stand nu prea te trimiteau in directia in care sa se afle vreo urna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Felicitari! Foarte misto faza cu legitimatiile de user, si ca idee, si ca realizare. Foarte de treaba oamenii de la standul motociclism.ro (printre care UncleFester si Smokey), te simteai bine cand ajungeai acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Va astept si pe la 2 ROTI.Asta ca va plac fetele. Mie mi-a placut la 2Roti in special fata asta. Premiu I pentru cel mai frumos zambet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LooSeR Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 (editat) buna ziua .. Ma numesc Grigore Vlad .. sunt pasionat moto .. pacat ca nu am dar sper ca in 2 - 3 ani sa fac rost P.S am 18 ani am fost si ieri si azi la salon .. azi am fost special pt poze !! Have fun p.S daca nu le-am pus bine aici ... sau nu treb sa le pun asa .. va rog ori mutatile unde treb ori .. stergetile Editat Aprilie 9, 2005 de LooSeR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LooSeR Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LooSeR Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 nene..cum ai pus pozele una după alta..fă-ţi milă şi învaţă şi tu un hodorog.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Salut... sunt nou pe forum, acesta fiind primul meu mesaj. Am fost la salon, a fost super si am facut un super film de 123 MB. Problema e ca nu am unde sa-l depozitez. Daca cineva are un ftp mai generos, unde sa pot trimite filmul ar fi super pentru cei care nu au putut veni. Prezinta pe scurt cam tot ce a fost la salon.... mai putin pe Dezbracatu' (oricum pe el il vedeti la cronica)... asa ca... I NEED HELP! PS: Sunt baiatul care a venit cu Orestte pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Super salonu'. M-am simtit foarte bine si chiar a fost trist cand s-a terminat. Felicitari in special motociclism.ro si ideii lor cu legitimatiile. Astfel, toti cei care ne vedem cateva ore / zi pe acest forum, am avut stand-ul nostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Foarte bună ideea cu legitimaţiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Am vizitat vineri si sambata dimineata salonul si mi-a placut foarte mult. Vineri a fost mai putin aglomerat si am putut sa admir in tihna exponatele si expozantele iar sambata a fost show, salonul extinzandu-se ad-hoc si pe aleile din fata pavilionului. Felicitari organizatorilor, expozantilor si vizitatorilor motorizati!!! Felicitari lui celor care au organizat si dus greul la standul motociclism.ro!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Super salonul. Un pic mai mare decat anul trecut ... pacat sa s-a terminat. Ashteptam sameb 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 mishto salonu' pentru mine a fost primul bravo motociclism.ro pentru idee, organizare si munca salutari tuturor Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate