Laur_brp Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 nushtiu cum sta treaba cu atv`urile ...dar eo am la curte unu ... un bombardier de 400 Type R ( asa scrie pe el ) ) si e .....CRIMINALL !! ...si am auzit numai vorbe bune despre bombardier bombardier de 400 type R nu exista .... exista modelu nou 2009 outlander 800R , cel de 400 nu are modificat nimic. poate o fi vrun sticker lipit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panther_cat Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Am 4000E si vreau sa iau un atv. nu vreau chinezarii.....mai degraba o japoneza second hand. am inteles ca pt. 2 pers ar fi bine ceva >400cm...ce-mi recomandati? inainte de a alege,trebuie sa te gandesti cam ce vrei sa faci cu atv-ul. plimbari cu prietena- recomandat sasiu lung cu scaun pasager standard, daca vrei sa faci off-road mai hard, sasiu scurt, motorizare de la 400cc in sus. daca mai pui ceva pe langa cei 4000 pe care ii ai, iti pot oferi un arctic cat 400 4x4h1 sh sau de ce nu si nou. 0731 036 318 poti veni si la drive test daca esti dispus, si asa vezi si performantele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Salutare, spuneti-mi si mie, va rog, care este diferenta intre quad si atv...chiar nu stiu si sunt curios Multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Quadul este mult mai sport, mai usor cu cel putin 100 de kg, extrem de nervos, si nu are tractiune integrala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Quadul este mult mai sport, mai usor cu cel putin 100 de kg, extrem de nervos, si nu are tractiune integrala. astea sunt singurele diferente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 mai are si aripi la nevoie...ca tot e mai usor si are tractiune doar pe spate=)) ce diferente mai vrei omule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wowgamer Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Bine v-am gasit.Sunt nou pe sectiunea asta Sunt endurist convins,dar saptamanile astea am tras de un ATV Linhai de 300 4x4 si m-am indragostit si de ATV.Am in posesie o jucarie de ATV de 110 cmc dar pe care nu il folosesc mai deloc,e prea slab,il las pe varu-meu mai mic sa se plimbe cu el.In luna martie anul acesta aveam de gand sa-mi cumpar un KTM 525 Factory Racing 2008 dar se pare ca imi voi cumpara un ATV(Am deja un Suzuki DR si o Honda CR pentru cross/enduro).Dupa lungi cautari pe internet si discutii cu prieteni care au ATV am ajuns la urmatoarele 3 ATV-uri : Polaris Sportsman 800 - Bombardier Outalander 800 si Suzuki KingQuad 700. Voi pe care mi-l recomandati ... si de ce ? ATV-ul ideal pt mine ar trebui sa aibe un motor V2,suspensii independente si 4x4 (indiscutabil ) king quad e regele cel mai tare atv v max e 125 kph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Din enumerarea ta - KQ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andr3i05 Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Salut, m-ar interesa un atv de 49 cmc pentru bunicu-meu la tara. nu are permis auto si e exclus sa mai faca la varsta asta (70+), are doar nevoie de un mijloc de transport prin sat. ( nu e nevoie de putere mare, nu e nevoie de viteza, doar sa poata transporta un adul in jur de 70-90 kg) puteti sa ma ajutati cu cateva modele, sa stiu si eu ce sa caut? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Salut, m-ar interesa un atv de 49 cmc pentru bunicu-meu la tara. nu are permis auto si e exclus sa mai faca la varsta asta (70+), are doar nevoie de un mijloc de transport prin sat. ( nu e nevoie de putere mare, nu e nevoie de viteza, doar sa poata transporta un adul in jur de 70-90 kg) puteti sa ma ajutati cu cateva modele, sa stiu si eu ce sa caut? mersi MAi bine un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 (editat) Salut. M-ar interesa un releu de incarcare precum cel din poza: Mentionez ca provine de pe un un ATV chinezesc. Astept oferte pe PM. Bafta Editat Mai 20, 2012 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 ce fel de atv chinezesc ? cat CC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 are cineva un KQ750 putin folosit de vanzare? 0744 202 901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 13, 2023 Share Postat Mai 13, 2023 Pt initiator topic - bicilindru de 750cmc, 30cp exista si varianta cu senile Argo avenger 750 hdi 4t 8x8 30 cp vehicul amfibiu, au fost ieri doua la licitatie si nu s-au vandut, le liciteaza din nou pe 12 iunie. https://www.leboncoin.fr/nautisme/2346136109.htm Sau asta (RAS adica rien à signaler) https://www.leboncoin.fr/nautisme/2345971322.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 13, 2023 Share Postat Mai 13, 2023 Acum 1 oră, adrianm a spus: Pt initiator topic - Cred că ai stabilit un nou record răspunzând unui topic mort de 9 ani! Decât atât. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 13, 2023 Share Postat Mai 13, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Dacă tot s-a răscolit c...uprinsul, mie ăsta mi-ar plăcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Mai 25, 2023 Share Postat Mai 25, 2023 La 13.05.2023 la 12:22, ENEOS a spus: Cred că ai stabilit un nou record răspunzând unui topic mort de 9 ani! Decât atât. Am gresit topicul, erau doua cu acelasi titlu: "ateveu pentru munca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate