george_p Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 si eu tot de p-acilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 eu am emigrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 eu am emigrat. iar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 21, 2017 Share Postat Martie 21, 2017 Ma rog, nu chiar. Dar nu mai stau in Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 N-am stiut unde sa scriu, asa ca am ales partea asta a forumului pentru ca fix in zona asta e "problema". In alta ordine de idei, lipseste cuiva o Jawa 350 TS? Sta de cel putin 3 saptamani in acelasi loc. Are vopsea tip camuflaj si nu are numar de inmatriculare. Nu o sa postez locatia, din motive evidente. » Post actualizat in 11 Oct 2017 18:47Update : am postat si la categoria Lista neagra si am fost corectat. Nu este Jawa, este IJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 13, 2018 Autor Share Postat Februarie 13, 2018 Va pupa fata, copii! Still alive, dar foarte aglomerata. Am intrat in al 4-lea an fara FB. Si bine mai e ) Ride safe. » Post actualizat in 13 Feb 2018 20:26lipseste cuiva o Jawa 350 TS? Sta de cel putin 3 saptamani in acelasi loc. Are vopsea tip camuflaj si nu are numar de inmatriculare. o stiu si eu. m-am gandit de multe ori a cui o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 Uite-o ma, traieste! Viata fara feisbuc e cea mai buna, asta am auzit-o si eu de la niste prieteni, ca eu nu stiu cum e fara )) Ce-ti face buburuza Teo? Trebuie sa fie cam mare acusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 Va pupa fata, copii! Still alive, dar foarte aglomerata. Si noi pupam fetele !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 la multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 La mulți ani! Sărbători fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrakVVolf Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Salutari! Nou pe zona, Suzuki VZ400 Desperado Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 astia au luat-o razna ! cica vor sa stearga conturile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Am vazut!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edificultate Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 Cineva prin Militari? Ma simt singur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 Nu inteleg cum te poti simti singur in militari...si cand arunci un ac pe jos, tot nimeresti pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
16EEE Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 On 12.03.2019 at 14:30, Ana! said: Nu inteleg cum te poti simti singur in militari...si cand arunci un ac pe jos, tot nimeresti pe cineva De acord.. pe unde ne strangem si noi, mai aproape de casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 Care e faza in Militari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
16EEE Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 57 minutes ago, dionysos said: Care e faza in Militari? Puneam de-o chermeza. E cineva in seara asta prin zona pentru o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 15, 2019 Share Postat Martie 15, 2019 Acum 1 oră, 16EEE a spus: De acord.. pe unde ne strangem si noi, mai aproape de casa? In Politehnica, la coloana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 18, 2019 Share Postat Martie 18, 2019 Ati inceput sa iesiti cu motoarele? Eu mai stau pana in aprilie, n-as face asigurare de acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
16EEE Postat Martie 24, 2019 Share Postat Martie 24, 2019 Hei baieti/fete. Pe unde ne strangem si noi in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrinceanu Andrei Postat Iunie 8, 2019 Share Postat Iunie 8, 2019 Andrei, ZX6R 2007 portocaliu, Rotar Park, prezent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ComyGM Postat Iulie 7, 2019 Share Postat Iulie 7, 2019 Suzuki V-Strom 650 - Complex Apusului, nou in peisaj (permis și moto de o luna) Daca iese cineva la niste plimbări lejere dați un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KaraRugby Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Posesor de Suzuki Gs500f, piata veteranilor, cineva prin apropiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wlaad Postat Ianuarie 1, 2023 Share Postat Ianuarie 1, 2023 La mulți ani! Asfalt uscat și vreme buna în noul an! Sunt un începător trecut de 40 de ani, posesor de V-Strom, prin zona Turbomecanica. Bine v-am găsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate