AntonioAntonio Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Duminica ora 9, podul trafla, o tura spre muntele Baisorii la transsilvania off road 4x4, merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Scoate cineva duminica motorul la o plimbare? De preferinta doar asfalt,iar ruta nu prea conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Imi pare rau sa aud asta,refacere rapida!Sper ca nu Aprilia e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Fac o iesire pana pe Meses daca sunt doritori intalnire la Petron in Baci Ora 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 care vrea sa faca azi o tura asa din scurt? 100-150 km maxim. ne hotaram pe loc in ce parte o luam. Ovidiu 0748 66 66 62 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceset Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 Ai plecat ? care vrea sa faca azi o tura asa din scurt? 100-150 km maxim. ne hotaram pe loc in ce parte o luam. Ovidiu 0748 66 66 62 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 5, 2014 Share Postat Octombrie 5, 2014 Salutare! As face o tura saptamana asta,stie careva cum e drumul spre Scarisoara pe la Mihai Viteazu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milka Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Salut, Ultima oara cand am fost,la inceputul verii,drumul era destul de bun,daca ii sa il compari ii ca si apahida-reghin (portiunea de dupa ce iesi din cluj). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Valea Ariesului e in limitele decentei(carpita,valurita dar fara cratere) in concluzie te poti deplasa destul de ok....drumul spre Scarisoara,din principala,e asfaltat proaspat...e ingust dar e super ca si asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Multumesc pt raspunsuri » Post actualizat in 06 Oct 2014 12:49 Daca stiti un traseu mai frumos in limita a 150 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Multumesc pt raspunsuri » Post actualizat in 06 Oct 2014 12:49 Daca stiti un traseu mai frumos in limita a 150 km? Poti merge tot pe directia aia pana la Buru dupa care este un drum f. frumos pe stanga, spre Aiud prin Coltesti, Cheile Valisoarei... te intorci pe drumul dinspre Alba, cam 150km is de toti. Peisajul e f. frumos, si si drumul e chiar ok, mai putin ultimii 2-3 km inainte de Aiud (o portiune scurta) si chiar cum faci stanga pe pod in Buru, iar ai o portiune de max 5 km cu gropi, in rest e super. » Post actualizat in 06 Oct 2014 13:08 Sau din Capusul Mare, la stanga spre Dangau, ajungi pana in Belis, iar e f. misto, dar cam ingust drumul si nu vezi bine in curbe masinile ce vin din fata, de multe ori pe mijlocul drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Poti merge tot pe directia aia pana la Buru dupa care este un drum f. frumos pe stanga, spre Aiud prin Coltesti, Cheile Valisoarei... te intorci pe drumul dinspre Alba, cam 150km is de toti. Peisajul e f. frumos, si si drumul e chiar ok, mai putin ultimii 2-3 km inainte de Aiud (o portiune scurta) si chiar cum faci stanga pe pod in Buru, iar ai o portiune de max 5 km cu gropi, in rest e super. » Post actualizat in 06 Oct 2014 13:08 Sau din Capusul Mare, la stanga spre Dangau, ajungi pana in Belis, iar e f. misto, dar cam ingust drumul si nu vezi bine in curbe masinile ce vin din fata, de multe ori pe mijlocul drumului Incearca Cluj-Ciucea,faci dreapta spre Romanasi,mergi spre Crasna-Zalau-Cluj,doar ca e 200 de km in total! Recomand si eu cele 3 trasee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Joi am zi libera si cum se anunta timp frumos o sa fac unu dintre cele 3 recomandate de catre voi Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Joi am facut traseul recomandat de catre Frankone,de la Buru stanga spre Aiud Foarte fain pt o iesire scurta,drumul destul de bun,chiar foarte bun in unele zone,cateva curbe,peisaje ok Mi a placut Multumesc pt recomandare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Joi am facut traseul recomandat de catre Frankone,de la Buru stanga spre Aiud Foarte fain pt o iesire scurta,drumul destul de bun,chiar foarte bun in unele zone,cateva curbe,peisaje ok Mi a placut Multumesc pt recomandare hehe, ma bucur ca ti-a placut Cu placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4maranth Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Iese cineva azi la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apostol Irina Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Yay, ce faceti lumee?Deci, buna. Ma numesc Iren si sunt pasionata de motociclete. Dar, nu am una. As vrea sa cunosc oameni tari care mi-ar putea povesti chestii si ar vrea sa-mi arate o lume inca pe care inca nu am descoperit-o and give me a ride. Eyyy, un grup de motociclisti, take me with you. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 prost moment t-ai gasit ..acum la final de sezon... ramne sa ii gasesti pe acei " oameni tari " anu ce vine sau mergi joia la clopot ..sunt cei mai tari have fun !!! Yay, ce faceti lumee?Deci, buna. Ma numesc Iren si sunt pasionata de motociclete. Dar, nu am una. As vrea sa cunosc oameni tari care mi-ar putea povesti chestii si ar vrea sa-mi arate o lume inca pe care inca nu am descoperit-o and give me a ride. Eyyy, un grup de motociclisti, take me with you. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apostol Irina Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Daaa, si eu m-am gandit la asta. Dar, poate or mai fi zile frumoase. Mm, joia la clopot?? prost moment t-ai gasit ..acum la final de sezon... ramne sa ii gasesti pe acei " oameni tari " anu ce vine sau mergi joia la clopot ..sunt cei mai tari have fun !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Daaa, si eu m-am gandit la asta. Dar, poate or mai fi zile frumoase. Mm, joia la clopot?? adica pe Eroilor, capatul dinspre centru, langa acel monument cu un clopot in varf.. acolo cica se aduna lume motorizata joia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 cei mai motorizati acum depinde ce vrei sa faci ??? daca vrei o plimbare prin oras ioi locul potrivit ... baga mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 (editat) de ce presimt ca e defapt un post facut de un tip plictisit ) Editat Octombrie 24, 2014 de SorinCbr900rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apostol Irina Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Tip plictisit? Unfortunately for me, no. E un taram nou pentru mine, I am checking.Am luat tot ce am putut de la ce mi s-o scris. Daca cineva imi va mai scrie, e perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinCbr900rr Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 atunci te rog spune-ne si noua de unde din cluj esti, cat ani ai (>18 sper ) ), ce vrei de la o plimbare?,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apostol Irina Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Sunt Irina, prietenii imi spun Iren (cu accent pe a doua silaba =)) Am 20 de ani si fac in Cluj Calculatoare si tehnologia informatiei. Abia astept sa fac 21 de ani sa-mi cumpar motocicleta. Nu ca as sti prea multe despre ele, dar nici despre calculatoare nu stiam candva nimic. Dar, toti prietenii mei au numa masini si vreau sa cunosc lume pasionata de motoare. Is curioasa cum is. Si, sa ma ia cineva intr-o calatorie pe distanta lunga, yay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate