Galen Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 De joia asta: Ce tare! Se pare ca placerea fotoreportajului e una din valorile care vor dainui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 De joia trecută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Cool... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 De joia asta: nice , very nice ... p mine va rog sa ma scuzatzi k am lipsit din nou ...promit k la anu voi fi prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanel15 Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Avand in vedere usoara incalzire de maine 30.10.2011 un mic grup de asa zisi motoristi ))) mergem pe Meses la un mic si o ciorba de burta. Cine vrea e binevenit maine, Duminica, 30.10.2011 la ora 12:00 In Petrom Baci Avand in vedere usoara incalzire de maine 30.10.2011 un mic grup de asa zisi motoristi ))) mergem pe Meses la un mic si o ciorba de burta. Cine vrea e binevenit maine, Duminica, 30.10.2011 la ora 12:00 In Petrom Baci sa nu uitati ca s-a modificat ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 SANTETI PREGATITI? SA NU UITATI CA AZI AM TRECUT LA ORA DE IARNA SI SA NU MERGETI LA PETROM MAI REPEDE CU O ORA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 din cate am vazut eu, cred ca v-a fost cald pana pe meses si inapoi... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Salut, Ii caut pe cei doi motociclisti ce i-am vazut prin oras in toamna asceasta cu BMW-uri K100 ( unul alb cu negru si unul visiniu ) . Daca ii cunoaste cineva , va rog lasati-mi un mesaj . Sunt cateva aspecte tehnice pe care doresc sa mi le clarific legat de motorul meu . Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Un k100 este parcat pe stanga cum urci din Cipariu, dupa Gente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 da, pai ala e al meu merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 da, pai ala e al meu merci Ce vrei sa stii, poate te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Dan, era mai mult vorba sa vad cum merg alte K100-uri - motorul in 4 cil e putin mai nerafinat decat cel in 3 cil ( de pe K75 ) in sensul ca la anumite turatii vibreaza putin . Iar cum asta e primul meu motor in 4 cil. si n-am termen de comparatie , vreau sa ma asigur ca sunt in limita normala. In rest , literatura de specialitate care sa acopere din punct de vedere tehnic modelul asta am destula insa e cu totul alta poveste sa compari live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Iese careva azi pe undeva? Macar pana la Turda la o prajitura la Dana? La 13:00 in OMV Calea Turzii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Poate reusesc sa ajung si eu , mai am ceva treburi de rez azi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Maine, 19.11, pe la ora 12:00, daca se incumeta careva la o iesire pana pe piatra craiului. Temp max. 6 grade Ne vedem in sensul giratoriu din Floresti la 12:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Degeaba ti-ai luat masina, Dane, vad ca nu ai liniste pana nu dau troienele peste tine Ma gandesc daca o sa te insotesc sau nu, de mancat inca ma mananca si pe mine insa mi-e frig numai cand ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Mergem mai incet si batraneste asa si nu o sa fie frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 I'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Maine, 19.11, pe la ora 12:00, daca se incumeta careva la o iesire pana pe piatra craiului. Temp max. 6 grade Ne vedem in sensul giratoriu din Floresti la 12:00 Daca si maine vor fi 6 grade,la fel cum au anuntat astia azi....(in realitate maxim minus 1 grad)..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Daca si maine vor fi 6 grade,la fel cum au anuntat astia azi....(in realitate maxim minus 1 grad)..... 6 grade o sa aiba lichidu de racire/uleiu, afara o sa fie de fapt -30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Un site ok cu prognoza meteo din 3 in 3 ore pt orice locatie dorita. E printre cele mai bune . http://www.meteoblue.com/en_US/weather/forecast/tab/cluj-napoca_ro_8883/b/pictocast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 6 grade o sa aiba lichidu de racire/uleiu, afara o sa fie de fapt -30 parca parca as mai iesi si eu la o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Eu unul mi-am stabilit un prag (macar psihologic) de minim 10 grade...cu plus bineinteles. Pina acum am reusit sa ma incadrez desi in ultimele zile ma "roade"rau de tot sa mai ies la o tura...cat de mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Cald nu o sa fie, aia ii clar. Dar daca te echipezi bine, nu ai greturi cu frigul... Si mergem si incet, ca sa fie de placere, nu ca sa ajungi cat mai repede la cafea. Eu zic ca o sa fie fain, pe vremea arata maine 6 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate