webber Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Probabil nu sunt singurul. Eu motor am, asa ca m-am dus mai mult pentru femei. nu erau cine stie ce, dar tzatzele le aveau faine rau de tot... Iata, deci, cum am vazut eu SMAEB-ul: PS: sunt bruturi (Nikon D300), doar resize si putin brightness and contrast in photoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Eu motor am, asa ca m-am dus mai mult pentru femei. Sa intelegem ca femeie nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Majoritatea suntem obsedati si de unele si de altele. Si acum sa vad ce ai lucrat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Cu cat namol s-au dat alea pe fatza impotmolesti o turma de bivoli. Si tare mi-e teama ca au impotmolit-o . Cea mai misto poza : aia cu catzelu' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 tipele in galben....nu imi mai aduc aminte la c stand erau..undeva jos in centru....deja o dadusera in show-uri erotice...nu ca nu mi-ar fi placut dar la un moment dat au fost prea vulgare...plus ca mai erau si copii pe acolo...nota 10 pt suzuki..au adus bebelusele...pe cat de simple pe atat de atragatoare....Parerea mea..un salon cam gol si scump....Parerea voastra..???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Sa intelegem ca femeie nu ai? am fost cu niste prieteni si unu din ei cand vroia sa pozeze un motor misto pe care era o fatuca deasta ii zicea sa se dea jos... faceau alea niste fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 Sa intelegem ca femeie nu ai? nu, dar nu-i problema am fost cu niste prieteni si unu din ei cand vroia sa pozeze un motor misto pe care era o fatuca deasta ii zicea sa se dea jos... faceau alea niste fete sunt dresate fetele... cand vedeau aparat foto spre ele luau automat pozitia "de poza"... si se uitau doar spe cel cu lentila mai mare ... pacat ca multe erau cam urate Lumina f proasta pt facut poze... trebuie neaparat blitz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 de ce te plangi de lumina. eu am carat degeaba blitzul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Stelvio?!? Au adus Stelvio? Pe-afara a inceput sa se vanda abia de luna trecuta. Cei de la Paneuro au fost prompti se pare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 de ce te plangi de lumina. eu am carat degeaba blitzul. In functie de pozitia standului aveai sau nu suficienta lumina naturala. Lumina artificiala... erau pe ici-colo niste spoturi. Majoritatea pozelor mi-au iesit miscate desi le-am tras la F3-F8 dar expunerea cu greu am urcat-o peste 1/80 Eu n-am blitz. nu folosesc in general.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 vai steaua lor. anu asta nici macar femei nu au fost la vedere, nu mai vorbesc de motoare si echipamente. impresie generala pt toate categorile de mai sus - parca erau sh sau scumpe si proaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Femei-sh si ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Si de la mine o poza on-topic Baetii mergeau spre 4tuning, da' pun pariu ca au trecut si pe la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Doar doua mi-au atras atentia, restul niste strambe, parca erau din plastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Singurele fete ok au fost bebelusele si o singura fata care mi-a placut de la Ducati..in rest numai fete de Bamboo si mult prea vulgare...cat despre motorete si echipamente...ce sa zic..ca anul trecut, n-am vazut nimic impresionant.Un mare fass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 am vazut multe femei care stateau cu picioarele pe schimbator/frana (inclusiv poza de pe pagina cealalta cu bebelusa pe busa - e adevarat , tocul il tine pe scarita dar talpa pe frana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 Si de la mine o poza on-topic Baetii mergeau spre 4tuning, da' pun pariu ca au trecut si pe la smaeb Am vazut si eu din asta suficienti azi. Chiar ma gandeam ca desi ambele saloane, SMAEB si 4Tuning, prezinta motoare, vopsele stralucitoare si sute de cai putere, asta nu inseamna ca au acelasi target. Eu spre exemplu nu am intrat la masini, nici nu stiu unde erau, exceptand demonstratiile din fata pavilionului...Am vazut chiar doi care mergeau pe motor(suzuki sport), cu o (1) casca legata pe lateral ca sa nu le strice frezele de clubbing (cresta cu mult gel), care intrasera ca nesimtitii pana aproape de salon printre oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Cel mai bine era fara fomeii!!!!!!!! Sau macar de le puneau afara intr-o vitrina. sa nu mai strice si motoretele =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 inca un set de poze cu fete de pe la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Pe departe cea mai finuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 inca un set de poze cu fete de pe la SMAEB ai fost dimineatza de ai prins asa liber... eu cand am fost ma chinuiam printre telefoanele mobile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) ai fost dimineatza de ai prins asa liber... eu cand am fost ma chinuiam printre telefoanele mobile pai am intrat pe la 9 dimineata in pavilion de asta am prins liber mai revin acusi cu ceva poze.... merge netul cam greu Editat Martie 16, 2008 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 daca am face un top ...yo zic ca fata de pe ducati rupe tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei.Hrubaru Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Pe departe cea mai finuta... sunt de acord cu tine metalhost; fetei ii facea placere sa tureze motocicleta cand am trecut pe la standul ei ... mai rar atata daruire in rest, fete destule, asteptari mari ... dezamagiri pe masura. per total moto a dat clasa tunning-ului auto si pavilionului rally. ce ne rezerva anul 2009 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 ce ne rezerva anul 2009 ? le-as sugera batai in noroi cu fetele astea dragute printre niste motociclete enduro... ca din ce in ce mai pervers devine salonul... nu ca m-ar deranja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate