Sari la conținut

moshulik
 Share

Postări Recomandate

Info (nu stiu daca s-a mai postat).

ITP-ul nu este " ca la conserve" CI ramane la 2 ani ca si pana acum.

Sursa - experienta personala de la statia de ITP + discutie cu seful statie + om de la RAR.

Data la care s-a obinut informatia - 20.04.2018 !

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 979
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

da toate bune , dar domnii de la ITP nu v-au informat ca din 20 Mai , daca-ti expira ITP ul iti este radiata din circulatie, nu-l mai poti reinnoi decat la RAR cu o taxa de vreo 300 Ron si probabil control la sange , plus ca vor pune camere de filmat la toate ITP urile . asa ca virgula care n-aveti ITP ul , acuma-i momentul :D

am aflat astea ieri cand am facut si eu ITP ul la motoru meu , si am ramas masca la povestea de mai sus , aberant !!

Editat de MariusTm29
Link spre comentariu

da toate bune , dar domnii de la ITP nu v-au informat ca din 20 Mai , daca-ti expira ITP ul iti este radiata din circulatie, nu-l mai poti reinnoi decat la RAR cu o taxa de vreo 300 Ron si probabil control la sange , plus ca vor pune camere de filmat la toate ITP urile . asa ca virgula care n-aveti ITP ul , acuma-i momentul :D

am aflat astea ieri cand am facut si eu ITP ul la motoru meu , si am ramas masca la povestea de mai sus , aberant !!

cred ca este un pic altfel - daca te prinde in trafic se intapla asta (iti imobilizeaza utilajul, luat numere, amenda babana + rar).

eu nu mai am itp ( si implicit nu am mers cu ea) la o moto.

Platforma / duba la cea mai apropiata statie ITP si aia e.

Link spre comentariu

poate nu inteleg eu bine lista de acte de pe site de la drpciv, dar nu scrie acolo sa ai ITP recent. deci daca o cumperi din Romania in ianuarie, ar ramane cu ITP-ul pe care il are, pana expira ala.

Link spre comentariu

E totusi nasoala legea asta. Sa zicem ca iti iei o moto iarna , apoi urmatorul itp pica tot iarna... ce rost are sa l faci iar atunci ? Ma gandesc si la cei care cumpara masini clasice si le reconditioneaza cativa ani...

Poti sa-l faci cand vrei tu.

Link spre comentariu

Eu nu cred ca este asa , nu iti radiaza nimeni vehiculul daca nu te prinde pe bulevard . Asa cum era si pana acum nu ai voie sa circuli fara itp pt ca iti ia numerele si iti da amendă. Treaba cu camerele probabil pt ce i care nu au vehiculele in regula.

Link spre comentariu

pot sa te asigur ca daca vei merge cu o motocicleta cu ITP expirat la orice statie ITP , din 20 Mai nu-ti vor mai putea face ITP-ul pentru ca nu mai au voie si te vor trimite frumusel la RAR si te asteapta o taxa de peste 300 Ron , statiile ITP vor putea face Rar-ul doar daca masina sau motorul ce vine la ei are ITP inca valabil .

Link spre comentariu

daca ai inspectia periodica expirata nu mai ai ce cauta la o statie ITP de cartier , doar la RAR o mai poti face contra sumei de peste 300 ron si o gramada de timp si nervi , cred c-ai inteles exact ce-am vrut sa zic dar ma rog daca nici acuma n-ai priceput , suna la RAR pentru clarificari .

Editat de MariusTm29
Link spre comentariu

Deci daca a apucat sa-ti expire ITP nu se mai poate face decat la RAR.

Nimic mai FALS ! Vineri am facut ITP la 1200GS (expirat de cateva luni de zile!) la service Luck, in Baneasa.

http://service.auto.ro/auto-luck-com-serv_5669

Avusese si RCA exirat, l-am facut cu doua zile mai inainte.

Link spre comentariu

Deci daca a apucat sa-ti expire ITP nu se mai poate face decat la RAR.

Nimic mai FALS ! Vineri am facut ITP la 1200GS (expirat de cateva luni de zile!) la service Luck, in Baneasa.

http://service.auto.ro/auto-luck-com-serv_5669

Avusese si RCA exirat, l-am facut cu doua zile mai inainte.

tu esti batut in cap rau de tot , din 20 Mai , am specificat clar , de aia ziceam , pana in 20 Mai care aveti ITP ul expirat inca il puteti face in statiile de Verificare Tehnica de cartier , pe urma Pa Pa .

Link spre comentariu

Foxule,am deschis io topic mai "devreme":

/index.php?/topic/751321-valabilitatea-itp-pentru-categoria-moto/?hl=%2Bitp+%2Bsubaru

Ceilalti,mai bine v-ati calari mobrele,decat s-o ardeti in jijicontra p-aci! :)

merci. nu l vazusem

partea de "numai la RAR " ai avut-o in vedere cumva cand ai vorbit cu omu' ? ( vad ca tu ai fost in febr, eu acum 2 zile)

Link spre comentariu

vineri am facut si eu ITP -ul deci stiu de exact 2 zile povestea de la patronul statiei ITP de noile reguli deci nu se pune problema sa fie zvon sau altceva ...

» Post actualizat in 22 Apr 2018 10:09

ceea ce nu stiu e altceva , daca expira ITP-ul , bine sa expire , dar esti suspendat si la plata impozitului in cazul asta ? asta am uitat sa intreb deoarece am o masina care figureaza pe mine dar nu mai e la mine de 15 ani sa ma scap dracu si de coada asta ...

Link spre comentariu

Cred ca este o confuzie la mijloc: mașinile SURPRINSE in trafic cu itp expirat...ar fi frumos sa ii transmiți și patronului, asta dacă n-ai înțeles tu ceva greșit...

In fine, am găsit niște exprimări pe subiect.

https://m.romanialibera.ro/social/masinile-surprinse-cu-itp-expirat-vor-fi-blocate-iar-placutele-de-inmatriculare-vor-fi-confiscate-721450

https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3farticle_id=3779289

Link spre comentariu

esti deviat de la subiect , ei nu-ti pun lanturi pe masina , normal ca daca esti dilimandroi o poti lua si merge cu ea si fara permis si beat ranga , si suporti consecintele , dar ce zic eu e ca daca uiti de data cand iti expira ITP -ul , nu-l mai poti reinnoi decat la RAR , mai exact de asa nici Dumnezo nu-ti poate explica , dar daca nu credeti eu va urez un calduros ITP expirat sa sa suflati pe urma si in iaurt ca e clar ca un sfat bun nu va place .

Link spre comentariu