Andrei.Hrubaru Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 le-as sugera batai in noroi cu fetele astea dragute printre niste motociclete enduro... ca din ce in ce mai pervers devine salonul... nu ca m-ar deranja si eventual sa reduca prezenta moto la niste postere in decor sau la niste costume tematice pentru fete ? omul mai vine cu prietena, nevasta, nu poate sa caste gura la altele ... la motoare da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 ba nebuni mai sunteti. am si eu o intrebare voi ce femei aveti pe acasa? ma amuza cand citesc topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Pt mine cea mai tare de la salon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Pt mine cea mai tare de la salon I spy with my little eye... cameltoe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Nu vi se pare ca sunt un pic mai... etnice, tovarasele? Mie mi se pare o chestie de prost gust sa pui femei la standuri de dragul de a le pune. N-au nici o legatura. Sunt un exemplu de kitsch, chiar daca unele sunt frumoase, sau provocatoare. E salon moto, nu de masaj sau de strip-tease, De ce dreq nu le imbraca in piele sau in costume de moto? Si sa puna niste amazoane adevarate, nu fatze de Ferentari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyz Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 (editat) si cateva de la mine: restul aici Editat Martie 16, 2008 de adyz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 si cateva de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 (editat) si de la mine : si 500 internal server error d'oh. Editat Martie 17, 2008 de soricelu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 a treia poza e cea mai tare, ce moaca are manechinuita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 La cum aratau unele, ciorapi autocolanti si lenjerie intima, tind sa cred ca dupa orele de inchidere niste baieti au avut ora de relaxare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adslboy Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 (editat) cea mai tare fotografie e aia cu manelarii. super reusita. Editat Martie 17, 2008 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Foarte de kko nu am avut ce vedea doar cateva fete mai de doamne-ajuta in rest nimic,nu stiu de ce s-a mai chinuit astia sa faca smaebul asta ca daca stiam nici nu ma mai deplasam,dar asta e. si de la mine cateva poze.Va rog nu aruncati cu pietre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 Pt mine cea mai tare de la salon daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Tzatzeeeee!!! ( Motoristi puorci si hafemeiatzi .. oh, gimme my beer! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Nu vi se pare ca sunt un pic mai... etnice, tovarasele? Mie mi se pare o chestie de prost gust sa pui femei la standuri de dragul de a le pune. N-au nici o legatura. Sunt un exemplu de kitsch, chiar daca unele sunt frumoase, sau provocatoare. E salon moto, nu de masaj sau de strip-tease, De ce dreq nu le imbraca in piele sau in costume de moto? Si sa puna niste amazoane adevarate, nu fatze de Ferentari... savage... totul se leaga. Vine cocalarii (cea mai tare poza de la salon) vede pixxde arse de la supradoza de broz la salon, pe motorete cu bucile si labiile pe afara... rezulta aspirator de traseiste. Da si mie frate! A doua zi e la showroom si vrea RR cat mai colorat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Pe departe cea mai finuta... Asa e Cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 stiu ca sunt putin offtopic ... uitati-va la dracovenia asta verde... cata imaginatie !!! sincer nu as vrea sa il cunosc pe proprietarul acestui Kawa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 in sfarsit pune cineva o poza cu fata aia de la Husky....si kawa aia streetfighter e mult prea...verde...) ala e un far de golf acolo ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 (editat) Ma uit la cele puse si scrise de voi, din strainatate..... Concluzia mea e ca mai bine nu s-ar fii tinut nimic, era mai bine. Omul improasca cind e neputincios, ciudos. Daca nu se facea nimic urlati ca uita la noi nu se organizeaza nimic. Trebuie sa va mindriti cu tot ce avem in tara noastra, ( fete frumoase sint cel putin de-a noastre ) Sa va ginditi ca veata se modernizeaza si noutatile vor face in totdeauna un soc. La unii pozitiv, la altii negativ. Multi ar fii vrut sa fie acolo printre fetele astea, pe care cei mai multi ii improasca! Editat Martie 18, 2008 de kawasakivn800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Cred ca a fost Salon De Fete...nu de motoare si echipamente...Cel Putin daca le Imbracau in Latex... "Soparle" se gasesc pe toate drumurile...tarii... Scuze...colegelor motocicliste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bengy Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Si de la mine o poza on-topic Baetii mergeau spre 4tuning, da' pun pariu ca au trecut si pe la smaeb fatza lor denota multa inteligenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 stiu ca sunt putin offtopic ... uitati-va la dracovenia asta verde... cata imaginatie !!! sincer nu as vrea sa il cunosc pe proprietarul acestui Kawa... doamne' ce mizerie, de fapt daca ne uitam la numar observam ca omul este de la california.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 pe tipa o gasiti in The Dj's noaptea , ... face figuratie si acu 2 ani dansa prin Cuba . cineva interesat de nr. ei de tel ? dupa ora inchiderii a fost si salon de ....pentru clientii cu dare de mana (in baie) ))) "tanti ?!! ghe ghe... pot sa te iau pe digital in baie putin ? " )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate