Placebo Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Sa incep ca la Oscar: In primul rand vreau sa multzumesc parintzilor mei care m-au imprumutat bani deshi nu rambursasem tot imprumutul anterior. Apoi multzumesc celor de la ActionLand In special Angelo shi Sorin. DAR mai ales prietenilor motociclishti care au venit ieri la mine sa vada motorul care nu ajunsese inca. ... vineri dau de baut DECI a venit motoru' Ce cumintzi stau gagicile mele in garaj Garajul nu este inca treminat ... shi mai am shi un motan cara cand ploua doarme pe motorul meu ... shi bineintzeles il noroieshte ingrozitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 Vroiam sa se vada bordul cu 0 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 O alta poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 Intrucat eram disparat ... bineintzeles i-am disperat shi pe cei de la ActionLand ... care au fost foarte intzelegatori cu mine ... chiar mi-au trimis poze cand au desfacut cutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 felicitari man, sunt sigur ca esti fericit. .............asteptam sa-l uzi la ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 caucioacele de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Norocosule!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Wooooooooow! SUPERB! Sa-ti "traiasca" motorashul, si la cat mai muuuuuuuuuuullti km fara probleme!.... PS: Cand pot sa-l vad si eu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 Trebuie sa vorbesc cu cei de la leasing sa-mi scoata numere roshi. Sper ca miercurea viitoare la arc sa vin cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Mare si frumoasa ...sa o calaresti sanatos! .Uite ca asa ceva lipsea din peisajul de la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Super motor, sa'l stapanesti sanatos. De abia astept sa experimentez si eu senzatia asta .. de motor nou-nout ... asfalt uscat si multi kkm fara probleme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Hmmm...nu inteleg de ce iti plac motoarele astea mari, dar ma rog...gusturile... Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun! Nmii de km fara evenimente neplacute! De abia astept sa te vad pe ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 Metre, adevarul ca a ta mi se parea mare dar ... asta a mea este vaca mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 la cati mai multi Km fara probleme de orice natura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Bre, sa te poarte sanatos mii de km! Abia astept sa o si aud, ca de vazut am vazut-o. Bafta maxima si asfalt sau nu, cum vrei tu, ca acum ai cu ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 S-o stapinesti sanatos si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 s-o stapaneshti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 Multzumesc tuturor. De auzit am auzit-o eu ieri ... urla cam tare. De fapt toate articolele mentzioneaza ca la turatzii mai mari de 3000 este zgomotoasa. Ce sa zic ... la 2000 de ture zici ca mergeam pe sirena de tren ... nu ca m-ar deranja dar se poate zice ca discretzia nu este punctul ei forte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 bravo bre, acu sa-ti iei si un aparat foto decent, sa ne trimiti poze de pe unde unde umbli cu ea. S-o stapanesti sanatos. Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 De-abia astept sa o vad Feliciatri! E un motor deosebit, chiar daca unora li se pare prea mare si prea greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Nice ! Ăsta da răsărit de soare ... că afară nu e încă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Bravoooooooooo!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Multe drumuri placute cu bestia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 Felicitari si numa bine! Sper sa vina in curand si momentul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate