ruxi2k Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Pe vremea cand aveam scuter mergeam la service-ul de pe Aurel Vlaicu (cum mergi spre intersectia cu Grivitei, dupa ce treci de Biserica Petru si Pavel, la 100 m pe dreapta). Este un magazin care vinde scutere dar care are si service in curte! Numele mecanicului - Paul Eu am fost multumit de servicii si preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 (editat) Cine are sa-mi imprumute o cheie Inbus de 22 - pentru a da jos roata de pe un Kawasaki Z1000. Dau o bere doua... Editat Martie 18, 2011 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 salutare stie careva un electrician bun pentru scutere?datimi un numar de tel daca stiti.multam fain suna aici si se rezolva. 0732141910 Mesaj completat Salut . Am si eu nevoie de un mic ajutor. De unde sa-mi iau si eu un motor la 500 de euro sa-mi alin suferinta cu el? uite aici gasesti la toate preturile: http://www.tocmai.ro/anunturi/motociclete/romania.html eventual restrange cautarea la bv si judetele limitrofe, sa nu dai mai mult pe transport decat pe cal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oby_bv Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 am nevoie urgenta de un surub pentru baia de ulei (dop) pentru cbr 600. are cap de 12 surubul. Poate are careva unul din greseala contra cost bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu\cbr Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 suna aici si se rezolva.0732141910 Mesaj completat uite aici gasesti la toate preturile: http://www.tocmai.ro/anunturi/motociclete/romania.html eventual restrange cautarea la bv si judetele limitrofe, sa nu dai mai mult pe transport decat pe cal. multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Am nevoie de o anvelopa 140/90-15M/C70S. Caracterele subliniate nu stiu ce inseamna, dar apelez la ajutorul vostru. Prefer second, doar sa aiba profil, a mea fiind super tocita. Mesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 am eu un cauciuc 140/90 -15 m/c70 H vreau 110 ron (100 cauciucu 10 sa-l dea jos ) daca esti curios lasa un mesaj !! bafta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Salutari De unde as putea cumpara o baterie pt moto? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kampur Motors Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Salutari De unde as putea cumpara o baterie pt moto? Mersi Ce baterie te intereseaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 (editat) Presupun ca YB12AL-A2. Toate F650-urile au aceeasi baterie. Nu o sa insir aici toata lista de locuri disponibile, iti dau 2: MyMoto Tuning - str Morii colt cu Mihai Viteazu, in general le aveau pe stoc. Ceva magazin pe Avram Iancu pe partea dreapta cum mergi dinspre centru, da va trebuit sa mergi pe jos pana descoperi magazinu. E un panou de reclama cam de dimensiunea unei foi A4 la strada, magazinu in sine fiind pe o straduta, ultima casa pe stanga. Sunt specializati pe baterii. In afara de faptul ca toata lumea zice ca-s ieftini nu stiu ce sa zic. Eu personal nu am gasit niciodata la ei ceea ce cautam, asa ca din proprie experienta nu ma bag la raportul calitatii. Editat Martie 25, 2011 de Mougli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Presupun ca YB12AL-A2. Toate F650-urile au aceeasi baterie. Nu o sa insir aici toata lista de locuri disponibile, iti dau 2: MyMoto Tuning - str Morii colt cu Mihai Viteazu, in general le aveau pe stoc. Ceva magazin pe Avram Iancu pe partea dreapta cum mergi dinspre centru, da va trebuit sa mergi pe jos pana descoperi magazinu. E un panou de reclama cam de dimensiunea unei foi A4 la strada, magazinu in sine fiind pe o straduta, ultima casa pe stanga. Sunt specializati pe baterii. In afara de faptul ca toata lumea zice ca-s ieftini nu stiu ce sa zic. Eu personal nu am gasit niciodata la ei ceea ce cautam, asa ca din proprie experienta nu ma bag la raportul calitatii. Ok mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Ok mersi mult Vezi ca ai mai primit niste raspunsuri, le-am mutat la bursa locala. @MotoMax: Nu mai da reporturi din astea stupide. Voi ati fost primii care ati pus preturi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Salutare ..stie cineva, cine instaleza harti gps pe telefoane?multumesc anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Ce te intereseaza mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 (editat) Ce te intereseaza mai exact? Igo pe un htc wildfire Editat Martie 26, 2011 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 vezi daca te descurci cu ce e aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Pe Android inca n-am instalat, dar nu cred ca sa fie foarte mare diferenta fata de windowz asa ca putem incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 am eu un cauciuc 140/90 -15 m/c70 H vreau 110 ron (100 cauciucu 10 sa-l dea jos ) daca esti curios lasa un mesaj !! bafta !! Pune-i o poza sa-l vad. De interesat ma intereseaza, dar trebuie sa-i vad profilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 doresc sa aflu si eu adresa unui magazin ce comercializeaza rulmenti si simeringuri, ceva in genul celor de la rolling http://www.rollingsystem.ro/index.php?lang...tension=contact imi trebuie 2 simeringuri marimea 47X28X10 si 40X25X8! multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Avram Iancu, vis-a-vis de autogara, e un magazin cu nume ceva de genu "Vasile & Gheorghe". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 doresc sa aflu si eu adresa unui magazin ce comercializeaza rulmenti si simeringuri, ceva in genul celor de la rolling http://www.rollingsystem.ro/index.php?lang...tension=contactimi trebuie 2 simeringuri marimea 47X28X10 si 40X25X8! multumesc anticipat Poti incerca si pe strada PARAULUI,cum intri din Calea Bucuresti pe partea stanga la vreo 100m,este un magazin care are firma SKF afara. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 (editat) doresc sa aflu si eu adresa unui magazin ce comercializeaza rulmenti si simeringuri, ceva in genul celor de la rolling http://www.rollingsystem.ro/index.php?lang...tension=contactimi trebuie 2 simeringuri marimea 47X28X10 si 40X25X8! multumesc anticipat La Faget pe 13 dec, cum mergi catre Tractoru/Rulmentu, pe stanga la parteru blocului de 10 etaje e un magazin cu rulmenti/semeringur/etc. Sansele-s destul de mici sa nu gasesti daca mergi cu codu rulmentului. p.s. cine ma ajuta si pe mine cu imbusu ala de 22 (pentru o roata de Kawa z1000)? Multam anticipat. Editat Martie 28, 2011 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Am si eu nevoie cu disperare de un amortizor in stare buna pentru scooterul meu, distanta intre gauri este de 400mm, iar sistemul de prindere este ca cel din poza. Platesc in limita bunului simt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 am unu de Scarabeo 150 4 t in stare buna care seamana cu asta dar nu stiu dimensiuni. 0721386033 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 E foarte bun amortizorul de la scaraebo, are aceasi lingime intre gauri ca si al meu. Asa ca te rog sa-l pui deoparte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate