CrashTestPilot Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 deci la academia militara de langa razoare a ramas intalnirea pt sambata? sa stiu ca vin si eu 9:30 a ramas da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Sambata, 23 februarie, ne intalnim jos la Academia Militara (de la Eroilor spre Drumul Taberei), la ora 9.30 si plecare la ora 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Ma bate si pe me un gand sa vin...Daca nu e ff frig de dimineata, si daca reusesc sa schimb uleiul...vin:D Doamne ajuta!!! Va doresc o vreme minunata si o plimbare de vis!!!(in caz ca nu vin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 21, 2008 Autor Share Postat Februarie 21, 2008 Ma bate si pe me un gand sa vin...Daca nu e ff frig de dimineata, si daca reusesc sa schimb uleiul...vin:D Doamne ajuta!!! Va doresc o vreme minunata si o plimbare de vis!!!(in caz ca nu vin) shhh ca si eu tre sa schimb uleiul, dar dupa ce vin o sa fie cald asa arata peste tot...iar in bulgaria chiar mai cald ca in romania. so...plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Si ca sa nu las topicul in aer, un ultim post: ........ uite ca nu il lasi din cate vad te contrazici cu tine ontopic: de abia astept sa mergem la Ruse! Elena,iubirea mea , unde esti mami ? vedeti ca jhon are cativa leva daca doriti sa schimbati la el din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Ms. Adi. corect lome.. am ceva mai multi leva si bani de'ai nostrii pauza.. nici de benzina n'am asa ca cine vrea... deschid casa de schimb valutar maine la 9:30 la academie comision 0 (zero) si'n plus.. cine schimba primeste bere ori la bulgari .. ori in paw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 (editat) plimbaricaaaa Editat Februarie 22, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 .... ontopic: de abia astept sa mergem la Ruse! Elena,iubirea mea , unde esti mami ? vedeti ca jhon are cativa leva daca doriti sa schimbati la el din timp Gata , esti in love ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Gata , esti in love ? hai ma .. ce d-zeu ,eu sunt om serios , mananc serios , vorbesc serios, f_t serios, conduc serios e vreo fata serioasa pe aici ? bulgaroaicele or fi frumoase ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosimo Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 noro te risti cu motorul sau vii cu sefu?! cu mobra caut pasagera dispusa sa plateasca benzina si nota de plata la restaurant noro here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 O sa vin si eu,chiar daca o sa plec mai tarziu...Oricum,cred ca va ajung repede din urma,bineinteles,daca nimeresc acelasi drum:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 daca vrei sa dai de noi, ai pe prima pagina nr meu. ne auzim la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Firme de catering nu sunt pe aici,iar pentru cei sensibili(vad o multime pe aici) putem aranja o primire de neuitat pentru aventurierii care este partasi la acest traseu greu,dar minunat,Bucale-Paris-Russe,poate aranjam ceva cu domnu': Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Ma retrag, am probleme cu frana pe fata.. mai exact discul drept, nu ma risc ! Distractie placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Ma retrag, am probleme cu frana pe fata.. mai exact discul drept, nu ma risc ! Distractie placuta ! bah , de ce nu ma mira , nu ai trecut niciodata de centura bucurestiului.. auzi motiv .. bahh mobra ta are 2 disc pe fata , si nu te dai la curse --- Mesaj completat în 22 Feb 2008 23:13 ------------- Ma retrag, am probleme cu frana pe fata.. mai exact discul drept, nu ma risc ! Distractie placuta ! bah , de ce nu ma mira , nu ai trecut niciodata de centura bucurestiului.. auzi motiv .. bahh mobra ta are 2 disc pe fata , si nu te dai la curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 ia lasati ma baiatu in pace ... eu stiu ce joc avea la unul din discurile de frana si nici eu nu m-as fi riscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Ms. Adi. corect lome.. am ceva mai multi leva si bani de'ai nostrii pauza.. nici de benzina n'am asa ca cine vrea... deschid casa de schimb valutar maine la 9:30 la academie comision 0 (zero) si'n plus.. cine schimba primeste bere ori la bulgari .. ori in paw ia auzi joane deci imi dai o bere in bulgaria pt aia 10 leva ce oferta! peste mai putin de 6 ore ma trezesc asa ca ma culc si eu sper sa apuci sa citesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 poze: /index.php?...p;#entry1062285 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 prima mea experienta de acest gen.. de fapt primii 150 km pe motor a fost super, chiar si cu vantul ala puternic care mi-a zuburat un semnal pe spate nice ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Multumim organizatorilor si ghidului nostru. De cand asteptam sa ies la o astfel de tura. Super tarreeee frattteee! O sa bag si eu cateva poze, dar luni ca nu am cablu de date Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 23, 2008 Admin Share Postat Februarie 23, 2008 Aproape o saptamina de pregatire si 18 pagini pline pe forum pentru un drum de 75 km dus si 75 intors?!?! Maiculita!! Ma gindesc..daca bagati vreo Sinaia incepeati pregatirea prin toamna si fiecare avea sansa sa scrie aici o carte Daca si la drum va descurcati la fel inseamna ca ultimii ajung marti acasa Sa fiti iubiti.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 Aproape o saptamina de pregatire si 18 pagini pline pe forum pentru un drum de 75 km dus si 75 intors?!?! Maiculita!! Ma gindesc..daca bagati vreo Sinaia incepeati pregatirea prin toamna si fiecare avea sansa sa scrie aici o carte Daca si la drum va descurcati la fel inseamna ca ultimii ajung marti acasa Sa fiti iubiti.. Luigi Vicol Cu tot respectul, nu toti sunt asa experimentati ca dumneavoastra. A fost o plimbare mult discutata, deoarece multi erau la prima iesire la bulgari si nu stiam exact ce e nevoie si ce nu. Fiti fara grija, am ajuns cu totii acasa foarte ok, iar pe drum ne-am descurcat excelent. Daca s-au facut atatea pagini nu inseamna ca erau multe ontopic. Cu respect, Raven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 ati platit taxa de pod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Cu tot respectul, nu toti sunt asa experimentati ca dumneavoastra. A fost o plimbare mult discutata, deoarece multi erau la prima iesire la bulgari si nu stiam exact ce e nevoie si ce nu. Fiti fara grija, am ajuns cu totii acasa foarte ok, iar pe drum ne-am descurcat excelent. Daca s-au facut atatea pagini nu inseamna ca erau multe ontopic. Cu respect, Raven de aceea nu este bine sa sa iesi in numar foarte mare. o mie de oameni, o mie de opinii si mentaliati...unul nu are benzina, altul intarzie ca este constipat, altul face pana, samd. nu o zic cu rautate, dar am remarcat ca cel mai bine te simti intr-u grup restrans, in care altfel iti poti ajusta felul de mers, si alte chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 @madcox ai f mare dreptate pana la urma s-au selectat "natural" grupurile, cine vroia sa ii dea 200+ i-a dat cine nu a mers cu 100-120km/h... una peste alta a fost o plimbare f frumoasa ...vantul ala lateral m-a cam "udat" la chilotzel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate