Don Leoncio Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Back in black I hit the sack I'ts been too long I'm glad to be back Dragi mei: ISAURA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Yes, I'm in a bang With a gang They've got to catch me if they want me to hang Si asa mi-am tras "tren cu cardan" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 When I'm back on the track And I'm leadin' the pack Nobody's gonna get me on another rap E un BMW K 1000 RT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Ohohooo! N-ai stat pe tusa degeaba! Felicitari si sa ai parte de ea cu sanatate! (Inca) nu stiu cum e la Etrusco, dar parca vad ca se va bea din greu p-acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 So look at me now I'm just makin' my play Don't try to push your luck, just get out of my way Cu un numar de inmatriculare....potrivit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Cardan ? ABS ? ce-nseamnă vârsta înaintată nene Să ai parte de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 10, 2005 Autor Share Postat Mai 10, 2005 Mersi frumos si sa dea Dumnezeu! Nu numai ca a trebuit sa stau pe tusa...dar ce a indurat Smeagol in mod virtual, eu a trebuit sa indur LIVE Dar: I'm back, motherfuckers! Pregatiti ficatii pentru beri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Cu toate ca sambata o sa ma trezesc la 7 dimineatza sa plec la munte....o sa stau in Etrusco sa-ti urez multi km cu Isaura (ca esti repetent la capitolu' asta)...si astept sa facem plimbari. S-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Bravo mah! In sfarsit!!! Da' sa stii ca e frumoasa rau Isaura asta a ta! Un milion de km fara reparatii capitale! Si ne vedem azi la Arc, da? Bafta maxima si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 faina! asteptam sa te vedem la circuit Sa o stapanesti sanatos, si sa te bucuri de ea. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Man sa o stapanesti sanatos. Lasa ca scot eu numerele saptamana viitoare si iti dau cox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Man, sa te poarte, fara probleme, peste tot unde visezi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Superba jucaria!! Sa ai bafta de ea shi catzi mai multzi km fara incidente neplacute sau reparatzii!! Ride safe, DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Nimic de zis, buna rau Isaura La cat mai multe drumuri frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 (editat) Felicitari! shi, WELLCOME TO MY CLUB! ... IAR CU FICATZII, NOI STIM MAI BINE CA NU POTI SA MERGI PE FARA EI , INDIFERENT DE STAREA LOR... IN REST ...ME, JUST RIPPING ... Editat Mai 11, 2005 de Joe Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 :laugh: SHI CU COMPENSATZIILE CUM RAMANE??? bem vineri, bem!!!! avem voie s-o atingem pe isaura???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Super frumoasa. Sa te stapaneasca sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 11, 2005 Admin Share Postat Mai 11, 2005 Sa-ti traiasca Izaura teutona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Felicitari Domnu' . Avem pe sosele o noua caramida zburatoare AM admirat-o in showroom...maaaaama, e mare ,grea si neagra dar parca e mai mult lata decat toate la un loc. Sa te poarte sanatos pe unde vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Fratilor ... sunteti constienti ca acum Hellrider si Leoncio o sa joace alba-neagraz cu caramizile ??? daca ies in cashtig e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 La cat mai multi Km fara probleme!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Sa o stapanesti sanatos!!! La multzi KM!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Preferam sa-tzi zic primul: Metreeeeee ce motor tzi-aiii trassss. Frumos rau. Izaura era urata fatza de asta. Sa aiba grija de tine shi tu de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 11, 2005 Autor Share Postat Mai 11, 2005 Va multumesc mult tuturor pentru urari! Sunt incantat de "my new bitch" (nu ca as fi renuntat la cealalta, fiindca ma duc acum sa o iau de la serviciu). Trage de rupe. Am o banuiala ca si daca, Doamne fereste!, cade - cade de rupe, asa ca sunt atent. Cum am mai spus, personal am fost stricat de Nipru, care m-a facut sa zic "Nu conteaza ce motor imi iau atat timp cat e mare!" Cred ca m-am apropiat de ceea ce mi-am propus. Inca o data va multumesc si ne vedem diseara la Arc! p.s. I-am zis Isaura fiindca "Sclava" suna prea a SM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Si acum intrebarea mult asteptata: CAT BAGA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate