fairplaybiker Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Azi cred ca au fost peste 10 grade. Am mers cu moto la munca. Ce ziceti de o bere fara alcool joi seara, daca e vremea tot asa ? Ti-am admirat azi motoru .....in soare la bronzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Va salut.Azi am iesit si eu la cateva ture dupamasa.A fost super.Recomand de acuma incolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 Azi cred ca au fost peste 10 grade. Am mers cu moto la munca. Ce ziceti de o bere fara alcool joi seara, daca e vremea tot asa ? salut, fain motor sa ai noroc de el incontinuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Maine la 09:00 ne intalnim in sensul giratoriu Floresti, mergem la Felix. Pana acum suntem 6 confirmati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 nu iese azi nimeni? M-as duriga si eu putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 cristiane firai sa fiii, si nu zisai nimic.....de legheleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (editat) am scoso pe madam la o plimbare pe maguri iese ceva de 1martie pe centru? Editat Februarie 21, 2014 de AntonioAntonio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 am scoso pe madam la o plimbare pe maguri iese ceva de 1martie pe centru? da da o imparteala de martisoare cu scop de constientizare dupa care o baraiala, turare pan pe rosu,puscat de tobe in fat la clopot pe Eroilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 da da o imparteala de martisoare cu scop de constientizare dupa care o baraiala, turare pan pe rosu,puscat de tobe in fat la clopot pe Eroilor Lasa ca iti mai innoiesti stickeru de pe masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Cristi, dupa martisorarea de ieri pe centru, am ajuns la o concluzie, ca sa fi prost trebuie doar sa arati ce esti si ai rezolvat cum a fost tura, pe unde ati mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Cristi, dupa martisorarea de ieri pe centru, am ajuns la o concluzie, ca sa fi prost trebuie doar sa arati ce esti si ai rezolvat cum a fost tura, pe unde ati mers? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Salutare veneam si eu cu voi dar am vazur tarziu mes. asa ca am luato pe alta ruta https://maps.google.ro/ va recomand o pizza la ,,Pizzeria Rustica” ieftin si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 si azi se mai plimba careva cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Salutare veneam si eu cu voi dar am vazur tarziu mes. asa ca am luato pe alta ruta Cluj - Prundu Bargaului si se face la dreapta spre Colibita 1 KM va recomand o pizza la ,,Pizzeria Rustica” ieftin si bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 Salutare! Mi-am facut si eu cont aici la voi, sunt incepator - atat pe forum, cat si pe moto (desi am deja cateva mii bune pe ceas). Anyways, vorba lunga saracia omului.. io chopperist, ma dau cu un honda steed, daca mai sunt chopperisti prin zona (dar nu numai), si aveti chef de plimbari prin zona CJ, dati un semn, eu ies aproape zilnic la cate o plimbarica (daca e vremea buna si imi permite timpul). Intreb de chopperisti in principal, pur si simplu pt ca nu cred ca m-as putea tine cu hondita mea de 400 dupa vitezomane & co. Prefer de moment plimbari lejere, undeva pe la 60-80, 100 doar daca e musai sau drumu f. bun. Numai bine !!! :peace: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 ... io chopperist, ma dau cu un honda steed, daca mai sunt chopperisti prin zona (dar nu numai), si aveti chef de plimbari prin zona CJ, dati un semn, eu ies aproape zilnic la cate o plimbarica (daca e vremea buna si imi permite timpul). Intreb de chopperisti in principal, pur si simplu pt ca nu cred ca m-as putea tine cu hondita mea de 400 dupa vitezomane & co. Prefer de moment plimbari lejere, undeva pe la 60-80, 100 doar daca e musai sau drumu f. bun. Numai bine !!! :peace: Bine ai venit! Frumoasa Honda Steed, felicitari! Urmareste forumul, precum si topicul: "Iesiri cu chopper-ul, cruiserul..." si ne vom vedea cat de curand. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Mersi mersi, bine v-am gasit mersi si de directie (topicu pt chopperisti), il vazusem si pe acela mai demult, dar uitasem ca exista, voi reposta acolo mesajul. Sau poate vreun moderator sa il mute acolo? sa nu fac spam Daca e vreme faina maine, ar merge o cafea la belis? Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 E ok si asa. Se mai incalzeste macar. Sa fie la 11? 12? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 maine ce vine sa invarta roata ca e prea faina vreama sa stam in casa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 maine ce vine sa invarta roata ca e prea faina vreama sa stam in casa ? Hai la 11 si 15 sub pod la o tura soft enduro si o prajeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 (editat) bun, si pe unde mergem, ca trebuie sa o duc si pe madam cu mine Editat Martie 8, 2014 de AntonioAntonio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 8, 2014 Share Postat Martie 8, 2014 bun, si pe unde mergem, ca trebuie sa o duc si pe madam cu mine Undeva catre Somesul Rece, Uzina, si apoi urcare catre Marisel. Sau sus catre manastirea Muntele Rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 am inteles ca facem si o prajeala ? sa aducem si noi ceva, gratar aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Cum ii drumul pe segmentul ciucea-zalau? n-am mai fo niciodata pe acolo... cu street view n-arata rau, dar poate am pescuit eu doar bucati mai bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Ajung si eu daca va mai prind... cu un pic de intarziere.. daca nu, data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate