marutza06 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) Pentru asta s-a inventat ungatorul automat Maine se anunta temperaturi caniculare 8-9 grade. Deocamdata nu toti s-au emancipat sa-si cumpere ungator automat . Pt moment stergem prafu' de pe ele si facem curatenie prin garaje. Cu vremea asta 'caniculara' ajungem toti ori ori Bafta! Editat Martie 9, 2012 de marutza06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 pentru curatat si uns, eventual. Dimineata l-am curatat si uns, iar la amiaz am zis sa se intinda mai bine uleiul pe el: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) Dimineata l-am curatat si uns, iar la amiaz am zis sa se intinda mai bine uleiul pe el: bravo!! unde ai umblat ? Editat Martie 10, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 bravo!! unde ai umblat ? Pana la Huedin numa de i-am incarcat bateria. A fost putin rece, dar mai mult decat suportabil cu echipamentul potrivit(manere incalzite). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Norocosule! Mie mi-au cam înghețat puțin mâinile pana in Turda dar tot a fost fain. Si cat am mai stat pe Calea Turzii vreun ceas pe la Dan Cata la garaj, am mai văzut vreo 4-5 motoare trecând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Norocosule! Mie mi-au cam înghețat puțin mâinile pana in Turda dar tot a fost fain. Si cat am mai stat pe Calea Turzii vreun ceas pe la Dan Cata la garaj, am mai văzut vreo 4-5 motoare trecând. Eu trebuie sa ii multumesc lui Dan inca o data fiindca el mi-a reparat manerul incalzit drept(avea cablul smuls). Nu am fost norocos pana la capat. In toamna mi-am montat cel mai inalt parbriz pentru Transalp, dar asta ridica curentul la nivelul vizierei. Si asa am aflat cat de tare poate suna un Schuberth C3(ca naiba). Prin urmare a trebuit sa stau cocosat tot drumul ca sa sune mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 (editat) am inceput si eu sezonul ... cred Editat Martie 11, 2012 de a3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) Sâmbătă și-au scos băieții căluții în oraș și am zis să le fac fac o scurtă ședință foto să ne meargă bine tot anul. Cam asta a ieșit + cele de mai sus puse de Alex. Foto: subsemnatul. www.chrisnemes.com Editat Martie 13, 2012 de midnight_rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Nice Pics! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Frumoase motoare , rumoase poze ... Alex sambata asta promit k scot shi eu motoru la o tura ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Frumoase motoare , rumoase poze ... Alex sambata asta promit k scot shi eu motoru la o tura ... grija mare sa nu faci replay ca si cu cel de cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Daca Jaki sambata iese pe strada, desi am asigurare la BMW...io am sa ies pe deal. Nu de alta, dar acum Jaki o invatat wheelie si nu ma risc sa ma ia din din plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 maine se plimba careva pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Io ies pe la 11, pe dealurile Floresti, Gilau, trec inspre Mera, Suceag, Baciu , Cluj. Unde ne intanim ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) Io ies pe la 11, pe dealurile Floresti, Gilau, trec inspre Mera, Suceag, Baciu , Cluj. Unde ne intanim ? stii ca ma refeream la ceva plimbare pe asfalt... Editat Martie 17, 2012 de bucurmarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) Pai si tu pan' la benzinaria de la Mera, nu poti veni pe asfalt ? Io acolo fac popas de o cafea Editat Martie 17, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Duminica e soare, 18 grade, vreme numai buna de plimbare. Planuiesc sa scot la o tura noua jucarie. Are careva chef de o plimbare? Indiferent pe unde, asfalt sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Duminica e soare, 18 grade, vreme numai buna de plimbare. Planuiesc sa scot la o tura noua jucarie. Are careva chef de o plimbare? Indiferent pe unde, asfalt sa fie vz pe forumul enduristilor. la 11 sub pod manastur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 vz pe forumul enduristilor. la 11 sub pod manastur. Merci de pont, clar vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAG Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Duminica 18 martie ora 11:30 Petrom Baci, o mica plimbare cine doreste e asteptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Duminica 18 martie ora 11:30 Petrom Baci, o mica plimbare cine doreste e asteptat. Prezent in Baci la Petrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Sambata 24 Martie , vrem sa facem o ieshire la Felix ... se va ramine peste noapte la cabana SANTANA . cine mai vrea sa vina , e binevenit . plecarea la ora 12 d sub podul trefla Manastur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byanca Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Bifez prezent alaturi de inca trei prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) Maine la ora 19-19:30 va astept pe platou la sala sporturilor care doriti sa deschidem sezonu cu intalnirile de acolo ca tare fain a fost si anu trecut , o poveste buna ... o plimbare prin oras si apoi un suc sau o pizza pe unde ne taie foamea/chefu . de anu trecut ! Editat Martie 21, 2012 de a3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Maine la ora 19-19:30 va astept pe platou la sala sporturilor care doriti sa deschidem sezonu cu intalnirile de acolo ca tare fain a fost si anu trecut , o poveste buna ... o plimbare prin oras si apoi un suc sau o pizza pe unde ne taie foamea/chefu . de anu trecut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate