MVTarts Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 R.I.P.! Pacat ce era asa tanar si avea toata viata inainte.... SA-I FIE TARANA USOARA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 2, 2005 Admin Share Postat Aprilie 2, 2005 Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMaria Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 (editat) incredibil ... sa aiba grija de el dincolo Editat Aprilie 2, 2005 de AnaMaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca! Eu sper sa nu ajung vreodata la rubrica asta cand se prezinta condoleante familiei, chit ca nici la aia cu "accidente" nu voiam sa ajung si cu toata astea nu prea m-am simtit intrebat "vrei ba motociclistule sa dau peste tine?" Oricum, date fiind circumstantele ma voi abtine de la sfaturi inutile de genul "purtati echipament TOT TIMPUL" Condoleante celor care l-au cunoscut! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Condoleante sincere familiei. R. I. P. P.S. Nu avea cumva un suzuki de 250?Sper sa nu fi fost el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Sa-i fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 Condoleante sincere familiei. R. I. P. P.S. Nu avea cumva un suzuki de 250?Sper sa nu fi fost el Asta era motorul lui. Inmormantarea este luni, 4 aprile, ora 13 la Capela Cimitirului Central din Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Dumnezeule nu el Stiu cat de mult isi dorea un motor.... trebuia sa-i duc eu o gilera crono de 125cmc din Italia,acum ma bucur ca nu i-am adus-o ca daca ar fi avut accidentul cu gilera adusa de mine m-as fi simtit ca si cum eu l-as fi bagat in mormant Doamne iarta-l si odihneste-i sufletul in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 RIP Dar sunt absolut de acord cu judas (echipament va ofera o sansa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Speram sa nu mai vad asa multe posturi cu acest tip de subiect, ba chiar DELOC! Nu exista oare o dreptate, de ce intotdeauna lucrurile care iti fac placere te duc si la pierzanie daca nu esti atent ? Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Dumnezeu sa il ierte In oras la 100 km/h nu ai prea multe sanse si nici soferii nu pot sa se asigure mai mult cind de dupa coltz apare un bolid cu 100 la ora. PS De acord cu AXA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 Dumnezeu sa il ierte In oras la 100 km/h nu ai prea multe sanse si nici soferii nu pot sa se asigure mai mult cind de dupa coltz apare un bolid cu 100 la ora. PS De acord cu AXA ai foarte multe sanse daca vita de la volan nu-ti intoarce in fata, prin mijlocul intersectiei, tu fiind pe drum cu prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Dar mai ales daca ai 100kmh pe o straduta cu o motocicleta mica si nu prea vizibila si esti in slapi. Ca daca avea jumate si echipament putea sa-i intoarca si un autobuz in fata. Cine e vinovat nu mai are nici o importanta DUPA. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 da cine stie ca avea 100 km/h??? hai sa nu o mai ascultam aiurea... poate avea mai putin, era degeaba, ca venea ala cu audiul cu viteza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace Condoleante familei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 DUMNEZEU SA-L IERTE ! SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Dumnezeu sa-l ierte. Ar fi bine sa avem mai multa grija de noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Incredibil!!! Am mai vazut ca au murit baieti care intrau pe forum, dar de cand sunt si eu prezent pe aici e primul cu care am vorbit si o pateste. Pacat...Mai ales ca am inteles ca avea 18 ani. Condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 R. I. P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M_RIDER Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 R.I.P P.S. : Chiar mai trebuie sa mai avem multe zile negre de genul asta pina sa realizam importanta echipamentului?? Eu as zice ca e de ajuns pentru comunitea moto din ROMANIA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Foarte trist... Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Am auzit vineri de la war despre intamplare, dar de abia acum am reusti sa citesc mai multe ... nu mai pot sa zic decat Dumnezeu sa-l ierte si nu uitati de echipament R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 se intampla din nou... este foarte foarte trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate