choprider Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Dezmembrez laptop MSI CR500x. A mai ramas carcasa inferioara, tastatura, unitatea optica DVD-RW, cooler, 2GB rami, balamale pt display, cablu alimentare - incarcator, procesor Intel 1900 Mhz dual core. Daca intereseaza pe cineva, faceti voi vreo oferta, nu cunosc preturile. Detalii aici sau 0736484548. Editat Martie 9, 2013 de choprider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Toba sport enduro cross Leo Vince X3 + cot + db killer. Vine montata pe DREAPTA.Sunet inconfundabil! 500lei FIX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 de vanzare 4 semnalizari led (baracuda ) noi ...pret 120 ron lanterna frontale cu smd cree cu zomm noua ........30 ron display incarcare .......25 ron lanterna frontala 3 led noua..... 25 ron stop led frana suplimentar ....15 ron placa 24 led 12 v lumina f puternica .....25 ron set 2 smd pozitie 1w .....30 ron releu semnalizare nou led ......20 ron camera goopro hero 3 silver edition noua ......1050 ron fix tel 0745538663 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Vand casca Shoei Qwest Bloodflow TC-1 XL, culoare negru cu grafica rosie , marime Xl , viziera transaparenta cu pinlok , casca neaccidentata , interiorul curat detin si saculetul. Mai multe detalii legate despre model in link : http://www.fc-moto.d...dflow-TC-1-0001 Info vlad_muresan20032yahoo.com tel. 0741888657 Pret . 250 eu. 1088 ron neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Cumpar HUSA moto, are cineva de vanzare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Cumpar HUSA moto, are cineva de vanzare?? http://www.motodiscount.ro/magazin-online/husa-moto-aquatex-oxford/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 Cumpar portbagaj de ala vechi de dacie chiar manufacturat din teava. Prefer insa modelul "sinterom" ala demontabil facut din bare patrate si elemente de tabla zincata.0730-202594;0744-545622. Salut, RCA la preturile cele mai bune. Asfalt uscat! Date necesare pentru RCA.doc Inca nu s-au urcat preturile, pe 6 luni ofertele se invart pe la 90-100 lei. Nou! Imi puteti plati si prin transfer bancar in cont. va trimit apoi PDF-ul politei si chitantei pe mail si puteti umbla linistiti pana ne intalnim sa va dau originalul care va trebuie de fapt doar afara din tara sau daca aveti eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Cumpar portbagaj de ala vechi de dacie chiar manufacturat din teava. Prefer insa modelul "sinterom" ala demontabil facut din bare patrate si elemente de tabla zincata.0730-202594;0744-545622. Inca nu s-au urcat preturile, pe 6 luni ofertele se invart pe la 90-100 lei. Nou! Imi puteti plati si prin transfer bancar in cont. va trimit apoi PDF-ul politei si chitantei pe mail si puteti umbla linistiti pana ne intalnim sa va dau originalul care va trebuie de fapt doar afara din tara sau daca aveti eveniment. am si eu o nelamurire , pot sa port la mine o copie xerox dupa RCA ca sa nu il mai sifonez sau macar chestia aia patrata din RCA decupata care era candva de lipit pe perbriz la masina ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 am si eu o nelamurire , pot sa port la mine o copie xerox dupa RCA ca sa nu il mai sifonez sau macar chestia aia patrata din RCA decupata care era candva de lipit pe perbriz la masina ??? Da, e perfect legal sa porti la tine o copie dupa RCA. Ideea e ca in caz de nevoie(am amintit situatiile) sa poti dispune si de original. In caz de eveniment societatea de asigurari verifica oricum polita in baza de date CEDAM . Daca iesi insa din tara ai nevoie de componenta "cartea verde" a asigurarii originale. ps. Sa nu uiti sa-ti faci copie si dupa chitanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulit Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 z750 2004 25000k garantie 12 luni, detalii www.cocmotors.ro sau 0742833802 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) curatenie de primavara: roata fata dominator/transalp model cred 88-92 stare perfecta. cadou dau si cauciuc, dar fara camera. 200 lei etriere fata transalp 100 de lei bucata cu tot cu placute cadru bord dominator 80 lei ventilator radiator yamaha r1 sau r6 150 de lei telescop spate r6 gaz 400 lei furtune frana toate dimensiunile( o lada plina) multe alte piese bune, reconditionate. 0727 072 218 Editat Martie 10, 2013 de green spider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli33 Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 (editat) Promotie Chimszed & Team33Cluj ... Editat Martie 11, 2013 de zoli33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aim5 Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 vand cross chinezesc. l-am luat pt copil insa nu s-a dat niciodata. pret 250 eur. detalii aici http://www.bikeshop.ro/handler.php?src=db&act=view&tip=am&ID=502526 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Cumpar mini laptop (netbook) cu diagonala de 10.1 sau 11.6 inch (preferabil 11.6''), in stare buna atat estetic cat si functional. Pt cei interesati rog oferte pe PM (includeti va rog si specificatiile tehnice pe scurt). Thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimi.shepherd Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Vand Honda VF400F din 87. trebuie resegmentat sau cine-l vrea pentru piese. 300 de euro http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--honda-vf400f-din-1987-502575.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Up pt ceas si rami!Pt ceas scad pretul direct la 150lei ca nu am chef sa ma tot duc cu numaratoarea inversa si nici nu negociez!Aici sunt poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Vand iPhone 4S 32 Gb, negru. Usoare urme de uzura dobandite odata cu trecerea timpului. Pret 1600 lei usor negociabil la vedere. Pentru alte detalii vorbim prin PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 12, 2013 Autor Share Postat Martie 12, 2013 Salut! RCA la cele mai bune preturi. Inca nu s-au modificat. Cine mai doreste, mail la galen6122@yahoo.com si vine oferta! Fie imi trimiteti inapoi atasamentul cu datele completate (atentie sa nu gresiti) fie imi trimiteti minimal scan-uri dupa: 1. talon (sau dupa caz carte de identitate) 2. ID 3. permis Deasemenea am nevoie de datele voastre de contact pentru intocmirea politei si informatii suplimentare: telefonul Imi puteti plati si prin transfer bancar.Cand intra banii in cont va fac polita si va trimit PDF-urile (polita si chitanta) prin e-mail. Vi le puteti printa singuri daca nu aveti rabdare. Apoi ne intalnim cu prima ocazie in oras sau la mine la job sa va inmanez originalul. Date necesare pentru RCA.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Vand iPhone 4S 32 Gb, negru. Usoare urme de uzura dobandite odata cu trecerea timpului. Pret 1600 lei usor negociabil la vedere. Pentru alte detalii vorbim prin PM Scuze de greseala, e iPhone 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Salut, Am inceput sa fac protectii de evacuare, ca cele din pozele de mai jos. Sunt din aluminiu de 3 mm, usoare (nu iti ingreuiaza motorul inutil), taiate si vopsite electrostatic. Cand le primesti, ele sunt curbate pe latime, urmand ca tu sa le curbezi, cu mana, pe lungime, dupa conturul galeriei de evacuare. Prinderea se face folosind cele 4 coliere. In afara de rolul estetic deosebit, iti protejeaza evacuarea de pietrele aruncate de roata fata si de eventualele alte obstacole. Personal mi-am indoit galeria la GS intr-un stalp dinala mic de parcare. No ala o fost un moment in care as fi vrut sa am protectiile astea montate... Ca si pret, primiti un set (doua bucati) si cele 4 coliere de prindere in schimbul sumei de 150 ron, la care se adauga transportul - 10 RON posta romana sau 25 ron Fan Curier. Comenzi pe PM sau la 0747294113. Thanks, Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 Vand yamaha r1 2004 http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-r1-din-2004-502774.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 (editat) Vand casca Shoei Qwest Bloodflow TC-1 XL, culoare negru cu grafica rosie , marime Xl , viziera transaparenta cu pinlok , casca neaccidentata , interiorul curat bonus sistem de inchidere viziera de rezerva. Mai multe detalii legate despre model in link : http://www.fc-moto.d...dflow-TC-1-0001 Info vlad_muresan20032yahoo.com tel. 0741888657 Pret . 250 eu. 1088 ron neg poze Editat Martie 12, 2013 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Cumpar mini laptop (netbook) cu diagonala de 10.1 sau 11.6 inch (preferabil 11.6''), in stare buna atat estetic cat si functional. Pt cei interesati rog oferte pe PM (includeti va rog si specificatiile tehnice pe scurt). Thx! Valabil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 13, 2013 Autor Share Postat Martie 13, 2013 Noutate la RCA! Cei care aleg oferta Carpatica (de regula cea mai convenabila) pot opta contra 10 lei in plus la 6 luni sau 15 lei la polita pe un an de: Includere polita de Accidente Persoane Carpatica + GRATUIT 6/12 vouchere de spalatorii auto15* RON / 6 vouchere pentru polita RCA pe 6 luni!20* RON / 12 vouchere pentru polita RCA pe 12 luni!* 5 RON reducere daca se emite la pachet cu polita RCA Carpatica Cei care doriti sa va includ si aceasta oferta sa-mi scrieti despre asta cand dati acceptul ! merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 vand Yamaha Super Tenere XTZ 750,750 CC,70 CP,an fabricatie 1993,culoare rosie,inamtriculata cu acte la zi,adusa in 2007,intretinuta foarte bine,ulei schimbat la fiecare 5000 KM,consumabile schimbate anul acesta,mai putin kitul de lant care necesita inlocuire,am cumparat-o cheala si tot ce este extra e pus de mine si anume:parbriz touring MRA cu deflector,aparatoare faruri de aluminiu,aparatoare noroi fata home made,crash-bars Heavy Duty,proiectoare Hella(sticla stanga sparta,am cazut la adunarea de anul asta)ceas+termometru,ungator lant home made cu electrovalva si cap ungere de la Harea,suport lazi si top case,lazi laterale Givi E45,top case Givi 450,avarii,trusa scule home made,prelungire aripa spate originala cu stop.Pretul este de 1500 euro si nu mai este negociabil.Pt alte informatii va stau la dispozitie la telefon 0740313423 P.S. bonus se da echipamentul moto care este in stare buna accesoriile se dau si separat,motorul fara accesorii dar cu echipament motot 1000 euro de azi numarul de telefon din anunt nu mai este valabil.noul numar de telefon este 0742668055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate