50bani Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 pe spate am cea stock . pe fata vreau sa iau o janta spate de la un Domi sau XT sau ceva ce-mi pica mai usor si sa respitez cu butucul rotii fata cu cercul rotii spate ( nu stiu daca am fost destul de clar in exprimare . sper ca ai inteles) Sa vad ce iasa . daca tot vrei sa faci ceva de genul asta incearca sa pui pe niste cercuri de XL dalea tubeles ,dar oricum nu cred ca are sa iasa mai nimic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 daca tot vrei sa faci ceva de genul asta incearca sa pui pe niste cercuri de XL dalea tubeles ,dar oricum nu cred ca are sa iasa mai nimic ... de ce esti pesimist ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 pe spate am cea stock . pe fata vreau sa iau o janta spate de la un Domi sau XT sau ceva ce-mi pica mai usor si sa respitez cu butucul rotii fata cu cercul rotii spate ( nu stiu daca am fost destul de clar in exprimare . sper ca ai inteles) Sa vad ce iasa . numai sa gasesti spite sa se potriveasca in lungime. nu sunt sigur ca poti folosi cele care sunt pe domi...ori le dai jos pe cele de pe fata, le tai si le dai filet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 eu inca ma plimb, voi !? http://picasaweb.google.com/rzvn87/Transfa...salpinaNov2010# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phreak_or Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 eu inca ma plimb, voi !?http://picasaweb.google.com/rzvn87/Transfa...salpinaNov2010# superb bravo! eu s-ar putea sa merg in weekend prin zona unde a fost dominatoriada dar inca nu e nimic sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) am o pereche de roti turnate de ceva cagiva cu disc de 320 pe fata, daca le vrei vino cu 100 de europeni si le iei, iti dau si un cauciuc de fata asa o sa poti sa pui 150-160 pe spate si faci o treaba serioasa! ha, hai ca mi-am amintit ca am o roata fata de sm...150eur Editat Noiembrie 4, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Ce naiba NU ai tu acolo in garaj, mah stulete, ma!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 floricele, dar lucrez si la treaba asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 floricele, dar lucrez si la treaba asta! Hai ca iti fac lista: 1. Floricele 2. Flori de mar 3. Dominator functional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 am o pereche de roti turnate de ceva cagiva cu disc de 320 pe fata, daca le vrei vino cu 100 de europeni si le iei, iti dau si un cauciuc de fata asa o sa poti sa pui 150-160 pe spate si faci o treaba serioasa! ha, hai ca mi-am amintit ca am o roata fata de sm...150eur roti turnate pe SM ? .... fui am rotile originale de Domi , iar pe fata o sa respitez cu un cerc de la roata spate . Simplu si (sper) eficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 ...mai putin ca ti-ar trebui 120 pe fatza si 160-180 pe spate. Iar pe janta existenta NU poti pune peste 140. Iar 140 guma de strada cu profil rotunjit (cu talon mic/moale) sta foarte prost. Cu alte cuvinte, tre sa schimbi cercul pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) "roti turnate pe SM ? .... fui " la afirmatia asta as putea sa fiu putin rautacios si sa zic: dominator supermoto?!?!? e clar ca va iesi SUPERMINATOR, na ca l-am si botezat Editat Noiembrie 4, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViruSS Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 "roti turnate pe SM ? .... fui " la afirmatia asta as putea sa fiu putin rautacios si sa zic: dominator supermoto?!?!? e clar ca va iesi SUPERMINATOR, na ca l-am si botezat Mai, eu nu ma pricep la supermotard, dar uite mai jos peste ce am dat intamplator stulewa, denumirea corecta ar fi SPERMINATOR. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 si tie iti place cum arata cu rotile alea , ca mie NU asa am roti de CBR cacalau si pot sa-i pun dar e urat . in cel mai rau caz o sa cumpar niste roti de SM si gata . dar pana atunci incerc cu astea . Intrebare . daca pun cauciuc de 140 de strada . cum fac cu camera ? la asta nu m;am gandit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) Dragi dominatoristi, cu riscul de a imi lua mari injuraturi (mi le asum pe toate), va rog sa aruncati un ochi aici, sunt intr-o situatie cam dilematica si am nevoie de ajutor: /index.php?...p;#entry2660690 Va multumesc, numai bine! Editat Noiembrie 6, 2010 de siu_long Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) arata bine coaja, intradevar ar da mai bine cu roti spitzate! (am pi stoc, 500euro) "Intrebare . daca pun cauciuc de 140 de strada . cum fac cu camera ? la asta nu m;am gandit ." o folosesti normal ca orice camera... si cauciucurile de offroad pot fi folosit ca si tubles Editat Noiembrie 6, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) de ce trebuie sa puna 160-180 pe spate? ...mai putin ca ti-ar trebui 120 pe fatza si 160-180 pe spate. Iar pe janta existenta NU poti pune peste 140. Iar 140 guma de strada cu profil rotunjit (cu talon mic/moale) sta foarte prost. Cu alte cuvinte, tre sa schimbi cercul pe spate. Editat Noiembrie 6, 2010 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 uite ce am gasit:http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-dominator-din-2000-336838.html iti treduie o guma mai lata pt ca iti creste foarte tare virajarea(controlul in viraje) motoretei si astfel poti avea un control mult mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Ieri a fost bagata pentru vanzare O Honda Dominator PT piese pe acelas syt la vanzari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) nu s-a zdrobit nici unul din voi cu mobra asta, nu? vazusem un domi in aceleasi culori, cu numere de Cj, fumegand (doar pe tobe) din greu pe Transfagarasean, in august. Editat Noiembrie 7, 2010 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 stie cineva pe careva care sa stie vreun CDI mai ieftin ... normal SH dar functionabil ? al meu cica a murit de tot de data asta cam asa a functionat un an binenteles ambalat in pungute si mult scoci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Ouch. Are cadrul rupt... Mesaj completat @50cent - Vreo 60-70e poti gasi. Cam aia e cel mai mic pret. Nou ar fi dublu (ignitech.cz). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DOMINX Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Ieri a fost bagata pentru vanzare O Honda Dominator PT piese pe acelas syt la vanzari Salut, despre care spui ca este pentru dezmembrari, cea cu cadrul albastru si fata distrusa? Nu am vazut ca baiatul sa scrie de vre-o dezmembrare, vrea sa o vanda cu totul. Ma interesau oglinzile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Salutare! Mi s-a ars CDI-ul. Are cineva de vanzare, stiti cumva unde pot gasi? Poate va rog cineva sa imi imprumute pt o ora un CDI, sa duc motocicleta la garaj? Este ramasa in Piata Sudului si trebuie sa o aduc in drumul taberii. Cinstesc mult! Va multumesc anticipat, numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Salutare! Mi s-a ars CDI-ul. Are cineva de vanzare, stiti cumva unde pot gasi? Poate va rog cineva sa imi imprumute pt o ora un CDI, sa duc motocicleta la garaj? Este ramasa in Piata Sudului si trebuie sa o aduc in drumul taberii. Cinstesc mult!Va multumesc anticipat, numai bine! daca afli ceva CDI in plus ma intereseaza si pe mine dar modelul mai vechi cel cu mufele verzi . Mesaj completat intrebare in special pentru SWICH : CDI modelul RD02 se potriveste la RD08 si invers ? Mesaj completat intrebare in special pentru SWItCH : CDI modelul RD02 se potriveste la RD08 si invers ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate