Emanuel Iancu Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 ok.multumesc. Stiti careva daca un cauciuc 110/80/19 ar merge pe fata pe mz rt 125. sau ce marime ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 ok.multumesc. Stiti careva daca un cauciuc 110/80/19 ar merge pe fata pe mz rt 125. sau ce marime ar fi? asta merge sigur la mezeul tau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 asta merge sigur la mezeul tau.. da,probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 ok.multumesc. Stiti careva daca un cauciuc 110/80/19 ar merge pe fata pe mz rt 125. sau ce marime ar fi? eu am un cauciuc110,80,18, care are si dimensiunea clasica, adica este echivalentul a 3.50, pe 18 asa scrie pe cauciuc in nici un caz nu merge pe rt pe fata care are maxim 2.50 pe 19 numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 eu am un cauciuc110,80,18, care are si dimensiunea clasica, adica este echivalentul a 3.50, pe 18 asa scrie pe cauciuc in nici un caz nu merge pe rt pe fata care are maxim 2.50 pe 19 numai bine ok.Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Cumpar ochelari bord pentru ETZ 150. Singura conditie este sa fie originali. Pot fi si fisurati / crapati dar sa nu lipseasca bucati. Trimiteti-mi mesaj, va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 (editat) mz rt 125 imagini la pag 183 oglinda stare buna - 37lei transport inclus pedala de frana are o sudura spre capat, dar cu finisare atenta va arata f bine - 37 lei transport inclus sau ambele 57 lei transport inclus Editat Octombrie 8, 2013 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 ahaaaaa, got it se face in curand, pana in weekend, poate chiar astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 sarumana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 1.6 mm dreapta, 4 mm stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Iar sarumana. Deci la 1.5 inseamna ca nu a frecat destul ca sa imi fac griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 clar, esti in regula. O zecime s-a dus, eventual s-a dus doar vopseaua si zecimea e abatere de fabricatie, ma gandesc ca nu putea merge nimeni frecat ca roata de caruta mai mult de 100m. Desi la noi gasesti Stan si Bran la tot pasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) poate sa-mi spuna cineva de la ce model este acest ax de la schimbatorul de viteze ? stiu ca este de es 175 250 dar nu stiu daca 0/1 sau 2 Editat Octombrie 11, 2013 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 poate sa-mi spuna cineva de la ce model este acest ax de la schimbatorul de viteze ? stiu ca este de es 175 250 dar nu stiu daca 0/1 sau 2 ax2.jpgax1.jpgax.jpg salut cred ca este de 175 dar constructiv sant la fel la 175si 250 daca vrei ne vedem si le punem fata in fata cele de 175 si cele de 250 in ceea ce priveste capacul de la carburator cred ca am un capac .(cel de mascare) spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 salut cred ca este de 175 dar constructiv sant la fel la 175si 250 daca vrei ne vedem si le punem fata in fata cele de 175 si cele de 250 in ceea ce priveste capacul de la carburator cred ca am un capac .(cel de mascare) spor. merci, o sa te sun sa ne intalnim intr-o zi sa-ti vad mandrenia de mz, am inteles ca ai fost f ocupat am intrat in posesia mz-ului, am inceput sa-l dezmembrez si o sa am nevoie de ceva piese si sfaturi. are toate actele, deja l-am trecut la finante si o sa-l inscriu cand il termin unde gasesc un manual de intretinere si unul de reparatii in format electronic ? the beauty and the beast, face off Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Foarte frumos eu am inceput de la stanga la dreapta si tu de la dreapta la stanga , nu ai nevoie de manual (dar daca doresti facem o copie a manualului original), ai nevoie de 3 prese (2 pentru cartere si 1 pt ambreiaj )te ajut de maine incolo. sa desfaci cu mare grija carterele(daca doresti te ajut cu prese ) apoi usurel se rezolva doara ai experienta cu simpsonu . ps vezi cu telescoapele sa bucsezi capacul de sus cel cu filet , altfel vei avea mari probleme cand pui pahare cromate . no spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Exista PDF manualul de ES in limba romana, daca nu il gasiti pe manualedereparatie.info , il am eu. Cine-l vrea PM la mine cu o adresa de e-mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Cumpar ochelari bord pentru ETZ 150. Singura conditie este sa fie originali. Pot fi si fisurati / crapati dar sa nu lipseasca bucati. Trimiteti-mi mesaj, va rog. Rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 poate sa-mi spuna cineva de la ce model este acest ax de la schimbatorul de viteze ? stiu ca este de es 175 250 dar nu stiu daca 0/1 sau 2 ax2.jpgax1.jpgax.jpg De "0" in niciun caz. Are o intrerupere pe dantura si un sanfren la capat. Acelasi model l-am vazut si pe unele "1" ...... in rest este la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 salutare ! am niste piese de mz 125 din motor... care doriti PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Doresc ceva poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andutzudinu Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 depinde ce vrei ..motorul nu e desfacut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George28 Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 salutare tuturor ....dezmembreaza cineva motor de mz ts 250 ? sau daca are cineva un capac de mz ts dupa partea dreapta in principiu imi trebuie capacul cel mic care se infileteaza cel cu inscriptia de mz pe el lasatimi mesaz va multumesc contra cost bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Doresc ceva poze! Astea sunt bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate