BikerXX Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Nici nu le am conparat, Dragos, doar ca Gamo renunta la Varadero in favoarea Crossrunnerului, eu asta ziceam ca mi ar fi greu sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 hai na si una dupa autostrada @Gamo sunt sigur ca esti foarte bine venit pe topicul cu VFR`ul de 800 fiind acelasi motor Am inteles. Am deschis un topic nou, pentru Crossrunner. Eram pe-aici ca am mai postat in acest topic + ca as vrea sa gasesc un stapan nou pentru Varadero: /index.php?/topic/692324-honda-varadero-xl1000v-2002-perfecta/?p=3383495. A cerut unul din membri poze cu Crossrunner si m-am executat. De-aici discutia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 esti binevenit pe aici oricand, erau niste pareri nu o lua ca pe o discutie... frumoasa mobra, la multi kilometri fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 OK. Multumesc. Nu ma simt VFR-ist. (Am avut si Grand Cherokee cu motor de Mercedes si am fost mai atasat de designul "army style" si de sigla Jeep decat de motorul (dealtfel minunat) de sub capota...) Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 am ajuns acasa, azi a fost mult mai bine decat vineri, nu a mai plouat, nins, batut vantul. azi a fost ok chiar daca in romania am mers pe -1 grad vremea la piscin a fost super termale4.jpg cand am ajuns vineri termale3.jpg si azi inainte de plecarea spre casa kevin, nu ai cum compara crossrunnerul cu varadero. pt comparatia cu varadero e crosstourerul salutare nu am mai sunat....ca nu aveam cum sa plec la temperatura aia .........motoreta mea de altfel nu e la fel de bine pregatita (manere incalzite,etc..) .o sa vin la targul moto de la bucuresti evident daca timpul tine cu noi....si poate ne vedem p`acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 (editat) @Gamo sunt sigur ca esti foarte bine venit pe topicul cu VFR`ul de 800 fiind acelasi motor nu fi rau ca-i tot Hondist cu suflet mare PS daca aia din pozele ii jucaria ta, frumoasa rau, Editat Martie 24, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Multumesc. A mea este. A mea este si cea din poza: Fac de o intrebare catre voi: aveti interese sa va alaturati intr-o saptamana de Alpi? Perioada este 20-28 iulie. Am rezervat camere intr-o pensiune, langa Bolzano: http://goo.gl/maps/Lv9b3, de unde iesim sa face ture (de o zi?) in Italia, Austria, poate Elvetia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 salut m ar interesat, posteaza si tu preturi, etc ( e ok si link dar de preferat direct ce ai rezolvat) daca suntem max 3 mobre as merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 un buget estimat per total ar fi bine de stiut un filmulet din uichend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) un buget estimat per total ar fi bine de stiut un filmulet din uichend daca nu ma insel ar rebui sa se lase cu o urare, asta din ce am vazut eu in videoclip deci CASA DE PIATRA sper ca nu ma insel !!!!!!!!! Editat Martie 26, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 nu te inseli, urarea este valabila pt Andrei smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 mno atunci sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bum multa fericire lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GAMO Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 salut m ar interesat, posteaza si tu preturi, etc ( e ok si link dar de preferat direct ce ai rezolvat) daca suntem max 3 mobre as merge Am scris pe topicul de Honda Crossrunner. Daca iti face cu ochiul, da un semn. un buget estimat per total ar fi bine de stiut un filmulet din uichend Deasemenea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 urmeaza sa imi iau si eu un Varadero, am o intrebare : becul la ABS cand ar trebui sa se stinga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 cand pleci cu ea de pe loc, atunci se stinge becul de la abs dupa tura din uichend, ma mai gandesc sa mai achizitionez ceva pt motocicleta si anume: termometru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 dupa frigul asta ti-a venit ideea? eu am luat din Cora unul care se lipsete cu banda dublu-adeziva. arata destul de bine, in forma de ceas. E drept ca in mers e cam greu de vazut temperatura exacta... A trecut si iarna cu el pe moto (afara) si n-a cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 ma gandesc la ceva de genul: http://www.ebay.com/itm/370784008907?_trksid=p5197.c0.m619 am intrebat vanzatorul si cica ar rezista la ploaie dar nu garanteaza la jet(spalat) este destul de mic ca si dimensiuni iar senzorul este waterproof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 dupa frigul asta ti-a venit ideea? eu am luat din Cora unul care se lipsete cu banda dublu-adeziva. arata destul de bine, in forma de ceas. E drept ca in mers e cam greu de vazut temperatura exacta... A trecut si iarna cu el pe moto (afara) si n-a cazut. Pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 ma gandesc la ceva de genul: http://www.ebay.com/itm/370784008907?_trksid=p5197.c0.m619 am intrebat vanzatorul si cica ar rezista la ploaie dar nu garanteaza la jet(spalat) este destul de mic ca si dimensiuni iar senzorul este waterproof arata foarte bine, oricum la cum arata e facut sa vina incastrat, asa ca niste silicon negru pe langa el si rezolvi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Multumesc Drogos pt poze. Cam asa a iesit suportul de bagaje pe Vaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 nu ai pt ce Bogdan, deja ti-am dat like pe fb arata f bine ca deobicei: treaba buna pune o poza si cu cutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Pret? Nu retin. Foarte ieftin oricum, 10-15 lei parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) Multumesc Drogos pt poze. Cam asa a iesit suportul de bagaje pe Vaca. frumos , se poate si o poza cu ceva parbriz daca exista pentru Vradero , am inteles ca se poate confectiona si asa ceva, eventual pret Editat Martie 27, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 cand pleci cu ea de pe loc, atunci se stinge becul de la abs merci pt info, revin cu detalii dupa ce sunt in posesia vacii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 (editat) Maine finalizez cutiile pt 3 motociclete inclusiv Vara. Sunt si eu nerabdator sa le vad gata. nu ai pt ce Bogdan, deja ti-am dat like pe fb arata f bine ca deobicei: treaba buna pune o poza si cu cutii Nu am avut solicitari pt parbrize la Varadero. Se pot face, dar cum eu le fac personalizate, mai greu fara motor si calaret. Editat Martie 27, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate