Andry Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Vinde cineva zeamă de varză ?? E URGENT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myky Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Vinde cineva zeamă de varză ?? E URGENT !!!! In piata din Bartolomeu (in spatele complexului) gasesti cit vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Vinde cineva zeamă de varză ?? E URGENT !!!! Este bun si Borsul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 ai la focsani custom paint.....fezi pe facebook andreea ghioldus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 salut, de ce nu incerci la Onofrei ? "ono serv" in Sacele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 stiu pe cineva din fagaras,are service si se ocupa de asa ceva. daca te intereseaza uite si un numar de telefon , Moise Sorin 0766 458 065 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi_cc Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 salut,ia legatura cu basti din sacele.detaliaza ce fel de pattern vrei,model,aerograf etc.pentru o vopsea de baza cu ceva aplicat ulterior(linii,contur etc) poti vb cu vopsitorul cu care colaborez eu gabi serban0742569836 iar daca nu te ajuta el revin cu alta sugestie.Succes p.s:liviu moarcas,instructor cat a la scoala geo a vopsit carenele ninjei lui la un baiat si au iesit super.nr lui liviu0742938297 si te pune in legatura cu vopsitorul lui deoarece nu am nr lui direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 https://www.facebook.com/airbrush.artist.5?fref=ts sper sa iti fie de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Salut,am una bucata iPhone 3gs luat pt. functia de mp3 player (nu vede reteaua,merge wireless-ul), iar cand l-am conectat la itunes a cerut restore ca sa poata fi conectat. La sfarsitul restore-ului a dat o mizerie de eroare "(-1)" si acuma nu mai merge deloc. Am incercat cu versiune de soft facuta cu sn0wbreeze si tot nu merge nimic. Daca are careva idee/a patit ceva asemanator, sa-mi spuneti si mie va rog cat ar costa reparatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) schimba cablul de date si mai incearca ! eventual opreste antivirusul de la calc ! Editat Februarie 16, 2013 de valitaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Am încercat inclusiv pe un iMac şi cu alt cablu,iniţial am crezut că e de vină cablul că nu e original; am verificat inclusiv mufele din telefon să văd să fie conectate corect,dar astea sunt limitele mele d.p.d.v. tehnic şi al sculelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Da un buzz pe tel ceva intr-o zi, si daca nu e graba mi-l lasi cateva zile sa vad cum am timp. se mai intampla sa faca figuri iTunes-ul si trebuie sa incerci 15 versiuni corecte pana nimeresti ceva bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snapshoot Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Salut,vreau sa imi iau niste mansoane incalzite si nu stiu ce model sa aleg.Ce imi recomandati? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Am avut multă vreme modelul cel mai ieftin de la Saito şi am fost ( sunt ) mulţumit de el : http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10032046&lang=en . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Salut,am una bucata iPhone 3gs luat pt. functia de mp3 player (nu vede reteaua,merge wireless-ul), iar cand l-am conectat la itunes a cerut restore ca sa poata fi conectat. La sfarsitul restore-ului a dat o mizerie de eroare "(-1)" si acuma nu mai merge deloc. Am incercat cu versiune de soft facuta cu sn0wbreeze si tot nu merge nimic. Daca are careva idee/a patit ceva asemanator, sa-mi spuneti si mie va rog cat ar costa reparatia cauta dupa expresia "jailbreak iphone 3gs" pe google. Exista si variante free. Va trebui sa o cauti pe cea care merge. La prima vedere iti recomand asta: http://www.mydigitallife.info/purplera1n-free-download-to-jailbreak-apple-iphone-3gs-3g-s/ Am reusit un jailbreak pe un iphone mai vechi, cu resurse free de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Multumesc,dar nici asa nu vrea,asta este, o sa-l duc la service si vedem ce zic baietii acolo,ma gandesc la ceva defectiune pe placa de baza sau la mufa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Va salut, As avea nevoie neaparat de o bucatica(10cm) de banda termica sau azbest ptr. izolarea unei tevi de galerie care are 35mm in diametru. Ma poate ajuta cineva?,binenteles contra cost. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Vreau sa imi cupar un Moto din Italia si in acest scop caut pe cineva care sa meraga acolo , sa vada moto sa il testeze sa il cumpere , radieze si sa il aduca in Romania , la preturi decente. Daca stiti pe cieva de incredere va rog frumos sa imi dati si mie de veste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Vreau sa imi cupar un Moto din Italia si in acest scop caut pe cineva care sa meraga acolo , sa vada moto sa il testeze sa il cumpere , radieze si sa il aduca in Romania , la preturi decente. Daca stiti pe cieva de incredere va rog frumos sa imi dati si mie de veste Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rolf31 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Va salut, As avea nevoie neaparat de o bucatica(10cm) de banda termica sau azbest ptr. izolarea unei tevi de galerie care are 35mm in diametru. Ma poate ajuta cineva?,binenteles contra cost. Numai bine ! Salut,am disponibila ,dar la rola de 10m x 50mm - 150,00ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Salut,am disponibila ,dar la rola de 10m x 50mm - 150,00ron Merci mult de tot! Am rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 sal ! stie cineva de unde-mi pot cumpara 2 coliere pentru sustinerea tobelor moto ? confectioneaza cineva in brasov ? multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 sal ! stie cineva de unde-mi pot cumpara 2 coliere pentru sustinerea tobelor moto ? confectioneaza cineva in brasov ? multumesc ! vezi la meteor in sacele e la strada aia se ocupa de tobe au si inox iti pot confectiona baietii au si ap de sudura cu argon ....etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Va salut, Stie cineva unde pot repara o baterie(mai precis mi s-a dezlipit borna de minus de pe baterie).Banuiesc ca se poate lipi,cositorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Credeti ca merge roluita janta ?Tacanitul care se aude la un moment dat in clip nu e de la semnalizare, e discul care loveste in placutele de frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate