phreak_or Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Foarte tare oferta asta. Ma bag si eu. Nu stiu inca daca voi fi cu sau fara pasagera. Incerc sa aflu weekendul asta. La fel ca si Andrei de la Zalau si eu vreau sa merg calare. Poate fi frumos, incetisor cu 80-90...mai vedem si noi diverse pufosenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Cu mare durere in suflet anunt ca nu pot participa acest an la DOMINATORIADA, costuri financiare care ma depasesc . Pai nu-ti permiti si tu sa cheltuiesti 4 euro/zi pentru cazare si mancare precum in Rromanica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 ata imi consuma mie, se pare ca am sa fac revizie generala la ea pt acest drum, inca ma gandesc la expeditie. e f tentanta.sa intelleg ca Andrei vrea prin Belgrad si apoi pe E70, BOznia-hertegovina,etc? e safe pe acolo? hmm Si mie imi papa multa benzina. Ulei normal. Era CDI-ul de vina. ( ziceam ca vreau sa particip neaparat la dominatoriada anul asta, acum tac, inca nu am cu ce sa vin, si daca am o sa am dupa data de 4 dar tinem legatura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViruSS Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Dragi Dominatori (adica posesori de Honda Dominator),Am o veste mult asteptata de foarte multi dintre voi! Vestea se refera la organizarea Dominatoriadei 2011 Dominatoriada 2011 - editia a treia, cu participare internationala, va avea loc in Muntii Dolomiti/Italia, in perioada 1-7 septembrie 2011 Imi permit sa ma inscriu in capul listei: 1) Dominator72 + pasagera. P.S. Avand in vedere timpul foarte scurt in care trebuie sa dam un raspuns, am considerat ca nu ar fi foarte eficient sa deschid un topic separat. Q: De ce este postata invitatia asta de 1 aprilie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Acum mi-am pus si eu problema.... am realizat ca ieri a fost 1 Aprilie. Sa ne spui Dominatorule72 daca ne-ai pacalit sau nu (sa nu cumva sa te fi pacalit pe tine cei din Italia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Q: De ce este postata invitatia asta de 1 aprilie? buna intrebare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Am un dominator din 97' functional insa cu care nu am mai mers de 2 ani. Daca vrea careva o mobra de criza sau un dominator de rezerva pentru piese il dau cu 500 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Salmonelu Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Am un dominator din 97' functional insa cu care nu am mai mers de 2 ani.Daca vrea careva o mobra de criza sau un dominator de rezerva pentru piese il dau cu 500 de euro. ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mzrider Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Indiferent daca se merge pe motor sau in remorca sau in tren, eu ma inscriu pt dominatoriada. Cu pasagera cu tot. Detaliile ramane sa le mai discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Q: De ce este postata invitatia asta de 1 aprilie? A: Oare de ce? In alta ordine de idei, am mai discutat aseara cu Paco si cu Valentti si le-am zis ca ne strangem cativa pentru septembrie. Aici a aparut insa o mica problema: se pare ca oferta clubului in vederea sponsorizarii deplasarii era valabila pentru luna februarie (anul curent), nu pentru septembrie... Tare mi-e teama ca a fost o pacalelea de 1 aprilie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViruSS Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Tare mi-e teama... Cum ziceam: eu ma bag la etapa a 3-a, zisa si cea din Dolominti, fie ca se tine sau nu. Pana atunci hai totusi sa facem o etapa a 2,5-a in, pardon de expresie, Bucegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 si totusi daca au un club cu bani,de ce nu vin ei an Romania la antrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 facem noi si aici cateva intalniri.nu trece vara fara sa ne reunim iar la un gratar si la o berica. CE ziceti, cautam ceva in zona muntilor Ceahlau?, pe la baraj ceva pe acolo? ca tot vb de deschiderea din mai(pe enduromaniacs.ro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 si totusi daca au un club cu bani,de ce nu vin ei an Romania la antrunire Cred ca ai pierdut esentialul. Ieri - cand a fost facut anuntul - a fost... 1 APRILIE. Ca sa ii dau in vileag si pe Paco si Valentti, iata-i in fotografiile urmatoare: Valentti Paco Paco & Valentti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 ce ma enerveaza asta!!!!!!!!!!!!! io ma si vedeam pe mobra,,,,,,,prin munti,,,,, of doamne ce ti-e si cu 1 aprilie asta,,,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Cred ca ai pierdut esentialul. Ieri - cand a fost facut anuntul - a fost... 1 APRILIE. Apoi mai baiete, normal esti tu? Vrei sa pacalesti calaretii Dominatori? Acuma ne zici ca era 1.04, cand mi-am facut pasaport, am cerut viza si mi-am reprogramat concediul? No acuma vorbind serios, eu cand i-am propus tura asta lui Sebi eram deja hotarat sa mergem cu MZ Rider in Dolomiti. Singura diferenta era ca noi voiam sa mergem la inceputul lui iulie. Defapt mai este o diferenta, in varianta noastra fiecare echipaj trebuie sa se autosponsorizeze. Deci ideea e ca pacaleala pentru noi (3 Domi-uri) nu este o pacaleala ci o propunere reala. Ce ziceti? Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 (editat) Cred ca ai pierdut esentialul. Ieri - cand a fost facut anuntul - a fost... 1 APRILIE. Apoi mai baiete, normal esti tu? Vrei sa pacalesti calaretii Dominatori? Acuma ne zici ca era 1.04, cand mi-am facut pasaport, am cerut viza si mi-am reprogramat concediul? No acuma vorbind serios, eu cand i-am propus tura asta lui Sebi eram deja hotarat sa mergem cu MZ Rider in Dolomiti. Singura diferenta era ca noi voiam sa mergem la inceputul lui iulie. Defapt mai este o diferenta, in varianta noastra fiecare echipaj trebuie sa se autosponsorizeze. Deci ideea e ca pacaleala pentru noi (3 Domi-uri) nu este o pacaleala ci o propunere reala. Ce ziceti? Amatori? Dane, deja era 2 aprilie cand ai postat anuntul! Si se si vede ca-i de gluma, ca initial vorbeai despre NX250 si MZRider si in paranteza mentioneazi 3 Domi-uri... No, acum vorbind serios, pe mine ma tenteaza, insa de abia mi-am schimbat kit-ul de lant (si urmeaza sa schimb si rulmentii de la jug, garniturile si lichidul de frana, uleiul si filtrul) si mi-e cam teama sa merg sa merg cu astea noi, ca nu stii ce se poate intampla la drum lung... Editat Aprilie 2, 2011 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 frumos v-a sade... si eu care am dat comanda de 3 topcase. ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Pai e clar. Dominatoriada tot pe la noi in tarisoara va fi pe undeva. Parea prea de tot varianta propusa de al 72-lea Dominator. Doar ca, precum el stie, am mai avut oferte de genul, nu cu motoreta, dar totusi. Acum ca a trecut 1 aprilie am si eu o intrebare: Cat timp o sa scartaie discul si placutele noi? La franare usoara fac destul de urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Acum ca a trecut 1 aprilie am si eu o intrebare: Cat timp o sa scartaie discul si placutele noi? La franare usoara fac destul de urat... probabil mult si bine! scartaiala e din placute, eu am 7-800 de km cu placutele noi si scartaie in continuare la franare usoara, mai putin ca la inceput ce e drept... astea noi is TRW, cele vechi erau Brembo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 [quote name='Dominator72' Si se si vede ca-i de gluma, ca initial vorbeai despre NX250 si MZRider si in paranteza mentioneazi 3 Domi-uri... No, acum vorbind serios, pe mine ma tenteaza, insa de abia mi-am schimbat kit-ul de lant (si urmeaza sa schimb si rulmentii de la jug, garniturile si lichidul de frana, uleiul si filtrul) si mi-e cam teama sa merg sa merg cu astea noi, ca nu stii ce se poate intampla la drum lung... Singura gluma e ca... nu e nici o gluma. Ma enervezi cu gluma ta asa ca eu vorbesc f serios. Data cea mai probabila 1 iulie! Daca am scris 3, inseamna ca e 3. Al treilea e juniorul meu cu un NX250. Referitor la motorul tau, ai dreptate, e cam riscant sa pleci la drum lung cu piese noi, mai ales daca sunt japoneze... Noroc ca exista prieteni, te ajut eu cu un lant cu rodajul facut, decalibrat, pe care te poti baza si cu niste rulmenti mai ruginiti. Deci, nu mai sunt amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 cum nu? eu ce ziceam meunazi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 [quote name='phreak_or Cat timp o sa scartaie discul si placutele noi? La franare usoara fac destul de urat... Asta e o chestie nasoala si poate dura f mult. Am vazut la Louis in raft o substanta speciala pt acest zgomot suparator. Nu mai stiu cum se numeste. Uita-te acolo unde sunt spray-urile si lubrifiantii. Mesaj completat cum nu?eu ce ziceam meunazi???? ok, te trec pe lista. Altzii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 (editat) Si placutele mele sunt TRW. Sper sa le treaca scartaitul. Am dat ieri seara cu brake cleaner si parca s-a mai redus putin galagia. Deocamdata am numai vreo 200km cu ele... mai merg un pic si poate inceteaza. In tura de care vorbiti voi nu cred ca pot sa ma inscriu, e in perioada sesiunii sau a "practicii" si oricum dpdv financiar nu stiu daca as putea sa ma inscriu la o astfel de tura. Editat Aprilie 3, 2011 de phreak_or Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tepi Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Si placutele mele sunt TRW. Sper sa le treaca scartaitul. Am dat ieri seara cu brake cleaner si parca s-a mai redus putin galagia. Deocamdata am numai vreo 200km cu ele... mai merg un pic si poate inceteaza. Ai vreo spita rupta? ia-le la mana si vezi daca joaca in nipluri. De obicei se reteaza la baza filetului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate