flaviu_bad_dog Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 (editat) In Memoriam Marius Tamasan Editat Mai 14, 2009 de Jock3r69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devisz Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 se pare ca l'a mancat in fund la depasirea asta ... patea ceva daca astepta si el 10 secunde dupa care sa faca depasirea la o singura masina ? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 care mergeti in weekend la cluj si in ce zi vineri sau sambata? ca noi mergem vineri inca nu stiu exact la ce ora, dar daca voi sti voi posta asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 in 14 iunie pe aeroportul SATU MARE se organizeaza show , expozitie de tuning , oltimere drifturi etc ... mai multe detalii aici http://www.satumareonline.ro/cp/7/2352/Dri...olet-DragRacing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 ce se mai aude despre evenimentul din 14, se mai organizeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Sigur ca se organizeaza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 salutare am auzit ca in carei ar fi ceva dezmenbrari moto? aveti cumva un numar de telefon? as avea nevoie de cateva piese pt un gpz de 500 sau kawas en 500 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) salutare am auzit ca in carei ar fi ceva dezmenbrari moto? aveti cumva un numar de telefon? as avea nevoie de cateva piese pt un gpz de 500 sau kawas en 500 merci da este, chiar la intrare pe stanga inainte de Unicarm, dar atat stiu numar de tel Editat Iunie 11, 2009 de Noldy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Un clic acolo Se multumeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) stie careva ceva de accidentul de azi de la Burdea ? cica o Yamaha a fost motocicleta.atata stiu.cand am mers si eu pana acolo nu mai era nimic. Editat Iunie 16, 2009 de naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 stie careva cam cat costa cursuile moto in sm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k4r4m Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 dak te referi la scoala de soferi moto: in jur de 2-3 mil. depinde unde faci.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 stie careva cam cat costa cursuile moto in sm? /index.php?showtopic=348669 Daca vrei sa te apuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 ok ms... k am vb q instructorul q care fac B si mi-a zis k firma lor are toate categoriile numai k nu stie exact care e pretul la A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 ok ms... k am vb q instructorul q care fac B si mi-a zis k firma lor are toate categoriile numai k nu stie exact care e pretul la A La ce scoala faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alonzo Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) nu se aude nimic despre un miting in sm pe viitor, respectiv august sau cva actiuni de ale noastre? Editat Iunie 25, 2009 de Alonzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 La ce scoala faci ? Firma la care fac se numeste S.C. Ago S.R.L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Firma la care fac se numeste S.C. Ago S.R.L. Poate ai observat in link`ul pe care ti l`am dat numarul instructorului de la Ago , Tibi , nici eu nu mai stiu exact , dar din cate tin minte la ei e 2.500.000 ROL . nu se aude nimic despre un miting in sm pe viitor, respectiv august sau cva actiuni de ale noastre? 30 Iulie - 1 August , Petresti , Viking Moto Party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu_bad_dog Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Poate ai observat in link`ul pe care ti l`am dat numarul instructorului de la Ago , Tibi , nici eu nu mai stiu exact , dar din cate tin minte la ei e 2.500.000 ROL . 30 Iulie - 1 August , Petresti , Viking Moto Party ms mult, k eu sunt din tasnad si l-am intrebat pe instructorul de aici cu care fac B-ul si mi-a zis k nici el nu stie sigur tre sa il intrebe pe directorul dl ago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Salutare bikerilor! Este cineva din borsa? sau cineva care cunoaste localitatea,am nevoie de niste informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 ms mult, k eu sunt din tasnad si l-am intrebat pe instructorul de aici cu care fac B-ul si mi-a zis k nici el nu stie sigur tre sa il intrebe pe directorul dl ago Nu e nici o problema , sper ca nu te`am informat gresit , dar oricum poti sa il suni pe instructor si sa il intrebi , eu nu mai am numarul Dlui Giurgi , altfel il sunam eu sa il intreb , incearca tu cu instructorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Salutare bikerilor! Este cineva din borsa? sau cineva care cunoaste localitatea,am nevoie de niste informatii nu e nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 nu e nimeni? La Baia Mare ai incercat ? Totusi e in Maramures .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Nu.dar o sa incerc acum. multumesc de sugestie. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate