Andry Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Daca aveti careva pe langa bloc vreun Logan alb de taximetrie cu numarul B 13 BJC dati-mi de stire va rog. Unfinished jobs si e cazul sa fim tigani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Da cu ce te-asuparat domnu ' andrei ?) hai succes in cautari ! OT : stie cineva vreun material izolator fonic ce se poate lipi pe caroserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 care aveti pe acasa o carena de far de yamaha r1 din 2003? puneti`o repede de vanzare ca imi trebuie!!! sau dati un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Daca aveti careva pe langa bloc vreun Logan alb de taximetrie cu numarul B 13 BJC dati-mi de stire va rog. Unfinished jobs si e cazul sa fim tigani. Ce o sa ii faci daca il gasesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 O sa "stau pe banda mea" . Ca asa a facut si el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 (editat) Daca aveti careva pe langa bloc vreun Logan alb de taximetrie cu numarul B 13 BJC dati-mi de stire va rog. Unfinished jobs si e cazul sa fim tigani. eu am doua dosare penale din cauza lor :finger: ...nu cred ca merita... Editat August 27, 2011 de suzukianu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GorG Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 .... pacat ca l-ai editat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 un service de telefoane mobile stie cineva ? care sa nu iti faca dintr-un telefon 2 ...... si nu imi spune-ti de Jan din gara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 un service de telefoane mobile stie cineva ? care sa nu iti faca dintr-un telefon 2 ...... si nu imi spune-ti de Jan din gara ) mergi la vodafone la carrefour si cauta-l pe dragos sevice-ul e pe central nu cel din dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solitarul bv Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Salutare la toata lumea. Stie cineva un meserias pentru reparat carene - in special prinderile carenelor de cadru din Brasov. Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Neatza. Acu vre-o saptamana doua am tras o tranta zdravana pe un offroad pe la 50 la ora, si de atunci ocazional imi face fitze cand motorul e rece. Mai exact da sa moara cand trece de 3000 rpm, ca si cum ar fi apa in benzina sau ceva de genu. Daca incetinesc si o las la relanti sta calumea, fara sa comenteze. Cum accelerez problema se repeta. In egala masura, daca tin socul tras, merge normal. Am verificat bujiile, nu se uda. Filtrul de aer e curat. Am schimbat benzina. Singura varianta ramasa in mintea mea e sa verific valvele, dar 1 la mana nu am un garaj in care sa ma uit la ele, si 2 la mana careva mi-a zis ca la 48000 de km parcursi nu ar trebui sa existe probleme acolo. In schimb mi-a zis ceva de niste "Lombard sensors" de care nu am auzit niciodata. Poate nici numele nu l-am inteles bine. Stie cineva despre ce senzori ar fi vorba? Manualul de reparatii nu are nimic legat de numele asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Neatza. Acu vre-o saptamana doua am tras o tranta zdravana pe un offroad pe la 50 la ora, si de atunci ocazional imi face fitze cand motorul e rece. Mai exact da sa moara cand trece de 3000 rpm, ca si cum ar fi apa in benzina sau ceva de genu. Daca incetinesc si o las la relanti sta calumea, fara sa comenteze. Cum accelerez problema se repeta. In egala masura, daca tin socul tras, merge normal. Am verificat bujiile, nu se uda. Filtrul de aer e curat. Am schimbat benzina. Singura varianta ramasa in mintea mea e sa verific valvele, dar 1 la mana nu am un garaj in care sa ma uit la ele, si 2 la mana careva mi-a zis ca la 48000 de km parcursi nu ar trebui sa existe probleme acolo. In schimb mi-a zis ceva de niste "Lombard sensors" de care nu am auzit niciodata. Poate nici numele nu l-am inteles bine. Stie cineva despre ce senzori ar fi vorba? Manualul de reparatii nu are nimic legat de numele asta. o problema asemanatoare am si eu nu imi sta fisa numarul 2 cum trebe arculetul ala e un pic dus si in ture mici parca mi-o da in nas:) verifica si fisele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Salutare , am si eu o problema. acu vre-o luna am spalat lantu . am dat roata spate jos am curatat foaia am dat pinionu jos l-am curatat am uns lantul si am montat roata la loc. am avut grija sa pun in ambele parti indicatoru intre semne sa fie roata dreapta si am tensionat lantul cu cei 25 de mm care ii specifica producatorul. de cand am facut treaba asta se aude un sunet (periodic) urme de frecare sunt doar pe marginea cauciucului . am mai tensionat lantul si a inceput sa faca mai rau .stie cineva ce pot face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) Salutare la toata lumea. Stie cineva un meserias pentru reparat carene - in special prinderile carenelor de cadru din Brasov. Multumesc mult Nu-s eu meserias, dar o sa ma apuc sa-mi repar si mie 2 prinderi la Transalp. Dar asta saptamana viitoare cel mai devreme. Daca o sa mai ai nevoie, da-mi un semn pe PM. Salutare , am si eu o problema. acu vre-o luna am spalat lantu . am dat roata spate jos am curatat foaia am dat pinionu jos l-am curatat am uns lantul si am montat roata la loc. am avut grija sa pun in ambele parti indicatoru intre semne sa fie roata dreapta si am tensionat lantul cu cei 25 de mm care ii specifica producatorul. de cand am facut treaba asta se aude un sunet (periodic) urme de frecare sunt doar pe marginea cauciucului . am mai tensionat lantul si a inceput sa faca mai rau .stie cineva ce pot face ? Urme de frecare pe marginea carui cauciuc? Sau sunt urme de frecare pe marginea pinionului ? Editat Septembrie 13, 2011 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Urme de frecare pe marginea carui cauciuc? Sau sunt urme de frecare pe marginea pinionului ? Da bre pe marginea cauciucului , pe pinion nu e nici o urma si nici pe foaie .ia zi te-ai reurcat pe motor ? de vopsit te apuci ca daca te apuci de vopsit ne apucam aman2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Are careva de inchiriat garsoniera in Brasov? Poate e cineva care nu vrea neaprat sa ajunga vreun Becali de pe urma chiriei (150 de euro pentru o garsoniera mi se pare un pic mult)... Mentionez ca sunt dispus sa platesc si un comision,dar in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Salut, imi puteti spune daca se poate suda suportul de scarita pasager de la un BMW F650? Sau daca are/stie cineva un F650 pt dezmembrat? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Salut, imi puteti spune daca se poate suda suportul de scarita pasager de la un BMW F650? Sau daca are/stie cineva un F650 pt dezmembrat? Ms din ce material este piesa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 din ce material este piesa ? Salut, mi-au zis baietii de prin livada ca ar fi un dur aluminiu mai ciudat si ca i-ar trebui sudura cu ceva special. aidano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Rebel Group, iesirea spre Tarlungeni, dupa pod. Daca ai nu pot, nimeni nu poate, dar probabil ti-au zis asta deja cei din livada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Da bre pe marginea cauciucului , pe pinion nu e nici o urma si nici pe foaie .ia zi te-ai reurcat pe motor ? de vopsit te apuci ca daca te apuci de vopsit ne apucam aman2 Mno te ajut daca vrei cu roata/lantul sa vedem care-i problema. De vopsit nu vopsesc carenele, ca nu e nevoie. Am vopsit crashbar + handguard + scut galerie de la pedala frana in ultimele doua zile, astazi s-ar putea sa marit mobra. ( arata parca mai bine decat atuncic and am luat-o ). M-am mai urcat pe ea, ca am avut nevoie de transport, mama ma-sii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Mno te ajut daca vrei cu roata/lantul sa vedem care-i problema. De vopsit nu vopsesc carenele, ca nu e nevoie. Am vopsit crashbar + handguard + scut galerie de la pedala frana in ultimele doua zile, astazi s-ar putea sa marit mobra. ( arata parca mai bine decat atuncic and am luat-o ). M-am mai urcat pe ea, ca am avut nevoie de transport, mama ma-sii. stiam noi ca nu te pierdem printre conservari, Andry >< Acuma daca te-ai apucat s-o faci frumoasa ar fi pacat sa nu te urci pe ea:D Edit: cosmina here, mama lui de calculator "comun" Editat Septembrie 16, 2011 de stefanlts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Aloo, nenea sa n-o dai pana nu vin sa vad cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Arata mai bine decat atunci cand am luat-o Daca o veni odata si comanda de la Polo, ce frumos ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Salut, mi-au zis baietii de prin livada ca ar fi un dur aluminiu mai ciudat si ca i-ar trebui sudura cu ceva special. aidano ti-a spus si vulpea la rebels grup .. daca nu reusesti acolo mai erau unii prin sacele pe george moroianu aproape de iesirea spre brasov ( DN 1 ) este inr-o curte iar la poarta au o tabla cu tobe esapament inox ...... daca nici acolo nu reusesti ... mergi la compania apa ( piata dacia ) vorbeste cu portarul , spune-i " ce ai pe suflet " ... si te poate ajuta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate