Purghy Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Se coace ceva, ZIUA MOTOCICLISTILOR DIN ROMANIA! Nu stiu sa pun link dar mergeti la ACCIDENTE -> FLUTURASI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Si uite si linkul:/index.php?...pic=6846&st=576 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 se coace cam de mult timp daca e sa fie: 0724.30.24.26 mihai.dobrin@roscalawoffice.ro i'm in...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 discutia ar trebui trecuta ca eveniment important la intruniri si evenimente... ar trebui sa se implice toata suflarea moto de la noi, de la cei pasionati, la politisti... si io ma bag: raul_rontz@yahoo.com sau 0744158180 - Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 28, 2005 Autor Share Postat Aprilie 28, 2005 (editat) Haideti, fratilor, sa facem naibii ceva!!!!! Deci, eu am venit cu o propunere. Pentru ca sa ne unim intru educarea tuturor participantilor la trafic, este bine sa avem o zi a noastra, sa fie ZIUA TUTUROR MOTOCICLISTILOR DIN ROMANIA pe care sa o sarbatorim cum se cuvine, cu manifestatii in toata tara, cu impartire de fluturasi, cu parade, concursuri etc. Eu am propus sa fie pe 13 IUNIE. 13 are impact! Hai sa incepem sa ne organizam! Nu este de ajuns sa lasati nr. de tel. Cine sa va contacteze??? Editat Aprilie 28, 2005 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 28, 2005 Admin Share Postat Aprilie 28, 2005 as spune sa nu fie data fixa, ci ceva gen "prima sambata din iunie", etc 13 iunie pica luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Va pot ajuta la promovare. hit me at: mircea.moga@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Ar fi relativ interesant!!!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Daca se fac fluturasi si chestii de genu, pot sa va ajut si io la impartit prin Brasov, si chiar sa cotizez o suma... in limitele bunului simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Si eu ma bag pt CITY-ul meu.... 0723 919 359 Vladut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Si io as vrea cred ca ar fi chiar frumos ,totzi au o zi a lor (armata, politzie, pompieri, ) numai noi nu pai atunci hai si noi lka treaba si sa facem ceva pregatiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 as spune sa nu fie data fixa, ci ceva gen "prima sambata din iunie", etc 13 iunie pica luni De acord!!! Vom face un fel de PASTE al motociclistilor! :lol: :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 (editat) pai pentru a avea ziua noastra legal, tre sa merem la guvernanti in primul rand, ca sa fie oficiala... dupa aia trebe organizata o strangere de fonduri ca sa facem fluturasii si sa fie trimisi in toata tara...as propune si ceva donatii caselor de copii si, normal concursuri si o parada prin centrele oraselor; cred ca asta ar avea efect puternic... mai multe orase in acelasi timp... ar atrage cu siguranta atentia tuturor... ar arata ca suntem destul de multi si ca suntem organizati, ca ne cunoastem... asadar: cine cunoaste legislatia sa se ocupe de legalizarea zilei noastre? de acord sa fie prima sambata din iunie... Editat Aprilie 28, 2005 de rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Nu cred, dupa umila mea parere, ca trebuie sa fie acceptata de Guvernanti!!! E vorba de ziua motociclistilor din Romania! Va fi ziua noastra! Nu cred ca trebuia aprobata de guven.. asha cum exista ZIUA SIDERURGISTULUI, asha va putea fi shi ziua asta! Asta, repet, E PAREREA MEA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 Chiar ar trebui sa existe o zi a motociclistilor iar propunerea cu "prima sambata din iunie" mi se pare foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 inainte de a lua si cand e luata o decizie trmiteti pe fiecare mail de club ziua si manifestarile care se fac parerea mea sa se imparta in toata tzara simultan fluturasi SI SA PUNETI UN FORMAT DIGITAL AL FLUTURASULUI PE FORUM CA DEABIA AM PUTUT SA "FUR" CEVA CEVA DE PE VECHIuL FLUTURAS peste tot sunt motociclisti nu numai in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 28, 2005 Share Postat Aprilie 28, 2005 imi place ideea! in alte tari exista asa ceva? poate ar trebui sa vedem cum au reusit sa faca o zi a motociclistilor si in alte tari, eventual sa fie in aceasi data, un fel de zi internationala a motociclisitlor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 imi place ideea! in alte tari exista asa ceva? poate ar trebui sa vedem cum au reusit sa faca o zi a motociclistilor si in alte tari, eventual sa fie in aceasi data, un fel de zi internationala a motociclisitlor. da, intr-adevar ar fi bine daca am lua ceva din afara si sa mediatizam aici. Daca nu, ar fi excelent si asa, a noastra doar. Mi se pare o idee excelenta si mai degraba as fi de acord cu o data fixa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 da, intr-adevar ar fi bine daca am lua ceva din afara si sa mediatizam aici. Daca nu, ar fi excelent si asa, a noastra doar. Mi se pare o idee excelenta si mai degraba as fi de acord cu o data fixa. Nu cred ca ai citit cu atentie tot ce s-a scris pana acum in acest topic!!! Noi , marea majoritate , muncim! Sambata e o zi potrivita! Pt ca tot... marea majotritate in week-end e libera! Shi dupa clasicele plimbari moto, seara shi noaptea urmeaza partea de ! Ai prins ideea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 International Motorcyclist's Memorial Day: http://intruderalert.com/cafe/index.cfm?pa...c&topicID=52870 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 deci exista o saptamana memoriala internationala a motociclistilor... e a doua saptamana din mai... putem sa ne folosim de ea, dar nu cred ca anu asta, ca mai e o saptamana pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 Sa agati o bucata de panza neagra de ghidon nu te costa nimic, macar atat putem face daca nu e timp de altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 asta se poate face, normal... chiar si parada moto in fiecare oras s-ar putea face... io ma refeream la fluturasi si alte actiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 mai e o saptamana pana atunci... Oricum ma uit, dar pana in 14 mai mai sunt 2 saptamani... cat despre Ziua motociclistilor, nu cred ca nu exista deja una, nventata de altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 29, 2005 Share Postat Aprilie 29, 2005 deci asta este pagina dar este inca in construtie http://www.internationalmotorcyclistsmemorialday.org/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate