URBAN_PER4MANCE Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 ma ajuta cineva cu un releu de incarcare second pt Aprilia caponord(etv1000),este cu 7 fire,ideal ar fi unul de goldwing...merge si de pe cbr1000 parca...original este 140 de eu parca deci cam scumpeanu'...merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 ma ajuta cineva cu un releu de incarcare second pt Aprilia caponord(etv1000),este cu 7 fire,ideal ar fi unul de goldwing...merge si de pe cbr1000 parca...original este 140 de eu parca deci cam scumpeanu'...merci daca se potriveste de cbr 900 rr 2001,poate ai bafta si il mai gasesc pe al meu.. poate il gasesc chiar pe cel de 1000 rr. iti spun deseara. dai o bere Mesaj completat am nevoie,imprumut, de un suport de schiuri pt ocatvia 2 sau golf 3; daca stiti pe cineva va rog dati un semn. valabil pana vineri. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Mergi in strainatate la ski cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Nu mai este nevoie!mersi Vrei sa te iau si pe tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Ce fain ar fi, multumesc. Mergi cu motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 mda, cu motoreta! sa iti iei sliderele URBAN PER4MANCE@ nu l-am gasit inca.. am mai rugat-o pe partenera mea sa il caute daca il gaseste pana la 4,cand vin spre BV, ti-l aduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
URBAN_PER4MANCE Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 mda, cu motoreta! sa iti iei sliderele URBAN PER4MANCE@ nu l-am gasit inca.. am mai rugat-o pe partenera mea sa il caute daca il gaseste pana la 4,cand vin spre BV, ti-l aduc. merci mullt,doar daca i-l gasesti pe cel de 1000,tre sa fie cu 7 fire.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Va salut. Cine stie un om care repara amortizoare moto ,la preturi bune, pe aici prin Brasov? Rog un nr. de telefon sau o adresa de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 Va salut. Cine stie un om care repara amortizoare moto ,la preturi bune, pe aici prin Brasov? Rog un nr. de telefon sau o adresa de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Va salut, Stie cineva de unde pot sa cumpar un cauciuc spate SH, 180/55/17(SPORT-TURING)care sa fie intr-o stare cat de cat buna si cu DOT cat mai recent?.Ofer pretul pietii! Contact: Catalin,Tel.0729161121.mail: ulidelcea@yahoo.com. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 Va salut,Stie cineva de unde pot sa cumpar un cauciuc spate SH, 180/55/17(SPORT-TURING)care sa fie intr-o stare cat de cat buna si cu DOT cat mai recent?.Ofer pretul pietii! Contact: Catalin,Tel.0729161121.mail: ulidelcea@yahoo.com. Va multumesc. Cand ma gandesc la cate am aruncat sau le-am mai dat pe la prieteni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Cand ma gandesc la cate am aruncat sau le-am mai dat pe la prieteni... Merci oricum!!! Daca nu am fost pe faza cand le-ai aruncat. Numai bine si multa sanatate! Mesaj completat Va salut,Stie cineva de unde pot sa cumpar un cauciuc spate SH, 180/55/17(SPORT-TURING)care sa fie intr-o stare cat de cat buna si cu DOT cat mai recent?.Ofer pretul pietii! Contact: Catalin,Tel.0729161121.mail: ulidelcea@yahoo.com. Va multumesc. Am rezolvat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottobv Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Salutare Caut manual de reparatii si/sau fise explodate DR350 in lb engleza. Am gasit ceva pe net dar sunt in germana. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Salutare Caut manual de reparatii si/sau fise explodate DR350 in lb engleza. Am gasit ceva pe net dar sunt in germana.Multumesc anticipat incearca pe tangamotors,pt detalii intreaba-l pe Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kampur Motors Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 Salutare Caut manual de reparatii si/sau fise explodate DR350 in lb engleza. Am gasit ceva pe net dar sunt in germana.Multumesc anticipat Cu fise explodate te putem ajuta daca-mi dai o serie sasiu. De manual ma interesez si daca aflu ceva te anunt. Cu stima, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Salutare Caut manual de reparatii si/sau fise explodate DR350 in lb engleza. Am gasit ceva pe net dar sunt in germana.Multumesc anticipat Din ce an e DR-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 http://www.manualedereparatie.info/ aici gasesti manuale de reparatie si intretinere!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Helau evrioan. Are careva idee unde se poate suda o pesa din aliaj ( Al sau Mg cred ) - capacul generatorului de la Kawa zx-9r (2000-2003) ? Mi-am facut temele, am citit topicurile de pe Bv si am gasit chiar si un nr. de telefon dar ma tem ca este pentru Bucureshit doar ( 0722292303- am sunat azi si am vb cu respectivul ). O zi buna tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 (editat) Rebels Group din cate stiu eu au tehnologia necesara sa sudeze plastic de fier da si tu o intrebare. mie mi-au sudat: schimbatoru' la drz care si ala e aliaj aluminiu cu nu stiu ce, a costat 20 lei. baia de ulei de la bora ( nici ala nu e fier curat) - 75 lei... pe mine m-au lasat masca la schimbator: vrei sudura elastica, plastica sau rigida ? adica daca nu se potriveste unghiul de sudare ( conform indicatiilor mele, dupa ochi) sa poti sa-i mai dai niste "stimuli mecanici" ( ciocane ) si sa-l mai strambi/indrepti. ii gasiti pe zizinului, dupa uzina 2. treci de intersectia cu drumul de centura, si imediat pe dreapta cum mergi spre tarlungeni. Editat Februarie 21, 2011 de F0RCE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 aaaawwww mi-am facut temele degeaba daca nu citesc unde trebuie Multumesc Force ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Salut, Pentru lustruire far si parbriz imi puteti recomanda vreo firma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcarsto Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Helau evrioan. Are careva idee unde se poate suda o pesa din aliaj ( Al sau Mg cred ) - capacul generatorului de la Kawa zx-9r (2000-2003) ? Mi-am facut temele, am citit topicurile de pe Bv si am gasit chiar si un nr. de telefon dar ma tem ca este pentru Bucureshit doar ( 0722292303- am sunat azi si am vb cu respectivul ). O zi buna tuturor. Un service unde sudeaza in aluminiu e la iesirea din Ghimbav spre Cristian. dupa de treci de biserica aia noua pe partea dreapta vei avea un panou alb cu scris rosu. Bafta Mesaj completat Salut, Pentru lustruire far si parbriz imi puteti recomanda vreo firma? Legat de lustruit, la Freewind-ul vechiam avut niste zgarieturi urate pe parbriz. l-am dat unei cunostinte care lucreaza in Codlea la Rolem. Cand mi l-a adus arata k nou. ar fi o idee daca sti pe careva care lucreaza p-acolo. E posibil sa se poaata face si la Ina si la Queen. Firma specializata in Brasov nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Salut, Pentru lustruire far si parbriz imi puteti recomanda vreo firma? La Glass Tunning, pe Zizinului 106A, in Duplex 3, cladirea G2. Mi-am lustruit eu farurile la ei. Sunt super OK. Lustruirea farurilor m-a costat 150RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate