LionRyk Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Nu e mare lucru de zis... m-am hotarat sa scriu pentru faptul ca poate au si altii de invatat... Locatie: Curtea de Arges, centru. Ne opriseram toata gaska, vreo 15 motoristi din Pitesti sa bem un ceai sa ne incalzim un pic. Dupa vreo 30-40 minute, iesim, incalzim motoarele, ne postam pe zona de refugiu si asteptam sa ne adunam toti. Imi aduc aminte ca nu mai am gaz si ii fac semn fratelui sa o ia inainte sa nu se mai opreasca ceilalti. El pleaca destul de tare... Idiotul de mine, care aveam in spate si prietena, ma gandesc sa fac un pic de impresie si sa plec glont, eventual si cu un pic de derapaj controlat . Numai ca uitasem ca am slick pe spate si cauciucul e rece rau... Asa ca am plecat, blana normal, simt ca vobleaza un pic spatele si in secunda urmatoare ma trezesc cu motorul pe picior si eu dand cu umarul (la care aveam clavicula rupta) de asfalt. Casca imi sare din cap (acelasi eu IDIOT uitasem sa o leg), realizez ca ma duc taras si n-am mare lucru asa ca sar in picioare sa vad pe unde a zburat pasagera ... era intinsa pe trotuar, nu misca... Mi s-au taiat picioarele instant. Noroc ca eram langa ea deja si am vazut-o ca geme si se uita la mine... Salvare, politie, etc, etc, etc... Pana la urma ea, prietena, e bine (contuzii minore abdominale si multi muschi care o dor)... motorul e cat de cat bine... codita sparta, scarita si oglinda rupte, carena zgariata. Eu... clavicula muci din nou, niste coaste care dor si piciorul julit bine... Concluzie: primul accident l-am facut ca un idiot (si ma "doare" ca aveam totusi un an jumate de moto)... Mai e ceva de zis? Doar sa fim mai atenti, ,ai ales pe vremuri nashpa... Astept "pumnii in gura" si eventual altii care sa ma aprobe ca sunt un mare idiot... P.S. Am pus-o: domnisoara m-a scos dator pt faptul ca am dat-o pe jos... cadou: o verigheta... Din asta nu stiu cum mai scap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Urat moment ti-ai ales sa faci impresie Dar foarte fain cadoul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) Personal, cred ca-i prea mare pretu` pt o cazatura Incearca si tu cu o floare, hai, un buchet... Da` o verigheta, cred ca e prea mult! Insanatosire grabnica! Editat Noiembrie 28, 2007 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Astept "pumnii in gura" si eventual altii care sa ma aprobe ca sunt un mare idiot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) Cred ca ai invatat singur cite ceva din aceasta patanie! Referitor la cadou...datoriile se platesc...vei vedea in timp cit de mult ! Asa ca achita-te acolo de datorii...cu toate consecintele de rigoare !!! CASA DE PIATRA !!! Editat Noiembrie 28, 2007 de phyton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonny Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) bine ca nu ati patit nimic prea grav pt ca se putea si mai rau .... cat de cadou... CASA DE PIATRA Insanatosire grabnica pt amandoi Editat Noiembrie 28, 2007 de tonny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 La cat mai multe tranteli in doi ,dar fara motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 pai, casa de piatra si atentie cand esti pe 2 roti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 pai impresie faci vara...eventual in slpi......glumeam... vezi ca sunt si inele din metale mai putin nobile...si cind te razgindesti cu prietena o dai pe fata...pleaca singura ...... sau...CASA de PIATRA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 vara nu-i ca iarna...zicea...Base... se pare ca s-a aplicat si in domeniul nostru... Insanatosire Grabnica...si...vezi ce faci cu verigheta aia ...ca multe se schimba dupa... oricum...s-auzim de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 intr-adevar, esti cam idiot. dar e bine cand totul se termina cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) Nasol. Cu ambele chestii! Dar ma rog, se poate schimba in bine... clavicula! Succese nebanuite in viitor! Editat Noiembrie 29, 2007 de hondaxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Din toata povestea inteleg ca fapta ta de bravura cum de altfel chiar tu o spui, a avut consecinte nefaste. Dar daca era mai nasol? Daca merita si este timpul, iti urez: Casa de piatra! Daca nu merita spune-i ca ai fost in stare de soc si scapi de belea. Si alta data, daca v-a mai exista, daca se mai urca cu tine, nu-i mai pune viata in primejdie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
holyfart Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) ce mai e de invatzat din povestea astea, mai usor cu pasagerele ca uitati ce puteti pati... bafta, si atentie nelimitata Editat Noiembrie 29, 2007 de holyfart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 asa este. esti IDIOT. macar recunosti. sper sa bagi la capatana. numai bine, casa de piatra si copii de lemn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 O nenorocire nu vine niciodata singura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
busa37 Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 norocosule daca era un baiat pe spate si iti cerea o verigheta,o puneai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoSy Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Saraaaaaaaaca fata! Dupa ce ai trantit-o, mai are curajul sa se marite cu tine...Chiar te iubeste! casa De PiATra si mai multa atetie pe viitor! Totul e bine cand se termina cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 cit mai multe cadouri! cit mai putine cazaturi! PS ce fata inconstienta,bine ca nu si-a facut prieten vreun pilot de MIG Oricum,ti-ai facut totul cu mina ta dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skydiver Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 băi frate, ce fază! foarte tare viitoarea ta nevastă! cât despre tine... domnia Âşi prostia costă... e bine că ți-ai dat seama ce a fost în cazul tău! Âşi bine că ai împărtăÂşit cu noi. Sănătate la amândoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Ai primit un cadou... pe masura bine k n`a fost mai grav, si PRINDE INTOTDEAUNA CASCA , si intreba si pasageritza daca si-a legat'o... Casa de piatra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 CasCa de piatra si copii motociclisti ...adica ii vrei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIM Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Apreciez sinceritatea cu care ne-ai povestit !! Casa de piatra shiii..... cre ca ar trebui sa te orientezi catre un moto cu atas!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liwiu Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 La cat mai multe tranteli in doi ,dar fara motocicleta good post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonidobrescu Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 hehe data viitoare cand mai vrea sa se dea cu motorul pune-o sa semneze ca e pe propia raspundere..... cine stie ce-tzi mai poate cere..... Oricum fii si tu mai atent, ca acum doar ai scapat ushor doar cu o verigeta , cine stie ce.tzi mai poate cere¿¿¿¿ Si eu am dat cu nevasta-mea de cateva ori pe jos pana se ne casatorim ( hehehehe) si acum dupa multzi ani radem de ne stricam cand ne aducem aminte.......sper si pentru voi la fel... ANSANATOSIRE GRABNICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate