foxbat Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Info (nu stiu daca s-a mai postat). ITP-ul nu este " ca la conserve" CI ramane la 2 ani ca si pana acum. Sursa - experienta personala de la statia de ITP + discutie cu seful statie + om de la RAR. Data la care s-a obinut informatia - 20.04.2018 ! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Super, chiar ma temeam ca o sa fie la un an, si in loc sa faci primul drum de placere, sa il faci la statia itp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rozsos.antonio Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Confirm si eu, am facut ITP-ul la motocicleta acum 3 zile si am intrebat cum e cu motoarele de peste 10 ani iar domnul de acolo a confirmat ca ramane la fel, doar masinile sunt afectate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Sunt prea putine motociclete, altfel le taxau si pe astea la un an. Introducerea ITP la un an nu a fost pt grija fata de cetateni ci pt a mai aduce niste bani la buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Am facut azi itp ul pe 2 ani. Moto are peste 10ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 (editat) da toate bune , dar domnii de la ITP nu v-au informat ca din 20 Mai , daca-ti expira ITP ul iti este radiata din circulatie, nu-l mai poti reinnoi decat la RAR cu o taxa de vreo 300 Ron si probabil control la sange , plus ca vor pune camere de filmat la toate ITP urile . asa ca virgula care n-aveti ITP ul , acuma-i momentul am aflat astea ieri cand am facut si eu ITP ul la motoru meu , si am ramas masca la povestea de mai sus , aberant !! Editat Aprilie 21, 2018 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 eu nu o inteleg pe asta cu ITP-ul "la sange". pt moto cel putin, nu asa ar trebui sa fie? pt binele inclusiv al pilotului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 da toate bune , dar domnii de la ITP nu v-au informat ca din 20 Mai , daca-ti expira ITP ul iti este radiata din circulatie, nu-l mai poti reinnoi decat la RAR cu o taxa de vreo 300 Ron si probabil control la sange , plus ca vor pune camere de filmat la toate ITP urile . asa ca virgula care n-aveti ITP ul , acuma-i momentul am aflat astea ieri cand am facut si eu ITP ul la motoru meu , si am ramas masca la povestea de mai sus , aberant !! cred ca este un pic altfel - daca te prinde in trafic se intapla asta (iti imobilizeaza utilajul, luat numere, amenda babana + rar). eu nu mai am itp ( si implicit nu am mers cu ea) la o moto. Platforma / duba la cea mai apropiata statie ITP si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 E totusi nasoala legea asta. Sa zicem ca iti iei o moto iarna , apoi urmatorul itp pica tot iarna... ce rost are sa l faci iar atunci ? Ma gandesc si la cei care cumpara masini clasice si le reconditioneaza cativa ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 poate nu inteleg eu bine lista de acte de pe site de la drpciv, dar nu scrie acolo sa ai ITP recent. deci daca o cumperi din Romania in ianuarie, ar ramane cu ITP-ul pe care il are, pana expira ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 E totusi nasoala legea asta. Sa zicem ca iti iei o moto iarna , apoi urmatorul itp pica tot iarna... ce rost are sa l faci iar atunci ? Ma gandesc si la cei care cumpara masini clasice si le reconditioneaza cativa ani... Poti sa-l faci cand vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Pai da poti sa l faci cand vrei tu doar ca acum faci niste drumuri in plus din cauza ca ti o radiaza automat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Din cate am inteles nu se radiaza, doar se suspenda inmatricularea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Eu nu cred ca este asa , nu iti radiaza nimeni vehiculul daca nu te prinde pe bulevard . Asa cum era si pana acum nu ai voie sa circuli fara itp pt ca iti ia numerele si iti da amendă. Treaba cu camerele probabil pt ce i care nu au vehiculele in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 pot sa te asigur ca daca vei merge cu o motocicleta cu ITP expirat la orice statie ITP , din 20 Mai nu-ti vor mai putea face ITP-ul pentru ca nu mai au voie si te vor trimite frumusel la RAR si te asteapta o taxa de peste 300 Ron , statiile ITP vor putea face Rar-ul doar daca masina sau motorul ce vine la ei are ITP inca valabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 Tu intelegi ceva din ce scrii? Deci la ITP daca n-ai ITP te trimite la RAR. Dar la ITP daca ai ITP iti fac RAR-ul, nu te trimit la RAR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Aprilie 21, 2018 Share Postat Aprilie 21, 2018 (editat) daca ai inspectia periodica expirata nu mai ai ce cauta la o statie ITP de cartier , doar la RAR o mai poti face contra sumei de peste 300 ron si o gramada de timp si nervi , cred c-ai inteles exact ce-am vrut sa zic dar ma rog daca nici acuma n-ai priceput , suna la RAR pentru clarificari . Editat Aprilie 21, 2018 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 Deci daca a apucat sa-ti expire ITP nu se mai poate face decat la RAR. Nimic mai FALS ! Vineri am facut ITP la 1200GS (expirat de cateva luni de zile!) la service Luck, in Baneasa. http://service.auto.ro/auto-luck-com-serv_5669 Avusese si RCA exirat, l-am facut cu doua zile mai inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 Deci daca a apucat sa-ti expire ITP nu se mai poate face decat la RAR. Nimic mai FALS ! Vineri am facut ITP la 1200GS (expirat de cateva luni de zile!) la service Luck, in Baneasa. http://service.auto.ro/auto-luck-com-serv_5669 Avusese si RCA exirat, l-am facut cu doua zile mai inainte. tu esti batut in cap rau de tot , din 20 Mai , am specificat clar , de aia ziceam , pana in 20 Mai care aveti ITP ul expirat inca il puteti face in statiile de Verificare Tehnica de cartier , pe urma Pa Pa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 Ai și o sursa oficială pentru informația asta sensibilă, pe lângă asigurarea ta scrisă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 Foxule,am deschis io topic mai "devreme": /index.php?/topic/751321-valabilitatea-itp-pentru-categoria-moto/?hl=%2Bitp+%2Bsubaru Ceilalti,mai bine v-ati calari mobrele,decat s-o ardeti in jijicontra p-aci! merci. nu l vazusem partea de "numai la RAR " ai avut-o in vedere cumva cand ai vorbit cu omu' ? ( vad ca tu ai fost in febr, eu acum 2 zile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 vineri am facut si eu ITP -ul deci stiu de exact 2 zile povestea de la patronul statiei ITP de noile reguli deci nu se pune problema sa fie zvon sau altceva ... » Post actualizat in 22 Apr 2018 10:09ceea ce nu stiu e altceva , daca expira ITP-ul , bine sa expire , dar esti suspendat si la plata impozitului in cazul asta ? asta am uitat sa intreb deoarece am o masina care figureaza pe mine dar nu mai e la mine de 15 ani sa ma scap dracu si de coada asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 Cred ca este o confuzie la mijloc: mașinile SURPRINSE in trafic cu itp expirat...ar fi frumos sa ii transmiți și patronului, asta dacă n-ai înțeles tu ceva greșit... In fine, am găsit niște exprimări pe subiect. https://m.romanialibera.ro/social/masinile-surprinse-cu-itp-expirat-vor-fi-blocate-iar-placutele-de-inmatriculare-vor-fi-confiscate-721450 https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3farticle_id=3779289 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 esti deviat de la subiect , ei nu-ti pun lanturi pe masina , normal ca daca esti dilimandroi o poti lua si merge cu ea si fara permis si beat ranga , si suporti consecintele , dar ce zic eu e ca daca uiti de data cand iti expira ITP -ul , nu-l mai poti reinnoi decat la RAR , mai exact de asa nici Dumnezo nu-ti poate explica , dar daca nu credeti eu va urez un calduros ITP expirat sa sa suflati pe urma si in iaurt ca e clar ca un sfat bun nu va place . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 22, 2018 Share Postat Aprilie 22, 2018 Ești blocat intr-o eroare, dă puțin reset la ce prostie ai reținut și recitește cu atenție, dacă poți. Iar ca sfat, rărește cafelele și energizantele, te pot bulversa ireversibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate