al_locului Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Cumpar memorie ddr2, cu cat mai mare cu atat mai bine. 0751185194 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 (editat) Vand combinezon ploaie Held Splash, marimea S (pana la 1.80 m si 75-80 kg intra oricine in el), purtat o singura data de catre o prietena, in conditii de uscat (nici macar pe ploaie). L-am cumparat in ultima secunda pt o fata de 50 kg si inaltime 1.60 m, insa este un pic mare pt ea. A fost purtat de ea noaptea, peste haine, la un drum cluj-mare, ca sa nu-i fie frig (fiind waterproof, izoleaza bine si impotriva frigului) Culori: gri-negru - combinezon întreg impermeabil realizat din Nylon (100% poliamidă) - căptuşeală tip plasă – în partea superioară a corpului (100% poliester) - căptuşeală din Nylon – de-alungul braţelor şi a picioarelor fermoarele "labirint" cusute oblic, fac ca acest combinezon să fie rapid şi uşor de îmbrăcat - fermoar şi închizător cu scai în zona gleznelor - bandă elastică în jurul taliei - material reflectorizant 3M-SCOTCHLITE™ Pret 180 lei Editat Octombrie 10, 2013 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Vand ghidon PBR+capete ,800 mm lunime,22 diametru ,150 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Cumpar memorie ddr2, cu cat mai mare cu atat mai bine. 0751185194 am eu o placuta de 2 giga, ddr2, 800 mhz. nu pot sa iti dau pe privat nu stiu de ce nu merge. daca te intereseaza lasa-mi o adresa de mail si discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Sablez si vopsesc electrostatic. Sablarea o fac "in-house" pentru piese de dimensiuni rezonabile. Vopsirea electrostatica e cea mai durabila dintre toate tipurile de vopsire. Stratul de vopsea e destul de consistent si procesul tehnologic e unul de maxima calitate. Merge doar la metale care ulterior "suflarii" sunt incalzite la ~ 200 de grade Celsius. Piesele ce necesita atentie speciala sunt protejate (alezaje, filete interioare&exterioare, etc.) O sa incerc sa mai pun poze pe masura ce fac lucrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 vand o galeata de piese pentru Twin Cam: kit pistoane Sreamin' Eagle de 1550cc pentru 1450 pe carburator (fara segmenti) -trebuie numai sa honuiesti cilindrii de pe motor si e gata - noi noute 035 garnitura cilindru pentru 1550cc - mareste compresia fara sa afecteze forma pistonului, implicit arderea - nou nout tije impingatoare reglabile cu cover-uri cromate si garnituri - noi noute tacheti Screamin Eagle (folositi jumate de sezon) came Screamin' Eagle SE211 (performante la turatii medii si mari - exact ce lipseste twinului) inima tuningului (folosite tot jumate de sezon) - vine cu lantul camelor Disc custom cromat pentru twincam dupa '99 pentru fatza - nou nout Roata de Fatboy pt fatza powdercoated neagra cu strat de clear pt extra rezistenta + cauciuc Metzler nou nout Aripa fata de Fatboy cu garda cromata - are o zgarietura in vopsea flansha din aluminiu pentru decalarea discului, distantier necesar cand folosesti roata de Fatboy pe Softail sau orice alt wideglide in afara de Fatboy (Dyna sau Electra, etc...) Talpici custom (cromate) pentru sau de la twincam Harley, cu kit de montare cu tot - folosite O sa vina si pozele cand am timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aim5 Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 vand suzuky dr 350, http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-dr%20350-din-1992-543177.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Vand casca VEMAR VPS Racing (marime S) http://mercador.ro/oferta/casca-moto-vemar-merak-vps-marime-s-IDZ5zf.html Pret de sfarsit de sezon: 150 RON (usor negociabil) VANDUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Pentru cei interesati de diagnoza electronica a motocicletelor: SF Moto a achizitionat recent un pachet de diagnoza computerizata a motocicletelor marca Texa, pachet care contine urmatoarele: -Tableta Texa Axone Palm cu software IDC4 Light Bike -Interfata Texa Navigatot TXB (special Bike & marine products) conexiune cu cablu -Statie de andocare S03440 -Set cabluri standard pentru motocilete tip BV1 -Set cabluri optionale pt motociclete tip BV2 -Set cabluri optionale pt motociclete tip BV3 -Set cabluri optionale pt marine uotboard & inboard tip BV4 Softul achizitionat are updata-rile pana la 2013 (inclusiv). Desigur, periodic se vor face reactualizari de soft pentru a detine ultimele informatii disponibile. Cu acest pachet de diagnoza electronica se pot face diagnoza sistemelor de injectie, ABS, alarme integrate, contol al tractiunii, precum si orice alta diagnoza permisa de calculatoarele motocicletelor, stergerea erorilor din sistem, optimizarea consumurilor de carburant, modificarea curbelor de putere, precum si multe alte operatiuni specifice. Marcile la care se poate efectua diagnoza (in domeniul moto) sunt urmatoarele: Aprilia, Piagio, MotoGuzzi, Ducati, Laverda, Gilera, GAS, MV Augusta, Aherco, KVN Motor, Malaguti, Moto Morini, Adiva, Cagiva, Derbi, Daelim, Peugeot, Polaris, Vespa, Benelli, Triumph, Honda, BMW, Marelli, Kawasaki, Harley Davidson, Buell, Suzuki, Yamaha (sper ca nu am uitat vreo marca). Practic, cele 40 de cabluri achizitionate acopera orice marca de motocicleta si orice model, la care se poate face diagnoza. Pretul unei diagnoze computerizate simple (cu stergerea erorilor din sistem) este de 50 lei, in cazul operatiilor complexe (modificari ale performantelor motoarelor) putand ajunge la 200 lei (in functie de complexitatea operatiei). Deasemenea, incepand cu data de 18.10.2013 vom primi si sculele de vulcanizare achizitionate (dedicate pentru motociclete). Acestea cuprind aparat de dejantat si rejantat cu bacuri speciale pt moto, aparat digital de echilibrat dinamic si static, cu prinderi speciale pt roti de motocicleta. Va asteptam la unitatea noastra de service. Echipa SF Moto Suprem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Mi s-au facut ochii cat cepele cand am vazut MotoGuzzi acolo. Nu sunt in tara, dar revin peste o saptamana si va sun urgent sa imi fac programare, pentru ca am o problema electronica la Guzzi la care nu am reusit sa ii dau de cap. Ne auzim in curand, Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_utiu1 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Schimb Yamaha XT600E, an 2000 cu supermoto...ofer diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Vand ghidon PBR+capete ,800 mm lunime,22 diametru ,150 leiUp120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Vand: Givi M5M monolock plate pentru cutii(topcase) Givi si Kappa. Pret 80 Ron Casca Shoei XR 1000, marime L, viziera cu pinlock, husa shoei, interiorul arata foarte bine. Lipseste spoilerul din spate(se poate inlocui) si are cateva zgarieturi. Pret: 380 Ron ! Casca Shoei XR 1000 albastru cu alb , marime S, viziera cu pinlock, interior excelent. Pret 450 Ron ! Casca Shoei XR 1000 rosu cu negru si alb , marime XL(61cm), husa shoei, fara zgarieturi, in stare excelenta. Pret 620 Ron ! Casca Shoei Z-one, marime S-M, viziera cu pinlock, cu husa, in stare foarte buna, Pret 370 Ron ! Casca Shoei Z-one, marime S-M, cateva zgarieturi pe viziera si casca. Pret 220 Ron ! Casca Shark S500, marime M, fara zgarieturi. Pret 270 Ron ! Casca Shark S800, marime S, cu husa shark, stare buna. Pret 300 Ron ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Buna. Am ajuns la concluzia ca doresc sa schimb clasa. Din cauza asta vand Suzuki Hayabusa din 2003, inmatriculat definitiv, 50000 km reali, din care 5000 in Romania, stare perfecta, fara cazaturi,zgarieturi 3 buc in total, stare originala din fabrica, fara modificari fara tuning. Prim proprietar, cumparat din Ungaria. Reviziea totala facuta la 46000 km la Suzuki Cluj. Piele rezervor Bagster + geanta Bagster, cauciucuri noi Michelin. Kit lant si discuri frana originale!(si inca nu necesita schimb!) Nu am folosit pentru dat mare in oras sau mers pe o roata in fata fetelor, 2 chei originale, scaun pasager, parvriz touring MRA. Schimburi nu ma intereseaza, doar cu BMW 1150 -1200 RT dupa anul 2002. Cine este interesat poate sa ma contacteze prin mail: hajdu.lehel@gmail.com sa la nr.tel 0756224099 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Un amic vinde geaca piele chopper si pantaloni piele cu snur, pret 250 lei fix. Ambele. Pentru detalii numai la tel: 0746768233, Sorin. O zi buna, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Buna. Am ajuns la concluzia ca doresc sa schimb clasa. Din cauza asta vand Suzuki Hayabusa din 2003, inmatriculat definitiv, 50000 km reali, din care 5000 in Romania, stare perfecta, fara cazaturi,zgarieturi 3 buc in total, stare originala din fabrica, fara modificari fara tuning. Prim proprietar, cumparat din Ungaria. Reviziea totala facuta la 46000 km la Suzuki Cluj. Piele rezervor Bagster + geanta Bagster, cauciucuri noi Michelin. Kit lant si discuri frana originale!(si inca nu necesita schimb!) Nu am folosit pentru dat mare in oras sau mers pe o roata in fata fetelor, 2 chei originale, scaun pasager, parvriz touring MRA. Schimburi nu ma intereseaza, doar cu BMW 1150 -1200 RT dupa anul 2002. Cine este interesat poate sa ma contacteze prin mail: hajdu.lehel@gmail.com sa la nr.tel 0756224099 Multumesc Fantastic ce interesant anunt !!! Dar oare asa sa fie cum zici dumneata domnule Lehel?? Caci eu mai stiu si alte variante despre motorul asta ... parca am vazut motorul asta pe undeva ... Oare nu la noi in service ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 PACHET PROMO TUB CURATARE LANT 600ML SI TUB GRESARE LANT 300ML LA 50 LEI. PRODUSELE SUNT SUPERIOARE CELOR DE PE PIATA 0727072218 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 (editat) vand netbook emachine eM350 procesor 1.66 ,hard 160 gb ,ram 1gb, dispaly 10.1" windows 7 instalat recent,bateria tine 2 ore.incarcatorul eu personal l-am desfacut,deoarece avea cablul intrerupt la iesire. pret fix 450 lei 0724 361 652 Editat Octombrie 14, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Fantastic ce interesant anunt !!! Dar oare asa sa fie cum zici dumneata domnule Lehel?? Caci eu mai stiu si alte variante despre motorul asta ... parca am vazut motorul asta pe undeva ... Oare nu la noi in service ? Ba da Dl Silviu, unde ati facut niste imbunatatiri interesante pe care am uitat sa trec in lista optiunilor, si anume: inaltatoatre de ghidon, priza 12 volti sub sa pasager, si remedierea problemei de la amortizorul de ghidon. Va multumesc , si RECOMAND!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Cumpar motor 400 sau 450 cc in 4 timpi,inmatriculat sau cu posibilitate de inmatriculare, exclus fara acte, yamaha wr sau ktm lc4 de 620,640 , xt,xr , sau si alte modele. pret pana in 1700 euro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Cumpar motor 400 sau 450 cc in 4 timpi,inmatriculat sau cu posibilitate de inmatriculare, exclus fara acte, yamaha wr sau ktm lc4 de 620,640 , xt,xr , sau si alte modele. pret pana in 1700 euro! Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 (editat) vand set coburi piele ,stare foarte buna. dimensiuni: 12 x 30 x 30 cm. pret fix 220 lei Editat Octombrie 16, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 vand pantaloni moto marimea 60(talie 100,lungime interior 87,lungime exterior 107).pret 150 lei.info adipop33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Salutare , Vand echipament (geaca si panataloni) Motoboy inscriptionate "Honda". Sunt marimea XL, eu am 1.87 si 80 kg si imi sunt un pic cam largi. Ca si lungime potrivesc, doar ca si gabarit nu potrivesc Geaca are protectii soft, spate, umeri, coate si interior detasabil. Are aerisiri in fata si in spate, functioneaza destul de bine partea cu aerisirea. Mentionez ca geaca are la unul dintre buzunare un arici cam uzat, dar buzunarul se inchide oricum cu capse care sunt ok. Se poate si ajusta la maneci si in talie. Pantalonii au protectii soft la genunchi si solduri, nu au interior detasabil ei fiind subtiri. Pretul per articol este de 200 lei, iar daca se cumpara intreg echipamnetul este de 350. Va stau la dispozitie pentru intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aim5 Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 vand Yamaha TDM http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-tdm-din-1999-543182.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate