R_MARCE Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 LAAAAAA MUUUULTI ANIIIII! SA FITI SANATOSI SI NUMAI ASFALT USCAT LA TOATE PLIMBARILE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Multumesc........... Va urez cati mai multi km pe departe de soferii idioti & manelisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimBeam Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 La Multi Ani salam riderÂŽ La Multi Ani tro5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 JimBeam, nu te mai lua de salam, nu-l mai am de mult dar inca are respectele mele Multumesc mult pentru promptitudinea demonstrata si pentru urari ... Tro5, ce zici sa facem niste invitatii diseara printr-un bar pe undeva sa ne sarbatorim ziua la comun in spirit moto ?? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimBeam Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 (editat) JimBeam, nu te mai lua de salam, nu-l mai am de mult stiu, da' n-am putut sa ma abtin Editat Aprilie 19, 2005 de JimBeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 La Multi Ani si la cat mai multe drumuri bune pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 la multi ani, fratilor, si numai bine tot ce va doriti Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 LMA si din partea mea! pacat ca nu sunt din Bucuresti ca beam dupa voi Numa bine si tot ce va doriti in viata de la "bicicletele" voastre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 SA NE TRAIESTI DOM DARKY. LA MULTI ANI Treci si tu cu un suc pe la casa aia din fata blocului tau. Ce zici ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 LMA!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 LA MULTI ANI!!!! sa va dea minte si zile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 La Multi Ani si sa fitzi sanatosi @DKZ: am auzit ca sarbatoresti maine ziua...asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 LMA copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 La Multi Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 intentionez sa o sarbatoresc diseara dar inca nu m-am decis asupra unui loc anume ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 LMA! tot ce va doriti si asfalt uscat! @DKZ: pai hotaraste-te si da-ne de stire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Vineri la ETRUSCO va invit pe aceasta cale sa ma sarbatoriti (cei care au chef sa-mi vada moaca mai batrana cu un an) am vrut sa organizez azi dar lumea se pare ca mai munceste in cursul saptamanii asa ca m-am hotarat sa rezolv vineri problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 LMA ambilor impricinati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 lma pe 2 roti, sau aripi, dupa caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 LA MULTI ANI SI MOTOARE TARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 la multi ani si de la mine , si sper sa ai parte numai de realizari anu asta! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 La multi ani baieti, si din partea mea si a lui Hannibal care e cam departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 LMA !!!!!!!! asfalt uscat si la cat mai multi km pe cei zeci sau sute de cp. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate