Vishco Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) accidentul s-a petrecut pe pacurari in fata spalatoriei (aia de sus) motocicleta suzuki bandit de 600 viteza 60-70km/h protectii: geaca cu coate si umeri soft, manusi si casca. masina a iesit din coloana in fata mea cu intentia de a intoarce. nu am mai putut evita nimic,impactul fiind aproape frontal. deoarece mi-a intrat din scurt in fata (mai aveam maxim 10 metri sa reactionez) nu am apucat sa pun nici macar frana, impactul fiind destul de violent. am lovit parbrizul si apoi am fost proiectat pe carosabil. soferul a motivat ca a avut soarele in fata si nu m-a vazut decat in momentul impactului. am stat ieri de la 17:30 pana la 23:00 la spital. am o fractura de incheietura la mana dreapta(6 saptamani in gips) si fractura la piciorul stang la glezna(4 saptamani in gips). motorul nu am apucat sa il vad si nici nu stiu cand o sa pot. multumesc celor care au fost ieri cu mine si m-au ajutat Editat Iunie 19, 2009 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 accidentul s-a petrecut pe pacurari in fata spalatoriei (aia de sus)motocicleta suzuki bandit de 600 viteza 60-70km/h protectii: geaca cu coate si umeri soft, manusi si casca. masina a iesit din coloana in fata mea cu intentia de a intoarce. nu am mai putut evita nimic,impactul fiind aproape frontal. deoarece mi-a intrat din scurt in fata (mai aveam maxim 10 metri sa reactionez) nu am apucat sa pun nici macar frana, impactul fiind destul de violent. am lovit parbrizul si apoi am fost proiectat pe carosabil. soferul a motivat ca a avut soarele in fata si nu m-a vazut decat in momentul impactului. am stat ieri de la 17:30 pana la 23:00 la spital. am o fractura de incheietura la mana dreapta(6 saptamani in gips) si fractura la piciorul stang la glezna(4 saptamani in gips). motorul nu am apucat sa il vad si nici nu stiu cand o sa pot. multumesc celor care au fost ieri cu mine si m-au ajutat Vorba cuiva, daca era un tir il vedea sigur, ca ala nu-ti permiti sa nu-l vezi... Tocmai cautam prin ziare despre accident, ca sa aflu ca-i vorba de-un cunoscut Nu cred ca te incalzeste cu ceva asta dar la 60-70 si impact frontal ai avut noroc. Sanatate si trec sa-ti aduc ciocolata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 A 'nebunit lupu. Am scapat adineauri micrometric dintr-o chestie aproape la fel, doar ca, pentru a ajunge in situatia de POC, am gresit si eu si soferul. La semaforul de la Hala Centrala (la 100 metri de servici, chestia aia cu accidentele care se intampla aproape de 'casa'), veneam dinspre Moldova si aveam doua masini in fata. Ambele se miscau ca melcii si mai erau 10 secunde la semafor, asa ca, am zis sa fiu 'inteligent'. Fiindca nu venea nimic din fata, am zis ca e suficient sa trag un pic de gaz si in 2 secunde i-am depasit. Prima secunda s-a desfasurat conform planului, in secunda doi prima masina a facut brusc stanga fara sa semnalizeze, sa "parcheze" pe contrasens. E absolut NASPA senzatia de 'masina perpendiculara pe directia de mers, la 5 metri, cand tu esti cu mana in gaz. Se pare insa ca am reusit sa-l evit cumva pe bou. Asa ca, grabiti-va incet, ca e naspa sa stai vara intins in pat cu picioarele rupte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_passs Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 miercuri seara coboram pe COPOU avand cam 50-55 km/h cind brusc si dintr-odata autobuzul de RATC plin cu calatori a incercat o manevra de depasire a unui conservar ce mergea incet. mentionez ca nu a semnalizat , nu s-a asigurat ca venea un dobitoc cu un motor verde si cind in ultima instanta s-a asigurat cred ca mai avea putin si facea infarct pt ca a luat carma brusc dreapta si a pus o frana de au venit toti calatorii sa ceara bilet de la sofer. problema e ca si motoristul mai avea putin si dadea drumul la motor sa se duca la vale fara conducatorul de la bord. oricum indiferent ce si cum s-a intamplat amandoi erau uzi la c.u.r. atentie la neatentia altora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Daca pina si soferii profesionisti se comporta asa, cred ca e clar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Subscriu la circulatul in paralel cu o masina, mai ales cand esti pe banda 1. Sigur, vina e in primul rand a lui, ca nu s-a asigurat, n-a semnalizat samd. Insa tu, daca vrei sa ramai intreg la oase, tre' sa fii de 100 de ori mai atent decat un nene intr-o masina. Si daca te hotarasti sa-l depasesti, n-o lalai langa el, poate-poate se urca pe tine, ci-i dai gaz si treci repede de el. Plus, in caz ca ai simtit ceva si nu esti sigur, stai linistit la locul tau pana treci de locul cu probleme. Iar daca nu vrei sa-l depasesti, nu sta fix in dreptul lui, ci in spate, sa ai timp sa eviti sau sa franezi, in cazul in care il apuca driblingurile pe strada. Sper ca nu mi-o iei in nume de rau, dar mai bine te superi pe unul de pe forum decat sa ajungi sa-ti rupi maini, picioare sau gatul. Si daca fix in momentul ala face dreapta ce faci??? in loc sa ajungi la spital dai in altele ... E usor sa vorbesti in afara problemei, dar acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Eu unul m-am saturat de sfaturi, tehnici, smecherii, cascadorii. Singurul sfat valid e sa circuli cu viteza adaptata conditiilor de drum. Cu toate ca e o expresie ce tine limbajul lemnos politienesc are un sens destul de clar: intrevezi posibilitate de buba, oricare ar fi sursa de buba (sofer (cuvant urat), lipsa de vizibilitate, drum prost) o lasi mai incet incit sa poti evita buba. Punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tripaco Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Eu unul m-am saturat de sfaturi, tehnici, smecherii, cascadorii. Singurul sfat valid e sa circuli cu viteza adaptata conditiilor de drum. Cu toate ca e o expresie ce tine limbajul lemnos politienesc are un sens destul de clar: intrevezi posibilitate de buba, oricare ar fi sursa de buba (sofer (cuvant urat), lipsa de vizibilitate, drum prost) o lasi mai incet incit sa poti evita buba. Punct. Right in the bull's eye ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Eu unul m-am saturat de sfaturi, tehnici, smecherii, cascadorii. Singurul sfat valid e sa circuli cu viteza adaptata conditiilor de drum. Cu toate ca e o expresie ce tine limbajul lemnos politienesc are un sens destul de clar: intrevezi posibilitate de buba, oricare ar fi sursa de buba (sofer (cuvant urat), lipsa de vizibilitate, drum prost) o lasi mai incet incit sa poti evita buba. Punct. -completare- si/sau atunci cand iti vine vreo idee care de obicei incepe cu "hai ca poate........" sa te trezesti la realitate. Mi-a spus odata un mare om, ca atunci cand crezi ca merge sa-i mai dai oleaca de gaz...mai bine franezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) accidentul s-a petrecut pe pacurari in fata spalatoriei (aia de sus)motocicleta suzuki bandit de 600 viteza 60-70km/h Bine ca n-a fost mai grav Cipriane, m-am speriat cand am aflat de la Mihai. Insanatosire grabnica! Eu unul m-am saturat de sfaturi, tehnici, smecherii, cascadorii. Singurul sfat valid e sa circuli cu viteza adaptata conditiilor de drum. Cu toate ca e o expresie ce tine limbajul lemnos politienesc are un sens destul de clar: intrevezi posibilitate de buba, oricare ar fi sursa de buba (sofer (cuvant urat), lipsa de vizibilitate, drum prost) o lasi mai incet incit sa poti evita buba. Punct. De-acord cu tine Calin dar crede-ma ca n-ai ce face cand iti intoarce in fata unul de pe contrases, oricat de preventiv ai fi tu. Uite si tu ce-a patit Ciprian...ce putea sa faca? Altii au murit de la faze asemanatoare. Editat Iunie 19, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Bine ca n-a fost mai grav Cipriane, m-am speriat cand am aflat de la Mihai. Insanatosire grabnica! De-acord cu tine Calin dar crede-ma ca n-ai ce face cand iti intoarce in fata unul de pe contrases, oricat de preventiv ai fi tu. Uite si tu ce-a patit Ciprian...ce putea sa faca? Altii au murit de la faze asemanatoare. Nu despre asta era vorba. Chiar daca mi-ar fi trecut prin cap sa-l apostrofez pe Ciprian nu mi-as fi permis s-o fac. Mai ales ca ar fi patit ce-a patit si la 40 la ora. Reactionam doar la sfaturile unora de pe forum, care-i dau ba ca trebuie sa faci asa, ba trebuie sa faci invers, ba nu stiu ce, ba nu stiu cum. Tot felul de legende urbane care fac mai mult rau decit bine. Exemplificator e un topic de mai de mult de la "Accidente", care vorba despre unul care cazuse intr-o curba pe la 90-100. Vine la un moment dat un oarecare care raspunde ca "dupa parerea lui, nu exista curba care sa nu poata fi abordata cu cel putin 120 la ora". La genul asta de elucubratii grosolane reactionam. Zilnic trec pe linga coloane de masini gindindu-ma cit mai e pina unui "jmecher" ii vine sa traga brusc de volan, ca sa mai cistige un minut pina la destinatie, asa ca-mi dai seama foarte bine cum e. Pentru mine e mai ciudat momentul, mai ales ca in decurs de 2 zile am aflat de doi cunoscuti care s-au ales cu motoare varza, iar unul e si imobilizat temporar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 accidentul s-a petrecut pe pacurari in fata spalatoriei (aia de sus)motocicleta suzuki bandit de 600 viteza 60-70km/h protectii: geaca cu coate si umeri soft, manusi si casca. masina a iesit din coloana in fata mea cu intentia de a intoarce. nu am mai putut evita nimic,impactul fiind aproape frontal. deoarece mi-a intrat din scurt in fata (mai aveam maxim 10 metri sa reactionez) nu am apucat sa pun nici macar frana, impactul fiind destul de violent. am lovit parbrizul si apoi am fost proiectat pe carosabil. soferul a motivat ca a avut soarele in fata si nu m-a vazut decat in momentul impactului. am stat ieri de la 17:30 pana la 23:00 la spital. am o fractura de incheietura la mana dreapta(6 saptamani in gips) si fractura la piciorul stang la glezna(4 saptamani in gips). motorul nu am apucat sa il vad si nici nu stiu cand o sa pot. multumesc celor care au fost ieri cu mine si m-au ajutat Imi pare rau sa aud ca ai avut accident . Bine ca ai scapat numai cu atata, ca putea fi mult mai grav. Insanatosire grabnica iti doresc, si sper sa iti poti achizitiona alt motor dupa ce termini cu dosarul de dauna. Vine la un moment dat un oarecare care raspunde ca "dupa parerea lui, nu exista curba care sa nu poata fi abordata cu cel putin 120 la ora". La genul asta de elucubratii grosolane reactionam. Mertan cumva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Mertan cumva ??? Nu, universul meu chiar nu graviteaza in jurul lui Mertan, oricit de greu ar fi de crezut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 multumesc pt incurajari am fost azi dimineata la spital sa imi curat ranile si a usturat a naibii de tare. mi-a scos atela de ghips de la picior si stau cu ranile la aer ca sa se usuce cat de cat si saptamana viitoare urmeaza sa imi puna piciorul inapoi in ghips. in rest ce sa spun ... purtati echipament full; eu daca aveam niste pantaloni cu protectii si niste cizme serioase plecam pe picioarele mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 (editat) multumesc pt incurajaripurtati echipament full; eu daca aveam niste pantaloni cu protectii si niste cizme serioase plecam pe picioarele mele. very tru Editat Iunie 21, 2009 de purice87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Mai e un lucru la care ar trebui sa va gindit tot timpul cind iesiti pe doua roti in trafic: multi dintre conservari nu ca ne neglijeaza sau nu ne vad, ci pur si simplu ne URASC. Motivat sau nu. Concret: am un amic cu care ies din cind in cind la o bere. E posesor de categ. B de citiva ani. Nu exista data sa ma intilnesc cu el si sa nu aud un discurs care ar fi mai curind demn de taica-meu, cum ca ce inconstienti sintem, ce nebuni, ce nu stiu cum. Citat aproximativ: "Veneam de nu-stiu-unde si de-odata ma trezesc ca ma depaseste o motocicleta la jumatate de metru de portiera mea. Pai daca eu trag de volan numai de-al dracu', si l-am facut bucati. Eu ma aleg cu aripa oleaca julita iar el se face zob. Iar la Politie zic ca nu l-am vazut." Well... trecem peste faptul ca la Politie argumentul "nu l-am vazut" nu e valid. Si imi mai atrage atentia cit de incosntient sint eu sa merg cu 200, aducind ca argument ca "eu in masina la 170 deja simt ca nu mai am siguranta". Apai ce cauti tu nene la 170? Nu esti cumva la vreo 70 km/h deasupra limitei de viteza pe drumurile europene? Si esti intr-o masina a carei energie cinetica la 170 km/h e mult mai mare decit cea a motocicletei mele la 200 km/h. Tin sa va atrag atentia ca nu e vorba de vreun pensionar besinos cu mentalitati demne de perioada Gheorghiu-Dej. E vorba de un om de vista mea. Poate ajuta sa va ginditi ca si astia exista in trafic, si, vorba-aia, votul lui e la fel de important ca votul tau. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 (editat) ia zi si noua ce numar are la conserva nu de alta dar sa stim de cine "sa ne ferim" in trafic Editat Iunie 21, 2009 de purice87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Eh, chiar as zice, da' stii cine se mai uita pe aici? Ideea e ca sint multi ca el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Si daca fix in momentul ala face dreapta ce faci??? in loc sa ajungi la spital dai in altele ... E usor sa vorbesti in afara problemei, dar acolo ... Dupa cum zicea si Calin, te adaptezi la trafic si la situatii. N-am spus sa-i dai gaz sa treci de toti, pentru ca esti tu ninja, si nici sa o iei cu 200 la ora pe langa o coloana de masini. Dar, daca te hotarasti si intri intr-o depasire, nu stai 5 minute sa depasesti. Pentru ca pe toata durata depasirii esti expus riscului de a se sui respectivul pe tine. Nu stiu altii cum sunt, dar eu prefer sa stau in dreptul unei masini cat mai putin, cu atat mai mult cu cat in dreptul lui e mai posibil sa fii in unghiul mort si chiar sa nu te vada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 (editat) Exista o saptamana in care sa nu o comita careva...? "Calcata pe trecerea de pietoni de un motociclist O femeie de 60 de ani, din Iasi, a ajuns aseara in stare grava la spital dupa ce a fost calcata chiar pe trecerea de pietoni de un motociclist. Femeia a incercat sa traverseze regulamentar strada, insa a fost spulberata de un tanar motociclist. Accidentul s-a petrecut ieri seara, in jurul orei 22.00, pe Drumul European 583, in zona Valea Lupului, in fata la Daewoo. Desi femeia s-a asigurat sa traverseze strada, se pare ca acest lucru nu a fost suficient sa ajunga nevatamata pe partea opusa de drum. In timp ce se afla pe mijlocul trecerii de pietoni din fata Daewoo, femeia a fost lovita in plin de o motocicleta condusa de Alexandru Lefter, de 22 ani, din Iasi. Tanarul nu a vazut femeia care i-a aparut in cale si a izbit-o in plin. In urma impactului, victima s-a ales cu mai multe leziuni la nivelul picioarelor. Dupa producerea accidentului, motociclistul si-a continuat drumul, fiind oprit la o distanta de 250 de metri de un echipaj de politie. Politistii au deschis o ancheta si continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul. Pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. " sursa : http://www.bzi.ro/Calcata-pe-trecerea-de-p...ist-A58736.html uite cum se aplica vorba de Roackeri satanisti care calca babe ce traverseaza pe trecere legal.... Editat Iunie 23, 2009 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Salut! Din pacate am auzit ca ieri, pe Sculeni, un motociclist a avut un accident urat. Nu stiu detalii despre ce motocicleta era, sau cine o conducea pentru ca toate astea le-am aflat de la o colega de servici care era la gratar in zona respectiva si care nu se pricepe la motoare. Daca stiti despre cine e vb sau aveti detalii postati poate putem ajuta. Aveti mare grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Motociclist accidentat grav din cauza vitezei Din cauza vitezei excesive, Razvan B, de 35 de ani, din Iasi, a suferit ieri leziuni grave dupa ce a pierdut controlul motocicletei, rasturnandu-se in afara partii carosabile. Accidentul a avut loc pe strada CA Rosseti. Din primele verificari, politistii ajunsi la fata locului au constatat ca evenimentul rutier a fost comis pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, conducatorul motocicletei nefiind sub influenta bauturilor alcoolice. http://ziaruldeiasi.ro/local/motociclist-a...-vitezei~ni5kvt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 si mai e unul...din pacate mai grav... http://www.bzi.ro/Un-motociclist-a-murit-d...lea-A63131.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 si mai e unul...din pacate mai grav... http://www.bzi.ro/Un-motociclist-a-murit-d...lea-A63131.html prietene, ala e in Caras Severin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vapi Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 prietene, ala e in Caras Severin. si mai mult decit atit... daca citesti ... zici ca articolul e despre vaca... Dusi cu 'vaca' ziaristii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate