SSb_484 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Prezent la intrunire . 6-7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Salutare, ma poate ajuta cineva sa ii fac ceva la toba de la un hornet din 98? Vreau sa sune un pic mai tare pentru bozonii din trafic. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 salutare,fie-ti inlocuiesti toba cu alta deja modificata fie o dai jos pe cea existenta si-o modifici(ii scoti tot ce are in ea) si lasi doar tabla de la exterior,iar atuncea hornetul tau va suna asemeni unui tractor .succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 salutare,fie-ti inlocuiesti toba cu alta deja modificata fie o dai jos pe cea existenta si-o modifici(ii scoti tot ce are in ea) si lasi doar tabla de la exterior,iar atuncea hornetul tau va suna asemeni unui tractor .succes! Mersi de info, dar nu vreau sa ajung la extrem cu sunetul. O sa o dau jos sa vad ce naiba are pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andry112 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 http://www.ziarulunirea.ro/22-23-iunie-programul-festivalului-cetatilor-dacice-la-cricau-lupte-daco-romane-concert-holograf-daniel-buzdugan-si-multe-multe-surprize-194731.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Prezenti si Mad Dogs... O parte vin dinspre Buzau, o parte din Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Cainii care pleaca din Sibiu nu cred ca pot participa la Statul de la ora 09:00....Eu sigur nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 imi pare rau sa aud asta. Stiu ca o parte sunt plecati intr-o tura mai lunga si o sa ajunga la MAN abia sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 vin si eu dar nu de la 9:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 FYI http://www.pemotoare.ro/norme-examen-moto/3536/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 vand camea gopro HD Hero cu 1 carcasa rezerva nou nouta.pachetul include camera card de 16 giga 2 carcase cablu de date si un sistem de prindere http://www.youtube.com/watch?v=Xgrdq8ZqGZ8 Pret 800RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Unde a disparut bursa locala???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Unde a disparut bursa locala???? a disparut de 2 luni pe putin ....... nu stim de ce ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Se apropie cu pasi repezi Romaniacs Romaniacs 2-6 iulie vs M.A.N 5-7 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 29, 2013 Admin Share Postat Iunie 29, 2013 Veniti cind puteti, va asteptam cu drag .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Vin si eu intr-una din zile, cu sotia in spate si cu inca un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Stie cineva unde as putea gasi o geaca de dama de touring, marimea M? Magazinele cunoscute din Sibiu nu au pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Stie cineva unde as putea gasi o geaca de dama de touring, marimea M? Magazinele cunoscute din Sibiu nu au pe stoc. ia legatura cu Agatha de la IXS si vezi ce-ti poate oferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Vezi la Kronautomoto, aduc de pe louis.de sau la user romi33, tot de pe louis aduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Problema e ca as fi vrut sa o probeze. Asa online stiu de unde sa cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 (editat) AMR 2 zile. Sper sa fie cineva vineri dimineata. ... in afara de mine. Editat Iulie 3, 2013 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 poti face o incercare si in Cristian la Gandila...eventual un telefon sa vezi daca au si de dama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Io dau telefon, da' da-mi un numar sau o adresa de web sau ceva cu ce sa caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Pe maine dimineata. Se pare ca vremea se suceste si nu mai e asa de sigur ca ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 prezent. yamaha xj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate