Sergiono Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Am si eu trei poze de azi ca daca le postam eu inaintea ta, Cristi, nu mai aveai ce posta ca erau identice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Fain... pacat ca nu v-am mai prins, eu am ajuns la pod la 11 cred. Am facut si eu o tura mai scurta, de unu singur, cj-huedin-zimbor-cluj, a fost ok dar cam tare vantul, m-a cam clatinat putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluesky Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Fain... pacat ca nu v-am mai prins, eu am ajuns la pod la 11 cred. Am facut si eu o tura mai scurta, de unu singur, cj-huedin-zimbor-cluj, a fost ok dar cam tare vantul, m-a cam clatinat putin. ciao,din cate am inteles esti nou,si mergi mai incet,poate asa gasesc si eu un partener de drum...sper ca nu am inteles gresit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abru Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Mai suntem si altii care mergem incet...ca asa ne place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Daca vrea cineva sa iasa la o plimbare la Campu Cetatii 136 km numai asfalt https://goo.gl/maps/ZFYP8 Intalnire la ora 11 la OMV str Aurel Vlaicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 (editat) Daca vrea cineva sa iasa la o plimbare la Campu Cetatii 136 km numai asfalt https://goo.gl/maps/ZFYP8 Intalnire la ora 11 la OMV str Aurel Vlaicu mai bine mergi pe Tg Mures https://www.google.ro/maps?saddr=Strada+Prim%C4%83verii,+Cluj-Napoca&daddr=46.4659039,23.9571412+to:Strad%C4%83+necunoscut%C4%83&hl=ro&ie=UTF8&sll=46.735102,24.282614&sspn=1.104988,2.705383&geocode=FdVoyQIdw15nASkTldtQaA5JRzHdnNuIGH5V9Q%3BFW8DxQIdlY5tASmjOXBXAuBLRzHg8eOJ_8Fs6A%3BFf8byAIdKa19AQ&dirflg=h&mra=ls&t=m&z=9&via=1 si musai oprit la http://www.halaszcsarda.ro/han-pescaresc-campul-cetatii.html de cand vreau sa ajung si eu acolo Apahida - reghin nu-i un asfalt stralucit,sate animale,nisip dupa iarna Editat Martie 23, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 (editat) Am facut eu ieri asta. https://goo.gl/maps/09NX7 Intre Apahida si Reghin nu exista nisip, iar animalele or fi prin grajduri. Unele portiuni intr-adevar mai au denivelari dar asta dupa ce iesi din judetul Cluj. Drum bun Editat Martie 23, 2014 de CalinB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Pai, ce mai astepti? Echiparea si plecam cu oprire bineinteles!! La intoarcere m-am gandit sa vin pe Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Sa aveti drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Cateva poze din plimbarea de azi https://goo.gl/maps/JbnQG vreme foarte buna ,soare tot traseul. Asfaltul pana la Reghin intr-adevar lasa de dorit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluesky Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Mai suntem si altii care mergem incet...ca asa ne place. Ma bucur ca o sa am companie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 ciao,din cate am inteles esti nou,si mergi mai incet,poate asa gasesc si eu un partener de drum...sper ca nu am inteles gresit... Salutare, scuze, n-am vazut mesajul, si nu stiu de ce, nici notificare nu am primit pe mail.. anyways, da, ai inteles bine, ma duc mai incetuc, hai sa zicem ca imi place sa nu depasesc limitele legale. Nu am vazut nici mesajele postate de altii in weekendul ce a trecut.. poate in asta care vine, ne intalnim la o tura, daca e soare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluesky Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Salutare, scuze, n-am vazut mesajul, si nu stiu de ce, nici notificare nu am primit pe mail.. anyways, da, ai inteles bine, ma duc mai incetuc, hai sa zicem ca imi place sa nu depasesc limitele legale. Nu am vazut nici mesajele postate de altii in weekendul ce a trecut.. poate in asta care vine, ne intalnim la o tura, daca e soare? Din pacate motorul meu nu e gata de drum inca.Dar am iesit cu altii weekendul trecut...ca si pasajer....Daca se mai fac ceva iesiri,in cel care urmeaza,o sa postez aici daca aflu la timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 S-au intors berzele Am facut o tura scurta azi, cj-turda cu intoarcere prin petrestii de jos, ciurila, si am vazut vreo 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Ceva doritori de tura enduro pe forestiere prin Padis sau aiurea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 si maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Bun, tura extraordinara, ca dovada ma doare tot corpul dupa 8 ore de pedalat incontinuu ) Sper ca nu v-ati suparat ca am continuat fara voi, dar daca nu is rupt de oboseala, nu consider tura terminata Oricum ii bine ca nu ati venit ca m-ati fi injurat cand am dat de zapada Una peste alta, am avut satisfactie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 mai cristi, cum nu lasati voi zapada sa plece, veneam si eu dar la a mea ia trebuit asfalt, asfaltu si inchinareaaaaa, da lasa ca pana sambata nu mai e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 unde a fost cel mai nasol ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Dupa o hotarare spontana,am tras ieri,o tura pe ruta Cluj-Bratca-Beius-Arieseni-Buru si Cluj,adica vo' 360 si ceva de km. Ploaia,ceata,bura si cam di tati d-astea au fost cu noi,chiar si 0 grade! Ceva poze: Frumoase motoarele, urata vreme, brrrr! Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Una scurta............ plimbare Editat Aprilie 21, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 azi iese careva cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Pe la 18 iese cineva azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Pe la 18 iese cineva azi ? ce traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 fain ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate