Sari la conținut

Grupul posesorilor de SuzukiGS500

Thomas
 Share

Postări Recomandate

Scuze, e vorba de maneta de la picior, mai exact, pedala cu care se schimba vitezele... Plus ca nu imi dau seama daca se mai poate monta pe surubul ala care iese din cutie sau trebuie schimbat si asta...

Pedala noua se poate monta pe ax foarte usor. E prinsa cu un surub cu cap inbus, de aia ti-au si furat-o asa usor.

Sugestii:

1. bursa - cumparari - de la dezmembrate

2. iti iei pedala noua 7-14 zile, poti discuta cu piese@mymoto.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cum se face verificarea uleiului:cu joja desfacuta sau cu ea infiletata ??is foarte nedumerit ms mult

Vezi postul #4112!

Link spre comentariu

da si eu sunt foarte nedumerit, unde pot gasi 2 garnituri pentru bord???????????

Daca esti din Bucuresti poti sa le comanzi la motor team sau la motor adventure.. cand mi am comandat piese la ei au venit cam in 2 saptamani...

Link spre comentariu

Vazi ca MotoAdventure comercializeaza piese DOAR de KTM :eek: firma de care spui tu e MyMotoTuning (cea din Cotroceni), adresa am dat-o mai sus.

Link spre comentariu

Salut ... am si eu nevoie de un piston ( eventual si biela aferenta ) de gs ... daca are cineva vre`un motor facut praf , rupt , spart ... sau orice alta prb care nu mai poate fi remediata si e doritor sa il desfaca ... vin personal ( daca se poate ) si ii fac motorul bucati :P ... poate mai vinde si alte piese bineinteles ...

Am avut o prb cu motorul ... l`am facut bucati ... si cand sa ma apuc de montaj .. am constatat ca "cineva" se jucase cu pistonul meu si cred ca l`a scapat ... sau nu pot sa imi dau seama ... dar mi`a spart un colt de la fusta :eek: ... si uite asa am ramas cu motorul facut bucatele ca nu am ce sa montez inapoi :P ...

Am vazut in prin posturi ca din ce in ce mai multi se plang de mecanici ... eu sunt din Ploiesti ... si daca aveti prb la gs`uri ( si nu numai ) va pot ajuta cu placere ... incepand de la reglaje , sincronizari si lipiri de carene cu fibra ... pana la lucrari mai complexe ...

Salut ... asfalt uscat :D ... si nu ma uitati cu pistonul ala ca vreau sa o pun pe picioare cat mai repede :)

Link spre comentariu

Vazi ca MotoAdventure comercializeaza piese DOAR de KTM :) firma de care spui tu e MyMotoTuning (cea din Cotroceni), adresa am dat-o mai sus.

scuze pentru dezinformare :D :eek::P

multzam baieti.am dat mail la mymoto, astept raspuns.din buc sunt, da

Sfatul meu este sa mergi personal sa i stresezi sa mearga mai repede.. si inainte de a da comanda mai incerca si la motor team.. preturile difera destul de mult.

Link spre comentariu

cine ma ajuta si pe mine cu micro-contactul care vine la maneta de ambraiaj??sau macar de unde pot lua unul?ms mult

La ambreaj nu este nici un microcontacat.......sau poate ma insel si la modelele mai noi este. La maneta de frana este unul pt becul de frana, daca ala il cauti, da-mi PM, am eu :P

Link spre comentariu

La ambreaj nu este nici un microcontacat.......sau poate ma insel si la modelele mai noi este. La maneta de frana este unul pt becul de frana, daca ala il cauti, da-mi PM, am eu :P

de unde esti k poate vin si vad ce ai ?

Link spre comentariu

cine ma ajuta si pe mine cu micro-contactul care vine la maneta de ambraiaj??sau macar de unde pot lua unul?ms mult

Salut ... si eu am avut prb cu el ... se poate comanda ... dar se poate si renunta cu usurinta la el ( cazul meu de altfel ) ... ai 2 papucei sub maneta de ambreiaj ... faci o legatura intre ei si iti pleaca motorul fara sa mai apesi ambreiajul ... tot ce trebuie este sa ai grija sa fie scoasa din viteze cand pui contactul :) ... daca totusi vrei sa il schimbi ... vezi ca sunt multi baieti care aduc piese pe forum ... sau apeleaza la un dealer suzuki ... de obicei aduc si piese :P ... cya :laugh:

Link spre comentariu

Salut ... si eu am avut prb cu el ... se poate comanda ... dar se poate si renunta cu usurinta la el ( cazul meu de altfel ) ... ai 2 papucei sub maneta de ambreiaj ... faci o legatura intre ei si iti pleaca motorul fara sa mai apesi ambreiajul ... tot ce trebuie este sa ai grija sa fie scoasa din viteze cand pui contactul :o ... daca totusi vrei sa il schimbi ... vezi ca sunt multi baieti care aduc piese pe forum ... sau apeleaza la un dealer suzuki ... de obicei aduc si piese :laugh: ... cya :)

asa am si eu acum o punte intre cei 2 papucei facuta din niste cablu si merge foarte bine.dar vroiam sa il schimb sa fire totul asa frumos :P

oricum ms e indrumarii.bafta :P

Link spre comentariu

salutari. cat e masura la suruburile alea de amestec aer benzina la carburatoare pt un gs din 92? alea 2 suruburi din partea de jos a carburatoarelor care se regleaza cu surubelnita aia cotita.ms

Link spre comentariu

Mai demult cineva mi-a spus o povestioara scurta in legatura cu impartitul fluturasilor pe strada.Plimbandu-se prin Amsterdam(cu multi ani in urma) o gagicuta impartea fluturasi.S-a oprit si i-a cerut si el sa vada despre ce e vorba.Tipa i-a cerut bani pentru acel fluturas, maruntis, nimic important. Ok,fie, a platit pentru fluturas.Nu era ceva deosebit,doar o prezentare la un show.Fluturasul mi l-a arata si mie dupa vreo 15 ani de cand il luase. IL PASTRASE!!!! De ce?Pentru ca la momentul respectiv a insemnat ceva,a avut o valoare.La noi sunt aruncati pe strada si luati in picioare de toata lumea.

Din pacate atunci cand ceva vine gratuit,un zambet,cadou, ajutor,sfat,etc unii dintre noi le iau in deradere si le ''arunca la cos''.

Iama,daca eu stau pe mess cu tine si pierd o juma de ora incercand sa te ajut se pare ca sunt prost.Cand imi zici ca bagi mana in gaz si motorul nu trage si eu iti zic ca nu pilot screw e de vina stiu ce zic,dar tu si nu ca doar e un sfat gratis venit de la un prost.ti-am dat si exemplul cu tipul cu filtrul K&N hy-flow pe gs 500 care avea aceeasi manifestare si care la insistentele mele si-a pus filtrul care trebuia(mai ieftin decat rejetting).E vorba de arrakis.

Na,acuma chioraste-te in poza pe care am pus-o ca sa intelegi de ca mama naibii ti-am cerut sa citesti codul de pe carburator(tabelul de jos).

Cand dau un sfat il dau ca pentru mine,ce as face eu pentru mine.Dar cand altii dau cu sutul la ceea ce reprezint atunci mai bine ma retrag in coltul meu.

Erau multi oameni pe aici care dadeau sfaturi bune,insa incet incet s-au retras.Hmmmm,oare de ce?

PS:Imi pare rau ca am ajuns sa scriu in acest fel pe topicul asta, dar pe viitor macar un Multumesc! de recunostiinta pentru cel pe care l-a interesat de soarta celui de alaturi :P

Link spre comentariu

caut o membrana de vacum pt robinetul de benzina de la GS, daca are cineva una noua sau poate face rost in cateva zile i-as fi recunoscator.... astept un raspuns pe forum sau la tel 0747246297 Mihai...

multumesc mult si asfalt uscat tuturor

Link spre comentariu

Bă eu tot nu am baterie. Care îmi recomandă un centru de baterii cu vânzare. Vreau ceva să pun pe moto și să meargă, fără alte artificii, și să nu dau, eventual, o roabă de bani.

Editat de ovidiusecu
Link spre comentariu

Bă eu tot nu am baterie. Care îmi recomandă un centru de baterii cu vânzare. Vreau ceva să pun pe moto și să meargă, fără alte artificii, și să nu dau, eventual, o roabă de bani.

Eu mi am schimbat bateria anul trecut.. cel mai ieftin am gasit o la magazinul de la Cotroceni ( acolo era acum un an... din cate am inteles se numeste my moto si s a mutat undeva pe strada viilor...nu stiu sigur , undeva mai sus este adresa exacta), am platit o si a doua zi mi-au adus-o, am montat o pe motocicleta, cheie si asfalt uscat :P . Pt garantie a trebuit sa fac un drum la ei cu ea pe motocicleta sa vada cum si cat icarca. cam asta a fost tot.

Bafta

Link spre comentariu

caut o membrana de vacum pt robinetul de benzina de la GS, daca are cineva una noua sau poate face rost in cateva zile i-as fi recunoscator.... astept un raspuns pe forum sau la tel 0747246297 Mihai...

multumesc mult si asfalt uscat tuturor

inca mai astept un semn...plz

Link spre comentariu

@vanatorul

Am fost pe Viilor și am găsit un magazin moto, dar avea program de gravide, deschideau la 11:00.

Până la urmă am fost la Varta și mi-am rezolvat problema...

Pentru a nu aduce ofense la adresa vre-uneia din verișoarele tale reformulez: Mi-am luat acumulator marca "Varta".

Editat de ovidiusecu
Link spre comentariu