ride2live Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 (editat) optimistule De fapt doar 99% din cei care au motoare de pe forumul asta au SH. Jumate sunt aspiranti. da:)) corect... corect era: 99% din cei care au motor de pe forum asta , au motoare SH;) Editat Martie 17, 2008 de ride2live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu nx Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Nu se incumeta nimeni sa mai bage poze ?? Multa gargara ... dar nimic sa imi incant ochiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxy Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 (editat) Ia bre poze sa-ti incante ochiul ce am vazut eu PE AFARA Editat Martie 17, 2008 de wxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Hai sa va povestesc o faza super tare la care am asistat la SMAEB: La un moment dat ma duc la baie si acolo, doua fufe modele, f. sumar acoperite, una la chiuveta si una dadea sa intre la wc cu o cutie de tombola in brate cu niste cupoane inauntru. Aia de la chiuveta: ce faci fata, intri cu cutia? R: Da, fata, n-a zis sefu' sa nu ma despart de ea? Eu m-am prabusit pe chiuveta de ras... Dupa ce iese aia din wc ii zice asteia de la chiuveta, suparata: FATA!! stii ce? eu m-am saturat fata de cutia asta nenorocita! R: Da fata, hai, da-mi-o si mie. R: Bine fata, ia-o! La care ailalta o ia si intra cu ea in wc. Imi curgeau lacrimile pe fata de ras.... De fapt, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 super tare. scena desprinsa din mondenii (vezi simona senzual si niculeasca) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Hai sa va povestesc o faza super tare la care am asistat la SMAEB: La un moment dat ma duc la baie si acolo, doua fufe modele, f. sumar acoperite, una la chiuveta si una dadea sa intre la wc cu o cutie de tombola in brate cu niste cupoane inauntru. Aia de la chiuveta: ce faci fata, intri cu cutia? R: Da, fata, n-a zis sefu' sa nu ma despart de ea? Eu m-am prabusit pe chiuveta de ras... Dupa ce iese aia din wc ii zice asteia de la chiuveta, suparata: FATA!! stii ce? eu m-am saturat fata de cutia asta nenorocita! R: Da fata, hai, da-mi-o si mie. R: Bine fata, ia-o! La care ailalta o ia si intra cu ea in wc. Imi curgeau lacrimile pe fata de ras.... De fapt, faza antologica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Hai sa va povestesc o faza super tare la care am asistat la SMAEB: La un moment dat ma duc la baie si acolo, doua fufe modele, f. sumar acoperite, una la chiuveta si una dadea sa intre la wc cu o cutie de tombola in brate cu niste cupoane inauntru. Aia de la chiuveta: ce faci fata, intri cu cutia? R: Da, fata, n-a zis sefu' sa nu ma despart de ea? Eu m-am prabusit pe chiuveta de ras... Dupa ce iese aia din wc ii zice asteia de la chiuveta, suparata: FATA!! stii ce? eu m-am saturat fata de cutia asta nenorocita! R: Da fata, hai, da-mi-o si mie. R: Bine fata, ia-o! La care ailalta o ia si intra cu ea in wc. Imi curgeau lacrimile pe fata de ras.... De fapt, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Aveau IQ macar cat o insecta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 hai ma ca nu pot sa cred. simpatice fetele )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 mai mai./..nu poti sa le ai pe toate...si frumoasa si deshteapta(f rar)....de obicei ori esti frumoasa si proasta ori urata si deshteapta:)/// asta e...cel mai bine e sa le combini.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Hai sa va povestesc o faza super tare la care am asistat la SMAEB: La un moment dat ma duc la baie si acolo, doua fufe modele, f. sumar acoperite, una la chiuveta si una dadea sa intre la wc cu o cutie de tombola in brate cu niste cupoane inauntru. Aia de la chiuveta: ce faci fata, intri cu cutia? R: Da, fata, n-a zis sefu' sa nu ma despart de ea? Eu m-am prabusit pe chiuveta de ras... Dupa ce iese aia din wc ii zice asteia de la chiuveta, suparata: FATA!! stii ce? eu m-am saturat fata de cutia asta nenorocita! R: Da fata, hai, da-mi-o si mie. R: Bine fata, ia-o! La care ailalta o ia si intra cu ea in wc. Imi curgeau lacrimile pe fata de ras.... De fapt, super faza...asta spune multe despre fete si mai ales despre "sefu"..."sefu" bun de "peste" fetele de t!rfe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 (editat) cateva poze si de la mine am si eu o intrebare .unde gasesc tricouri de genul asta Editat Martie 19, 2008 de ghostrider000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 SMAEB 2008 a fost un talcioc. Un fel de obor ceva mai spalat. La asa popor... asa saoln moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 SMAEB 2008 a fost un talcioc. Un fel de obor ceva mai spalat. La asa popor... asa saoln moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gikunebunu Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 A fost mai misto anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 sper sa fie mai misto la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 am vazut motoare faine....si mai ales ce ma intereseaza pe mine gsxr 1000, belea.si sa recunosc proaste sau destepte .....mi-au placut si gagicile, nu toate da erau multe dragute.........dar ma asteptam la ceva mai mult in materie de echipamente si alte accesorii moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Hai sa va povestesc o faza super tare la care am asistat la SMAEB: La un moment dat ma duc la baie si acolo, doua fufe modele, f. sumar acoperite, una la chiuveta si una dadea sa intre la wc cu o cutie de tombola in brate cu niste cupoane inauntru. Aia de la chiuveta: ce faci fata, intri cu cutia? R: Da, fata, n-a zis sefu' sa nu ma despart de ea? Eu m-am prabusit pe chiuveta de ras... Dupa ce iese aia din wc ii zice asteia de la chiuveta, suparata: FATA!! stii ce? eu m-am saturat fata de cutia asta nenorocita! R: Da fata, hai, da-mi-o si mie. R: Bine fata, ia-o! La care ailalta o ia si intra cu ea in wc. Imi curgeau lacrimile pe fata de ras.... De fapt, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 17-20aprlie Interesant, sper doar sa vad doar motoare... fara barci/atv-uri/scutere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoFast Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 cateva poze si de la mine am si eu o intrebare .unde gasesc tricouri de genul asta Aceeasi intrebare... Unde se pot gasi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 in 2009 se va mai tine SMAEB? si daca da cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 in 2009 se va mai tine SMAEB? si daca da cand? 10-12 Aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 10-12 Aprilie Eu stiu ca datorita crizei s-a amanat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Eu stiu ca datorita crizei s-a amanat. Nu nu, se face sigur. Va aparea acusi un comunicat de presa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 asa am auzit si eu din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate