dorin-moto Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 salut cine vrea sa vina la Tarnita la debarcader la o baie de la ora 17:30 ne vedem acolo, mergem mai multi si la ora 20 ne vedem la clopot! Va astept, papa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Maine dimineata daca nu ploua, la ora 08.00 se pleaca inspre Transalpina. Intalnirea se face la OMV Calea Turzii. Repet, daca nu ploua Duminica asta mergem pe transalpina, a 3-a oara, ca primele doua dati asa fain o fost... Numai ca ne vedem la 8 juma la OMV sa bem cafeiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 450 de km. Daca poti tine 100km/h la drum drept si liber e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Daca vii ii bine, daca nu iar ii bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Daca vii ii bine, daca nu iar ii bine Ma doare-n /// Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Buna actiune, asta as face si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Bun, care vine la o plimbare cu baie? Fara discriminari, tipuri de motoare minuni; slanina, comunistele si majoretele is wellcome. Sa fie primit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Apoi ma ghiavole... io viu da la cit ne strangem suruburile? hai sa fie o ora ... si un loc ...ca sa ne putem aduna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Duminica asta mergem pe transalpina, a 3-a oara, ca primele doua dati asa fain o fost... Numai ca ne vedem la 8 juma la OMV sa bem cafeiu' up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Duminica asta mergem pe transalpina, a 3-a oara, ca primele doua dati asa fain o fost... Numai ca ne vedem la 8 juma la OMV sa bem cafeiu' dimineata la 8 juma in omv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Hai cu poze , Bucurie ..... altfel nu t credem .... Week-endul acesta [ 14 - 15 ] ash face o tura cu moto shi eu , gen Sovata sau undeva unde se poate face shi baie , sa combin utilul cu placutul . adik sa shi conduc shi sa ma shi relaxaz intr-o apa rece .... cine mai vrea sa vina e binevenit ,indiferent d marimea la pantofi , natzie , motor , etc ... eu ash pleca la ora 8 jumate - max 9 dim [sambata bineintzeles ]... ashtept propuneri ... pina atunci , asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Hai cu poze , Bucurie ..... altfel nu t credem .... Week-endul acesta [ 14 - 15 ] ash face o tura cu moto shi eu , gen Sovata sau undeva unde se poate face shi baie , sa combin utilul cu placutul . adik sa shi conduc shi sa ma shi relaxaz intr-o apa rece .... cine mai vrea sa vina e binevenit ,indiferent d marimea la pantofi , natzie , motor , etc ... eu ash pleca la ora 8 jumate - max 9 dim [sambata bineintzeles ]... ashtept propuneri ... pina atunci , asfalt uscat tiai gasit cui sa-i ceri poze. la fotografu bucur. zii bucure ca tu nici la poze nu stai dapai sa le mai si faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 tiai gasit cui sa-i ceri poze. la fotografu bucur. zii bucure ca tu nici la poze nu stai dapai sa le mai si faci eu traiesc momentul pe care voi il priviti apoi in poze Hai cu poze , Bucurie ..... altfel nu t credem .... Week-endul acesta [ 14 - 15 ] ash face o tura cu moto shi eu , gen Sovata sau undeva unde se poate face shi baie , sa combin utilul cu placutul . adik sa shi conduc shi sa ma shi relaxaz intr-o apa rece .... cine mai vrea sa vina e binevenit ,indiferent d marimea la pantofi , natzie , motor , etc ... eu ash pleca la ora 8 jumate - max 9 dim [sambata bineintzeles ]... ashtept propuneri ... pina atunci , asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Bucurie =el magnifico:-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Revin cu noutatzi ... din pacate mi-am lasat moto in servis ... o sapt tre sa stau fara el . sorry ies , dar cu buburuza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Salutari, In weekend as merge pana la cascada Valul Miresei de la Rachitele. Este cineva interesat ? Ati mai fost ? Am inteles ca drumul e practicabil. Ceva sfaturi, chestii de ocolit ? Merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 Da, drumu ii brici. De evitat alcoolul in exces. Sfat: mergi mai sus de cascada pe drumu ala, gaseste o poienita faina si prajeste o slanina! Asa-i ca nimeni nu a iesit azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 Io am fost la Ungaria dupe tzagari. Da' singur. Faina plimbare, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Noi am fost asa: http://goo.gl/maps/qYsl Dar azi? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Propuneri ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Propuneri ceva ? directia blajoaia ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Maine incepe raliul sibiului , cine vine? Anul asta este etapa de IRC si vor veni multi piloti straini , deci ceva mai mult spectacol decat la etapele nationale. http://www.raliulsibiului.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 (editat) Maine incepe raliul sibiului , cine vine? Anul asta este etapa de IRC si vor veni multi piloti straini , deci ceva mai mult spectacol decat la etapele nationale. http://www.raliulsibiului.ro/ Ia vezi aici! /index.php?/topic/680274-raliul-sibiului-2012/ O sa fie mult mai mult spectacol. E cel mai tare raliu organizat in tara noastra...ever. Masini de top si piloti de prima mana. Masinile sunt parcate in P-ta Mare si nu prea vezi asa masini in Campionatul nostru National. Deci o sa fie spectacol adevarat. Editat Iulie 19, 2012 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 (editat) Stiu, de asta si merg . Intrebam daca mai merge cineva din zona . imi scapase postul indicat de tine Editat Iulie 19, 2012 de aquachrono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 Maine dimineata la ora 9 plec spre Sighisoara la festivalul medieval. Daca doreste cineva sa mi se alature, o sa astept in omv pe calea turzii pana la 9:15! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate