roxanica Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 meri mult mihaiachi... pana atunci mai povestim pe forum cred oricum mai intru pe net pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanica Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 adica vroiam sa scriu merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 care mai vine la bv din ploiesti sau mai departe si la intoarcere are o casca de imprumut si un loc in sa pana in ploiesti? 220484[/snapback] Tinem legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Tinem legatura! 221611[/snapback] In final iti recomand sa meri cu mihaichi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 se suprapune pe dracu...buzaul e anulat 221537[/snapback] CRE CA-TZI FACE O MARE PLACERE SA TE BAGI IN SEAMA la data la care baiazid a pus postul pe care-l citezi tu, intalnirea de la brashov shi cea de la buzau erau programate in acelashi weekend!!!! asha ca mai citeshte inainte sa postezi prostii!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Daca mai sunt doritori de informatii despre cum se poate ajunge, pot apela cu incredere la PM, mail sau yahoo msg., va voi ajuta cu placere. Din toate directiile, pe toate drumurile si in toata tarisoara asta a Barsei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 Zorro, Âşi eu trebuie să merg la o nuntă româno-irakiana în weekendul ăla. Dar uite cum fac, cred că plec de vineri dimineața, si revin în BucureÂşti sâmbătă pe la 12, 13...sau după amiază spre seară. ce zici, ne băgăm? 220066[/snapback] In principiu ne bagam, da sa stii ca eu merg la aia romana si te las pe tine la aia irakiana. Pai asa ma gandeam si eu sa fac, asa am facut si la Bucuresti anul trecut. Mai vb ca acum plec in concediu doua saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanica Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 mihaichi sau ddu, nu stiu cu cine sa merg la intoarcere dar important e sa merg. merci mult amandorura pt oferta. oricum inca nu stiu sigur cu cine vin ca s-ar putea pana la urma sa vin singura ca prietenele m-au tradat. important e sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 12, 2005 Share Postat August 12, 2005 Eu shi la ducere vin singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanica Postat August 13, 2005 Share Postat August 13, 2005 plec de acasa din sebes alba si ma duc dupa intalnire sa fac o vizita bunicii din ploiesti asa ca ma plimb putin prin tara. am auzit ca in buc ar fi un bar fain in buc, etrusco sau asa ceva. dc tot voi fi in ploiesti poate trag o fuga si pana in buc ca sunt curioasa cum e barul. mai vb noi sa stim cum ne gasim in bv. ps: parca ai zis ca ai sa imi imprumuti casca, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Pai da... Azi sau maine ma duc sa cumpar motoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 @roxanica: intilnirea din Etrusco este vineri seara. Dar in acea vineri, cel mai probabil seara o sa fim in drum spre Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freemoto Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 (editat) STIE CINEVA SA NE SPUNA SI NOUA (noului club enduro---ENDUROMANIACII-MAGURA---) CE CONCERTE, CONCURSURI SAU ALTE MINUNATII VOR FI PE ACOLO, IN AFARA DE SUTELE DE MOTOARE? IN REST SPER CA VREMEA SA TINA CU NOI SI CU VOI SI SA NE INTALNIM SANATOSI CU TOTII ACOLO!!! Editat August 15, 2005 de freemoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 E cineva care va pleca vineri seara si se va intoarce sambata seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 Vineri seara va fi MAREA PLECARE Adica vor merge multi. Despre intors simbata, nu stiu ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 asta asteptam de foarte mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 ANUNT UMANITAR!!! Cine are un loc pe motor si pt. mine??? Mentionez: 63 kg , pun bani la benzina(50%) + berea regulamentara+loc in cort(cort de 3 persoane dar voi fi decat eu)! Astept raspunsurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 Pot eu sa vin shi cu atashul la o adika.... Dar intai sa iau motorul, cand ma intorc din Vama.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat August 17, 2005 Autor Share Postat August 17, 2005 Pretul biletului va fi de 200000 lei(20 RON), bani in care sunt inclusi 2 mici si o bere. Concursurile vor fi noi si inedite, ce nu le-ati mai vazut nicaieri! Trupele ce vor canta sunt Vama Veche, Antract, Iris, Cargo si altii! Imediat ce vor mai aparea noutati va vom anunta! Va asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanica Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 iupiiiiiii abia astept ne vedem la bv atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 venim si din gl cu o jawa (eu si danuta) si probabil un minsk si un simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 E cineva care va pleca vineri seara si se va intoarce sambata seara? 224972[/snapback] Cred ca eu as vrea sa merg asa.... La cit plecarea vineri.... si la cat intoarcerea sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 REIAU ANUNTUL! ANUNT UMANITAR!!! Cine are un loc pe motor si pt. mine??? Mentionez: 63 kg , pun bani la benzina(50%) + berea regulamentara+loc in cort(cort de 3 persoane dar voi fi decat eu)! Astept raspunsurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bullbikers Postat August 18, 2005 Autor Share Postat August 18, 2005 Pretul biletului va fi de 200000 lei(20 RON), bani in care sunt inclusi 2 mici si o bere. Concursurile vor fi noi si inedite, ce nu le-ati mai vazut nicaieri! Trupele ce vor canta sunt Vama Veche, Antract, Iris, Cargo si altii! Imediat ce vor mai aparea noutati va vom anunta! Va asteptam... 225909[/snapback] As dori sa fac niste rectificari! Trupa 'Vama Veche' nu va veni la intrunire, dar in schimb vor veni Vita de Vie, Conexiuni, Omul cu Sobolani. In curand vom publica pe site-ul clubului Bull Bikers intreg programul al intrunirii. Mai multe detalii cat se poate de curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate