cristacke Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 care stati in Vitan, pe langa Mall, sau nu neaparat, prin zona. Am vazut multe moto noi, in special vre-o 2 Hornet-uri, lasati si voi un id ceva aici sa tragem si noi o plimbarica seara k eu merg doar cu un prieten si as vrea sa fim mai multi. id meu: cristacke_c --- Mesaj completat în 26 Mar 2008 07:45 -------------hai ma nici unu nu e pe forum din vitan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 asta chiar e tare... nimeni nu sta pe forumu asta din vitan... sunt atatea motoare aici si nici unu pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jay-V Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Salut si eu sunt din zona (abia mi-am luat motorul) si nu as zice nu la o plimbare dar cred ca intai tre sa mai strang niste km cu el, ca experienta celor cateva ore de poligon si o plimbarica nu sunt suficiente pt o Yamaha YZF 600 la 98 de cai . In curand cine stie, daca mai e valabila invitatia ma prind. Hai Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristacke Postat Aprilie 5, 2008 Autor Share Postat Aprilie 5, 2008 stai linistit ca nici eu nu am foarte multa experintza....am motorul din februarie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 eu m-as baga id mess: cornel_bejan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 si eu stau uneori pe acolo am un gpz 500s 2003 dar mai am un pic pana la permis rtrebuie sa ma programez .. si sa il iauuuuuuuuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniacul Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 si eu stau pe langa bobocica. m-as baga si eu la o tura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 salutare , eu sunt prin zona cu munca (zona alba iulia-dudesti) am avut un bandit 400 galben acu mai strang o diferenta ca sa iau ceva mai mare si ne vedem in curand ....... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyyy84 Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 eu stau pe ramnicu sarat...daca vreti sa mergem in plimbare as veni si eu...dar depinde cum vreti sa mergem...eu as vrea sa mergem linistit....e mai sigur...poate ne luom si gagica si.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 salut! eu stau pe istriei cand si unde ziceati sa ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_wild Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Eu stau in vitan..pe la stadion la Olimpia...destul de aproape de Mall..vreo 2 statii. Am un zx9r.... ma bag si eu alexandru_valentin_nsx@yahoo.com si eu stau uneori pe acolo am un gpz 500s 2003 dar mai am un pic pana la permis rtrebuie sa ma programez .. si sa il iauuuuuuuuuuuuuuu ha..tu esti ala cu ducati negru? stai vis a vis de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metealex Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 salut io stau la dristor la mc ...... am un yamaha r6 din 2002 . putini suntem in zona asta:)) metealex id de mess salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Cavaleria de TITAN: Balta Alba, Titan, Sector 3 /index.php?showtopic=83426 Pai daca tot v-ati prezentat aici, poate veniti totusi si la intalnirea noastra de vineri, intre orele 19-20 la gura de metrou Titan, cea din parc. Ne cunoastem si va faceti prieteni noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Cum imi iau A-ul o sa va faca o Honda CBF600S o vizita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Salutare!Stau pe la p-ta alba iulia, big_boy_bogdan22 este id-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 eu-s din dristor ...shaormerie si merg la titan VINERI 19-20 veniti si voi la hora mare pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Eu stau pe Nerva Traian, am un F650GS silviu_ciobanu85 e id-ul meu de mess. Cred ca vin si eu vineri la titan. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 sa imi fie cu iertare daca va VIOLEZ teritoriul, dar ma gandesc ca poate cineva din zona voastra ar vrea sa isi ia o motoreta super tare ....click pe semnatura mea si inca odata sorry pentru reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 salut!eu stau pe istriei cand si unde ziceati sa ne intalnim? ce faci schimbi grupul???? nuti mai place la titan?? pt restul din vitan va sfatuesc sa dati o raita vineri pe la titan,gura de metrou dinspre potcoava intre 19 si 20 suntem destui pe acolo ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 si eu stau in vitan, dar inca n-am motor. si da am vzt ca is cateva motoare pe aci prin zona, unu chiar langa blocu unde stau(al doilea de langa mall) si mor de ciuda in fiecare seara cand il vad:(((( ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 si pe mine ma gasiti pe langa stadionul olimpia... honda cb neagra... daca e de vreo plimbarica ceva... dati un semn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Capjuna Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 :-s eu am scuter...si stau tot prin vitan dar nush sa.l conduc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Salutare tuturor! Scuze ca intru peste subiectele voastre interne dar poate printre voi se gasesc doritori de-o plimbarica frumoasa pe... Transalpina, in primul weekend din septembrie (vineri, 5 sept - duminica, 7 septembrie). Pentru detalii, va invit sa vizitati topicul dedicat, adica: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008 Va asteptam cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geon Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Salut! George, stau pe Muresana .. adica tot pe langa Olimpia.. SV650s din 2006, carnet de 2 luni ... las un nr de tel ca e mai sigur asa...nu prea stau pe mess... 0722502141 Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Salut! George, stau pe Muresana .. adica tot pe langa Olimpia.. SV650s din 2006, carnet de 2 luni ... las un nr de tel ca e mai sigur asa...nu prea stau pe mess... 0722502141 Bafta auzi tu iti tii mobra parcata in statie de autobuz la stadion ? una albastra cu nr deeee...am uitat oricum nu de bucuresti daca da sa stii ca o admir in fiecare dimineata cand plec la munca si ma opresc la magazin acolo sa imi iau ca tot omul tigari si 3in1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate