nuka Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Am auzit eu ca a iesit paranghelie, da nu credeam ca ...in halul in care se vede in puoze. Bravo, bai... Miki...esti adorabila in ruoz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 pe tine te capacesc cand te vad, Nuko, pt chiulul tras de sambata seara. Habar n-ai ce ai ratat, pozele sunt asa...vagi schite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Am auzit eu ca a iesit paranghelie, da nu credeam ca ...in halul in care se vede in puoze. Bravo, bai... Miki...esti adorabila in ruoz.... Deci....multulmesc fanilor... Duduie as dori sa va mai vaz si io la okisori, nu numai domnul acela blond.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 e prietena mea...da na.. negociem face un zx6r din 2007 tata, sa-ti traiasca fata. Pare a fi foarte simpatica. Grija mare la neatentie. Din pacate nu sunt mos craciun, dar am sa ii trimit o scrisoare sa vorbeasca la protectia copilului sa iti dea tie mobra dorita si fetei pe cineva care nu o vinde pe bucse si suruburi. Noi sa fim sanatosi. Felicitari pentru domnita si domnitei felicitari pt zanul ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Pai..pick a day, si ne vedem. da sa nu necesite bani ca mi-am luat casca si geaca (in recuperatoriam, dupa cum stie cunsocatorii), si pana vineri sunt ceea ce se cheama chealaaaa...dar ne putem plimba prin parc.)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) Ma bucur ca v-a placut outfitul meu (ochelarii Madhead si halatul portocaliu) si din acest motiv il scot la licitatie . Asteptam urmatoarele petreceri!!! PS. Mai rau este ca s-a imbatat si maimuta si nu m-am mai inteles cu ea acasa Editat Februarie 25, 2008 de dt_yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Pai nu i-o mai lasa lui Miki, ea ti-a imbatat-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) Pai nu i-o mai lasa lui Miki, ea ti-a imbatat-o... Aloooooooooooooooooooooooo am dovezi ca maimutza s-a mai plimbat ( dansat ) si cu alte persoane care nu beau apa plata cu lamaie . Poxele vorbeste... P.S Io am avut grija sa ma imbat pe mine, si cum ma stii egoista la maimutza nu am dat nimic Editat Februarie 25, 2008 de micisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Frate, ce burta mare am!!! Iarna asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Hm......mi s-a parut mie mai "largita" (la imbratisare desigur) si acum inteleg ca v-ati cam maimutarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Mah care v-ati facut de cap cu maimuta omului?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 ati iesti toti bine... super chef si oameni .. bravo ... si eu vreau la bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Salutare, uite si cateva poze de la mine: mai multe pe : albumul de pe Picasa (click AICI) Din pacate, in mijlocul petrecerii m-au lasat acumulatorii de la aparat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 eu am terminat filmuletul, dar are 11 minute...nu il pot uploada pe youtube...cum il fac mai mic fara sa reduc timpul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Trimite la Fludor si il pune el pe FTP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 @hai-hui - ce faci domne, ai venit tocmai din Cluj sa pijamalaesti pe la noi, cam cumintel la party, abia te-am vazut intr-un colt de poza [/b] Pai no, dara ce sa fac si io, pa caldura asta...iar cand vine vorba de umblat hai-hui, stii ca nu ma dau in laturi...ce dreaq, dara nu mi-oi face nickul de ras. Cumintel n-am fost io, da' ma stiu ascunde de ochii presei. Ma rog, mi-o iesit faza pana dupa a doua bere...ce-nseamna lipsa de antrenament. Una peste alta declar public ca a fost cel mai tare weekend pe anul asta. In total am facut peste o mie de km (Bucuresti-Galati-Bucuresti + Bucuresti-Ruse-Bucuresti + Bucuresti-Cluj) in care cu exceptia plimbarii in pijamale prin Bucuresti, n-a cazut un strop de ploaie. Cireasa de pe tort a fost bine-nteles petrecerea cu parada in pijamale, ca aperitiv Am cunoscut oameni noi, unul mai fain decat celalalt. Pe unii dintre ei ii stiam de pe forum insa in realitate s-au dovedit si mai faini. Va salut pe toti, deja mi-e dor de voi. Iar daca aveti careva drum prin Ardeal sa nu va puie necuratu' sa ocoliti Clujul. Va astept cu drag PS. Ralucone sa stii ca n-am uitat ce am vorbit in legatura cu baietii de la Sensor, sper sa-i pot convinge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 PS. Ralucone sa stii ca n-am uitat ce am vorbit in legatura cu baietii de la Sensor, sper sa-i pot convinge. Hell, yeah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Shush! Hai-hui, merem undercavar cu treaba aia, da? Nuko, shush, vorbim miercuri Ma bucur ca ai ajuns, faine pijamale ai afisat si la arc, a vazut Bucurestiul si pijamale de Ardeal nene :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Shush! Hai-hui, merem undercavar cu treaba aia, da? Nuko, shush, vorbim miercuri Ma bucur ca ai ajuns, faine pijamale ai afisat si la arc, a vazut Bucurestiul si pijamale de Ardeal nene bah, faci tu ce faci, si tot cu ardeleni defilezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Pai Ardealu-i fruncea mah, stii bine. Si-au demonstrat aptitudinile si la Licitatie, si la afterparty, si la pijamale. Si la cat mai multe nene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Bun, deci mi-am gasit urmatoarele poze preferate. nu ma pot decide care imi place mai mult: aia cu baietelu' si fetita (apropo, robert, cred ca in curand ne batem in cupe la sutien)...sau alea in care se vede dkw-ul in exercitiul functiunii...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passion_islife Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Mai bine te-ai decide sa fii prezenta alta data hehehhe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Mai bine te-ai decide sa fii prezenta alta data hehehhe Mai mama, io vin...da acu' dadui click pe blogu' tau. Ma sperii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 ..sau alea in care se vede dkw-ul in exercitiul functiunii...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 nu mai are nimeni poze?? nu le mai ascundeti, stiu ca va e rusine de ipostazele in care sunteti prinsi de camera dar trebuie sa va luati inima-n dinti si sa ma mandriti cu pozele facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate