Ralucone Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Lume lumeeeeeeeeee! 23 Februarie 2008 este ziua ce va intra in istoria chefurilor motociclistice din Bucureshit si nu numai, caci Clubul Iron City organizeaza PARTY IN PIJAMALE! Distractie garantata, tinuta obligatorie de pijamale (nu tinuta de somn ca unii mai dorm si-n kuru' gol si totusi!) si prejudecatile lasate la usa, caci tuturor ne sta bine in flanele roz! Va asteptam de Dragobete la un party cu totul si cu totul laser, sarbatorim cu stil, cu izmene si desuuri Hopa suuuuuus si let the pajama party begin! Pt. cei noi: Club Iron City (aka "La Paw" sau "In Paw") se afla pe str. Blanari, vis a vis de Club A. Intrarea se face prin gangul din spatele Club Salt. Can't miss it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Laseeer...sa ma apuc sa imi cos pijamalele in cu.r... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) I'm obviously, IN!!! In pijamale!!! (la dracu, tre' sa-mi cumpar si pijamale acum...) Asta ca sa mai aud in stanga-n dreapta care in ce pat m-a mai adus...)))) Editat Februarie 15, 2008 de nuka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Sa mor de nu-mi iau pijamale gen Johnny Bravo, din alea cu inimioare rosii si cu danteluta la maneci. Nush de ce dar presimt ca va fi laser! PS. Fetelor, sa stiti ca pe sub pijamale sutienul nu isi are rostul! Editat Februarie 15, 2008 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Eu m-am hotarat pentru sosete 3 sferturi si papuci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Astept sa te vad intr-un neglijeu din ala rosu sau negru! Sa nu-mi zici ca vii in izmene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Astept sa te vad intr-un neglijeu din ala rosu sau negru! Sa nu-mi zici ca vii in izmene! E valabil si pentru tine!! si nu ma refer la izmene!! Cre' ca singura pijama pe care o mai am ar fi mica si pentru BooBoo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Cre' ca singura pijama pe care o mai am ar fi mica si pentru BooBoo.. Exista si asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Exista si asa ceva? Din respect pentru o a terza persoana, nu fac invitatia.. da' o iau cu mine, daca o mai gasesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Din respect pentru o a terza persoana, nu fac invitatia.. da' o iau cu mine, daca o mai gasesc.. Ce obicee! Va place la pijamale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Ce obicee! Va place la pijamale? Bre, daca un mascul baga invitatia, m-ar fi bufnit rasu'.. Dar, cum e vorba de iubita noastra Ralucone, eo cred ca o sa fie "the bomb-diggity!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 prezent si eu ....... dar si eu trebuie sa'mi cumpar pijamale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 prezent si eu ....... dar si eu trebuie sa'mi cumpar pijamale O sa aiba astia vanzari maaaari la pijamale pana pe 23.. Se pare ca multi prefera naked-urile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 "the bomb-diggity!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 destul de pervers.... ha ha ha! i'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 puteti sa veniti si cu "ursuletul", "catelul", "puiul", "omida", "stumful" sau orice alta jucarie/papusa folositi ca partener de somn (se exclud "animalutele' vii de genul prieten/prietena/iubit/iubita/mitza/catel/igoana/diavol-tasmanian si papusile gonflabile la care sa gindesc unii); AM DREPTATE RALUCONE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Se pare ca multi prefera naked-urile.. pai cam asa la mn doar motorul e ""imbracat"" ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 pai cam asa la mn doar motorul e ""imbracat"" ....... la mine e naked!!! are un pic de carena, asa, la limita bunului simt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 Breh! Am zis clar "portul de pijamale" nu portul de somn, ca multi dormim in kuru' gol dar asta nu inseamna ca facem nudism la Paw in bar, treziti-va... Si carenati-va, nerusinatilor... In al doilea rand, nu eu am dat startul la pajama party, de vina e Paw insusi, deoarece este ideea lui. Eu am luat cuvantul acilea ca sa popularizez miscarea, sa fie clar. In al treilea rand, veniti cu ce mutzunache vreti, ideea e sa nu vi le pierdeti dreacu' prin club si dupa aia sa bociti ca margaretele dupa ulshuletzii voshtli de plush... Pentru orice alt soi de nelamuriri, va stam la dispozitie spre a va informa, atat eu cati si Miki si Paw himself, care a inceput sa redescopere minunile internetului. Va asteptam pe 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Prezent! Bring it on bitch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Pentru ocazia asta sa mor de nu imi iau pijama roz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcatcher Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Pentru ocazia asta sa mor de nu imi iau pijama roz ce faci mah? presimt ca va trebui sa ma asortez si eu cu tine ca la mine pijamalele sunt albastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Sa moara Bibi! VENIIIIM!!! Sper ca nu se fumeaza, nu? a_deea vrea sa imprumute pijamaua mea, deci eu nu stiu cum o sa vin, va trebui sa ma suportati, deh... Caut si ursuletii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Si ursuletii, si paturica si pernutza, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 15, 2008 Autor Share Postat Februarie 15, 2008 (editat) Nu suntem raspunzatori pentru pierderea ursuletilor, sa fie clar, daaaaaa? Veniti cu pijamalutzele la pachet, schimbarea se face in interior. Asta pentru blonzii si blondele care ar putea crede ca-i punem sa vina in pijamale pana la Paw... Editat Februarie 15, 2008 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate