superbec Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 na.. se poate si din mobre oarecum moderne . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 (editat) Merge...dar... nu e spiritul ala de vechitura, prea mult elemente moderne pe el, culminand cu toba aia dubioasa... PS: iti scrisesem un msg si dupa chestia aia cu sudura, insa vad ca nu a mai aparut (sau nu am dat eu post); e bine ca ai pachetul complet de competente (si banuiesc ca si scule pt. asa ceva), eu insa nu prea am avut ocazia sa ma joc cu aparate de sudura nici macar la nivelul mediu peste hobby... mi se pare un skill foarte bun de detinut si mai imi si place si admir la altii. Editat Septembrie 23, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 na.. se poate si din mobre oarecum moderne . 14364887_1131113116956359_675042940596813874_n.jpg Si cadrul backbone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Si cadrul backbone? vezi... vezi ca nu intelegi ce scriu??? si nu are legatura cu gramatica... am dat un exemplu tocmai ca se poate si fara cadru backbone ... esti neam cu belbody cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Pai si daca se poate si fara cadru backbone nu inteleg de ce fazerul nu poate fi cafe racer. Din nou, nu ma refeream la al meu, care dupa cum ai spus si tu (pe buna dreptate) a fost accidentat si reparat cat mai ieftin cu putinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Pai si daca se poate si fara cadru backbone nu inteleg de ce fazerul nu poate fi cafe racer. Din nou, nu ma refeream la al meu, care dupa cum ai spus si tu (pe buna dreptate) a fost accidentat si reparat cat mai ieftin cu putinta. se poate orice , fa-l sa arate ca er6 ala de mai sus si esti cel mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Din putinul simt estetic de il am, eu zic ca din kawa ala putea iesi si ceva cu amprenta mai 'istorica'. Cadrul totusi e destul de finut, tubular, nu e ca la FeZeu. Toba aia in schimb nu imi satisface nici macar putinul ala de simt estetic de ma laud cu el si nici cauciucul spate cam prea lat. As prefera un cafe dintr-un domi, desi acum nu mai stii care-i scrambler, care-i cafe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Neah...Domi e prea hipstereala...prea taraiala lenesa si, eventual, putin zgomotoasa, dar motorul ăla nu are pic de vlaga. E mai plictisitor ca o ceapa de apa. Un Cafe are coi, are caracter, Domi e sarguincios mediocru. Înțeleg aluzia la look, dar nu. FZ-ul e prea lat. Daca exista motociclete carora li se poate ierta pacatul asta, cu siguranta, FZ-ul nu e una dintre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 @Banzay, Eu vorbesc de generatia de Fazer din ~1999-2001 (parca), care are cadru din "țavă". @WotRU2Me, la asta ma gandeam si eu. Nu prea poti sa scoti un Cafe Michteaux din el. Si cealalta capra e prea puturoasa ca sa merite deranjul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_mp Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 noul XJR din 2015-2016 ,cu putine modificari aduce a cafe racer . este un neo cafe, cum imi place mie sa spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintiliciucsergiu Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Salutare.imi doresc f mult un cafe racer.si ma gandeam la honda cb 650 cb 750 sau cx 500..astept pareri sau informatii unde as putea gasi ceva reviste ,album etc.astept sfaturi.(rog operator sa mute topicul daca nu este ok aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 https://www.youtube.com/channel/UC75V5b1wgQgf0cU_QN6Vw2g » Post actualizat in 28 Sep 2016 19:04pe canalul asta de youtube, RACER TV, vezi multe proiecte, facute de firme specializate din lume si cateva facute de "amatori". sper sa te ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintiliciucsergiu Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Urmaresc de ceva timp acel canal.dar m ar interesa documentatie.reviste mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Pai tu vrei ca noi sa iti facem temele tie, cand tu ai la dispozitie google? Sau cum )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Vezi ca inclusiv aici, pe forum, e un topic numai despre asta. Si ca sa nu zici ca sunt baiat rau, iti dau si linkul: /index.php?/topic/159988-cafe-racer/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintiliciucsergiu Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Da ms .ma intrebam de ce nu se mai gasesc reviste cu motociclete pe la noi.pff pe net e una si cand rasfoiesti revista ii alta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Honda FT 500 custom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 Slabuta activitatea pe la noi, reisarii iubitori de cafenele. Personal, nici nu prea sunt reisar si nici mobra nu a vazut vreo cafenea pana acum. Da-mi iubesc mobra zilnic...dupa o gura de cafea. Hai cu vara! Hai cu mitingu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 Honda FT 500 custom Se poate programa un drive test? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zdriki Postat Februarie 5, 2017 Share Postat Februarie 5, 2017 @zdriki, foarte misto. Ce far ai folosit? Cred ca era un proiector de tractor la origine . DKW- le treci cind vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Stai sa treaca zapada asta nemernica si vin la o cafea si un drive test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Hai salut! Cunoasteti un cafe racer cu motor in V pana in 2500euro la vanzare? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 11, 2017 Share Postat Februarie 11, 2017 Pai si daca se poate si fara cadru backbone nu inteleg de ce fazerul nu poate fi cafe racer. Din nou, nu ma refeream la al meu, care dupa cum ai spus si tu (pe buna dreptate) a fost accidentat si reparat cat mai ieftin cu putinta. Oricum ai da-o, Fazerul e o motocicleta ciudatica. Cafe racer nu prea merge facut. Sau iese ceva interesant, dar cu multi bani bagati in el. Dar in schimb, se preteaza mai bine la streetfighter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Februarie 18, 2017 Share Postat Februarie 18, 2017 Hai salut! Cunoasteti un cafe racer cu motor in V pana in 2500euro la vanzare? Multam Ia legatura cu @Zdriki, are o Honda VT500, pretabila pentru un cafe racer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate