ge0k Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 salut. sunt si eu un nou posesor de gs si am o problema cu farul. mi se tot arde becul. dupa 100 km faza scurta, apoi alti 100 km si faza lunga. poate din cauza ca nu am bec original ? imi spune si mie cineva, va rog, ce fel de bec e? o firma mai buna...sau ceva de genul, cum trebuie sa cer la "butic". multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 (editat) ... imi spune si mie cineva, va rog, ce fel de bec e? ... S-a mai discutat aici... Editat August 22, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shultz Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Salut Am o mica/ mare problema cu suza mea. De 2 zile cand franez pe fata am o bataie mica si dupa multe analize am vazut ca discul e ovalizat f putin pe verticala:(.Ce ar trebui sa fac, inlocuirea discului c-ar costa 4-5 mil din cate am vazut eu, placutele mai merg ele vreo 300km. pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konievic Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Am si eu o intrebare , nu stiti se potriveste lantu de pe suzuki DR 600 pe GS 500 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 23, 2009 Autor Share Postat August 23, 2009 (editat) Se potriveste, numai ca e cam scurt. GS-ul are, in functie de anul de fabricatie, lant de tip 520 si 110-112 zale, pe cand DR-ul de 600 are acelasi lant 520 insa doar 108 zale. GS-uri: pana in '93 http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&...uid=1683&p= 94-99 http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&...uid=1684&p= 99-2007 http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&...uid=1685&p= DR600 http://www.jtsprockets.com/52.0.html?&...uid=1699&p= Editat August 23, 2009 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konievic Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Din 91 GS u ...mie mi deja intins la maxim lantu si mio zis prietenu asta k mi`l da el lantu lui aproape nou k o vandut dr ul cu lantu vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 A mai folosit careva pana acum XERAPOL? Ma intereseaza sa-l folosesc pentru a lustrui parbrizul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 A mai folosit careva pana acum XERAPOL? Ma intereseaza sa-l folosesc pentru a lustrui parbrizul. Salutare, Da, am folosit eu si e foarte bun. Rezultatele sunt insa in functie de zgarieturi si de tehnica . Important e sa urmezi instructiunile corect si sa freci pana iti ies ochii , daca ai ceva zgarieturi mai mari. La cele superficiale e mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 (editat) Da, am folosit eu si e foarte bun.Rezultatele sunt insa in functie de zgarieturi si de tehnica . Important e sa urmezi instructiunile corect si sa freci pana iti ies ochii , daca ai ceva zgarieturi mai mari. La cele superficiale e mai usor. Stiam eu ca a folosit cineva care a fost pe la intalniri, da' nu mai stiam exact cine... Intrebarea era de unde l-ai luat si cu cat! Merci anticipat! Editat August 24, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravemaker Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 (editat) Stiam eu ca a folosit cineva care a fost pe la intalniri, da' nu mai stiam exact cine... Intrebarea era de unde l-ai luat si cu cat! Merci anticipat! Salut, Eu am folosit XERAPOL pentru parbrizul de la GS si a iesit foarte bine. De cumparat am luat de la un www.ATVROM.RO( in dreapta intrarii in parcul vitan) dar poti sa iei si de la http://www.altshop.ro/xerapol-polish-pentr...tic-p-1189.html sau daca ai drum pe la Paula's in Barcanesti gasesti si acolo! E in jur de 38-40 roni tubul! Bafta Editat August 24, 2009 de ravemaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Eu il comandasem de pe Louis. Gasesti insa la peco Agip, dupa Sir - in drum spre Crangasi. Daca nu mai au, poti sa incerci la urmatoarele de langa el: Mol, Rompetrol, Lukoil. Pretul e asa cum a zis si @ravemaker. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Multumesc @ravemaker si @arrakis. S-a rezolvat. Ramane sa ma apuc de treaba. Sper sa nu fie necesar sa-l inlocuiesc in final... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Care esti din Braila ... si ai un GS 500... chiar si nefunctional (sau partial dezmembrat)? Am nevoie de niste masuraturi pe mobra ta pentru a confectiona ceva. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mielu007 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Salutari tuturor GS500-istilor de aici Am si eu o problema. Multumita unor binevoitori mi-am gasit motorul cu oglinda dreapta sparta. Problema mea e ca am vaianta carenata, la care se prinde oglinda sus, langa parbriz, nu de ghidon. Aveti idee pe unde pot gasi una noua / SH? M-am uitat la oglinzi universale prin vitan dar nu se potriveste nici una.. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Salutari tuturor GS500-istilor de aici Am si eu o problema. Multumita unor binevoitori mi-am gasit motorul cu oglinda dreapta sparta. Problema mea e ca am vaianta carenata, la care se prinde oglinda sus, langa parbriz, nu de ghidon. Aveti idee pe unde pot gasi una noua / SH? M-am uitat la oglinzi universale prin vitan dar nu se potriveste nici una.. Incearca si la astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Salut, Gasesti la preturi bune pe louis, aici Eu aveam probleme cu oglinzile in ultima vreme si ma gandeam sa le schimb. Prin Bucuresti nu am gasit nimic satisfacator si la preturi rezonabile, iar pe louis ma oprisem la astea: 10028406 - cu modulul universal de montare: 10028835. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mielu007 Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Multumesc pentru sfaturi tuturor. Tocmai am fost la Kronaumoto . Magazinul il gasiti cum iesiti din pasajul unirii spre Budapesta, pe dreapta. De acolo mi-am cumparat cu 85 RON bucata modelul asta de oglinda, nr. 10028340 la Louis. Sunt relativ ok, iti reglezi tu spatiul dintre suruburi, m-a deranjat ca puteau fi suruburile respective o idee mai lungi, insa te descurci si asa. Oglinzile pot fi pliate langa carena, ceea ce e un plus, poate asa nu mai am surprize neplacute. Mai ramane sa gasesc un atelier ceva unde sa-mi repar parbrizul sau sa-mi faca unul nou. Am un colt ciobit din el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Pentru unii dintre voi, am o surpriza....placuta, zic eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 (editat) Tocmai am fost la Kronaumoto . Magazinul il gasiti cum iesiti din pasajul unirii spre Budapesta, pe dreapta. De acolo mi-am cumparat cu 85 RON bucata modelul asta de oglinda, nr. 10028340 la Louis. Cum sunt oglinzile in comparatie cu cele originale? Nu sunt prea mari? Ma uitasem si eu la astea dar m-au speriat dimensiunile: a= 149, b= 230, c= 86. Daca poti, pune si tu o poza cu ele montate, te rog. Editat August 25, 2009 de arrakis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mielu007 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Cum sunt oglinzile in comparatie cu cele originale? Nu sunt prea mari?Ma uitasem si eu la astea dar m-au speriat dimensiunile: a= 149, b= 230, c= 86. Daca poti, pune si tu o poza cu ele montate, te rog. O sa incerc sa fac o poza sa pun aici. Fata de cele originale sunt putin cam inguste si par mai fragile. Alta chestie care am observat-o e ca atunci cand iau maxim de ghidon dau cu mana in piciorusul oglinzii. Nu te incomodeaza foarte tare pentru ca poti impinge mai incolo piciorusul asta, iar manevra o faci doar la parcare sau cand te propulsezi cu puterea picioarelor Pe de alta parta s-au comportat binisor in mers, nu s-au miscat si nici nu m-au incomodat cand am mers printre masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 O sa incerc sa fac o poza sa pun aici. Fata de cele originale sunt putin cam inguste si par mai fragile. Alta chestie care am observat-o e ca atunci cand iau maxim de ghidon dau cu mana in piciorusul oglinzii. Nu te incomodeaza foarte tare pentru ca poti impinge mai incolo piciorusul asta, iar manevra o faci doar la parcare sau cand te propulsezi cu puterea picioarelor Pe de alta parta s-au comportat binisor in mers, nu s-au miscat si nici nu m-au incomodat cand am mers printre masini. Ok. Suna bine . E posibil ca dimensiunile sa fie incorecte acolo pe louis. Din calculele mele, in comparatie cu cele originale trebuiau sa aiba vreo 8 cm in plus la lungime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Donez furtunele de frana fata-spate si arcurile din furca fata. Cine are nevoie de ele sa ma anunte pe PM. Sunt din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos11 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Cine e interesat vreu sa schimb ghidoane sport cu din alea de strada. Am doua inaltimi adica am de la modelul sport si de la cel carenat . Unul din semighidoane(sau cum se cheama) e un pic stramb dar sunt dispus sa dau o dif in bani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
havrincea Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 inainte si dupa... Mesaj completat inainte si dupa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 inainte si dupa... Costuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate