arcgotic Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Piese OEM Honda de unde va comandati? Ma intereseaza sa fie cat mai ieftine. Din state? Din europa? Din RO de la reprezentante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Msp motorcycle, sunt foarte bune preturile si promți,an 6 zile am avut piesele acasă,9 euro transportul » Post actualizat in 21 Sep 2015 19:50 Piese pt orice model pe oem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 Motorcycle Safety Program ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Septembrie 21, 2015 Share Postat Septembrie 21, 2015 (editat) cred ca se refera la motorcyclespareparts.eu/ Pot sa confirm si eu ca am comandat de la ei si a fost ok. Am folosit paypal, livrat acasa, in vreo 10 zile. E pentru cei 4 mari constructori japonezi. Comanda se verifica in cont si apare un status stock 1 sau 0, se actualizeaza pe masura ce primesc si ei reperele si iti dai seama cand pleaca spre tine. Din acel moment pana in ro face cam 5 zile. Nu am vazut sa aiba tracking DHL Editat Septembrie 21, 2015 de Kalashnikov545 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Kalashnikov are dreptate,acela este ! » Post actualizat in 22 Sep 2015 19:34 Eu am facut plata cu cardul transfer ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 La mexykanu sunt preturile cu 20-30% mai mici ca pe acel site. Multumesc oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Am un melc de Dominator ratacit prin garaj. 80 de lei. In TImisoara predare personala. Daca e vreun doritor... L-a cumparat un prieten pentru motorul lui dar de fapt era rupt cablul, nu stricat melcul, asa ca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 E chiar mai bun, daca e metalic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Septembrie 27, 2015 Share Postat Septembrie 27, 2015 (editat) potriveste la transalp modelul cu un singur disc pe fata '87 - '95 Editat Septembrie 27, 2015 de johny77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Intrebare intrebatoare: si potriveste evacuarea completa de la rd02 (90-91) la rd08(95). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Normal! normal ce? am gasit raspunsu singurel si acela este nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbo_dominator Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Ca nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Hoini a mea a primit kit de lant nou multumesc mexycanului de ajutor numa bine Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Am ramas cu ceva piese de la Dominator. Vedeti anuntul : http://olx.ro/oferta/honda-dominator-nx-650-piese-ramase-ID4QvXK.html#ec40bdc61d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 cand te gandesti ca numai amortizorul face banii aia,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 S-au dat toate, la pachet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 31, 2015 Share Postat Decembrie 31, 2015 La multi ani tuturor!!! La multi kilometri prin locuri faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santa Liviu Postat Ianuarie 3, 2016 Share Postat Ianuarie 3, 2016 Buna va-s ruga sa ma ajutati cu un reglaj la carbutaor. Am cumparat motocicleta acuma in toamna si am facut ca 120km si a consumat 12l benzin. Am gasit o problema la soc, filetu era uzat si lau legat cu o sarma sa stea apasat, e posibil sa fi consumat asa mult din cauza asta. acum as vrea sa-i fac un reglaj dar nu as vrea sa fac ceva gresit. pote ma puteti ajuta cu un sfat. ms mult Honda dominator 650 am uitat sa mentionez » Post actualizat in 03 Jan 2016 21:38Ieri am făcut cam 50 km si am consumat 5l benzina am mers dor pe dealuri cu treapta 1 si 2 mai mult treapta 1 ii normal sa consume atât dacă calculez iese cam 12,5 % » Post actualizat in 03 Jan 2016 21:43Am uitat sa zic am schimbat socu si nu sa schimbat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristyanson Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Salutare. Am un Domi' din 99 si trebuie sa recunosc ca la viteza de peste 90 km/h ma cam flutura vantul in casca ... plus umplutul de insecte zdrobite pe viziera si costum... Vara trecuta, dupa un drum Cluj-Bucuresti si retur in aceeasi zi, aratam ca vai de mine. Intrebarea mea este daca se justifica parbrizul la Dominator. Cineva mi-a spus ca mai rau imi face, din punct de vedere al curentului de aer... este cineva care are parbriz si-mi poate spune o parere ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Salutare. Am un Domi' din 99 si trebuie sa recunosc ca la viteza de peste 90 km/h ma cam flutura vantul in casca ... plus umplutul de insecte zdrobite pe viziera si costum... Vara trecuta, dupa un drum Cluj-Bucuresti si retur in aceeasi zi, aratam ca vai de mine. Intrebarea mea este daca se justifica parbrizul la Dominator. Cineva mi-a spus ca mai rau imi face, din punct de vedere al curentului de aer... este cineva care are parbriz si-mi poate spune o parere ? Multumesc anticipat. Salutare, eu am parbriz facut de mine si pot sa zic, ca face toti banii (putini cat au fost.... ). Protejeaza foarte bine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Eu zic ca depinde mult de inaltime, la mai mult de 1,75 cm nu ai sanse sa ai protectie la vant rezonabila pe tipul asta de motoare, curentul de aer se va muta de la piept undeva in zona castii si turbulentele iti sparg timpanele. Nu sunt tourere dedicate, pozitia pe ele e foarte dreapta si suprastructurile sunt destul de jos, la nivelul abdomenului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Santa Liviu Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Poze cu carburatoru desfacut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) @Santa Liviu - domi-ul meu, in conditii de oras aglomerat (vitezele 1/2 + slalom + stat din cand in cand la semafor) ajungea sa bea si 9% (!). In conditii normale de oras (a se citi: vara in Bucuresti), manca 6-7%. Am consumat si peste 10% cand am mers ca nebunu. Eu nu m-am prea preocupat cu consumul, intrucat cu motorul meu altcineva scotea un consum mult mai bun aproximativ in aceleasi conditii. Cat timp nu iti curge benzina si nu ti se uda bujia la mers in ture, nu ar trebui sa iti faci griji. Mai ales pentru offroad - acolo pleci din start de la ideea de 10%. ...de chestie, verifica rulmentii sa fie OK, verifica lantul sa fie ok... chestii din astea marunte care ignorate iti pot genera pierderi prin frecare (deci scadere a puterei la roata), pe care tu o vei compensa cu incredere din gaz, iar motorul va consuma astfel mai mult. Spor la suruburi. PS - s-a cam linistit lumea cu domi-urile? Deja sunt prea vechi? Hai ca alea din '90 au numai 25 de ani vechime! Editat Ianuarie 30, 2016 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 pai, s-au linisti t!!!!!!!! ca Domi nu se (prea) strica mai ales alea de peste 25 de ani !! dar, te-am recomandat lui Santa (Klaus) Liviu pentru o setare de carb nu ti-e dor de pedalat la Domi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate