CzCustoms Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 (editat) Vand cauciuc 140/90-15 NOU. Cumparat pentru un Eliminator 250 dar nu a fost montat niciodata. 0755012789 iuliu 170 ron Editat Decembrie 3, 2016 de CzCustoms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Decembrie 3, 2016 Share Postat Decembrie 3, 2016 caut sa cumpar aripa fata marauder ,,,, si eventual aripa spate dragstar clasic ..daca are careva va rog un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Pret 130 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Toba sport Leo Vince SBK Carbon pentru Honda CBR 600 RR 2003-2006 (posibil 1000rr sau alti ani) : https://www.olx.ro/oferta/toba-evacuare-sport-leo-vince-sbk-carbon-honda-cbr-600-rr-2003-2006-ID7nryE.html#90bb5e1455 valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 Un apartament în Floreşti lângă complex rezidenţial Terra ( Şesul de sus ) cu cât se mai vinde ? 2009, et 1, 3 camere, 62mp util + 2 balcoane şi parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 27, 2016 Share Postat Decembrie 27, 2016 Vand combina frigorifica Ariston,in stare foarte.Se vinde gol si fara magneti.Pret 500 lei negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 Cumpar parbriz inalt nou sau folosit pentru transalp xl600v an 1997. tel 0764865403, Antonio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 https://www.olx.ro/oferta/cizme-moto-dama-marimea-38-vintage-alpinestars-ID7DnWK.html https://www.olx.ro/oferta/geaca-moto-dama-marimea-38-ID7DnX6.html https://www.olx.ro/oferta/geaca-moto-cruiser-chopper-ID7DnYQ.html Negociabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 ai schimbat ''dama'' si amu vinzi echipamentul? spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 Vand Honda HRV, an 1999, cod motor GH2- 1.6 benzina, 105 cp- 4x4 Real time 4WD - 243.000 km Optiuni:- Aer Conditionat- ABS- geamuri electrice- oglinzi electrice si rabatabile electric- trapa- 2 chei originale + telecomanda inchidere centralizata originala- un set de huse aproape nou(fata/spate)- faruri reglabile pe 3 niveluri- anvelope de iarna 195 70r15Am scos un rand de numar rosii, care a expirat pe 6 decembrie 2016. De atunci, masina e trasa pe dreapta. Dupa calculele mele, taxa e 624 Euro, dar, avand in vedere ca a fost declarata ilegala de UE, e posibil sa se elimine. Ce am lucrat la ea dupa ce am cumparat-o:- inlocuit discuri si placute frana fata- inlocuit saboti frana spate- aerisit frane- schimbat antigel- inlocuit bielete directie 2 buc.- inlocuit bucse bara stabilizatoare 4 buc.- inlocuit bielete antiruliu fata/spate 4 buc.- inlocuit capete de bara directie 2 buc.- inlocuit curea canelara generator- inlocuit curea canelara servodirectie- inlocuit toba intermediara cu una noua Stelco- inlocuit termo contact termocupla racire - reglat directie- schimbat compresor AC + curea compresor si bagat freon nou- schimb kit distributie(+ pompa apa) pe 16.11.2016- schimb ulei si filtre(ulei, benzina, aer, polen) pe 16.11.2016- cumparat mp3 player cu usb si card sd, nu e instalat incaMotorul merge foarte bine, la relanti aproape ca nu se aude.Nu mai trebuie investiti bani in masina, cu exceptia anvelopelor poate, care, desi au profil bun si sunt de iarna, sunt vechi.Impozitul e vreo 50 lei pe an.Daca vreti, va pot pune in legatura cu mecanicul care a lucrat la masina. E colegul de forum Antonio. Multi il stiti.Toate documentele se vor pune la dispozitie la vanzare(brief mare, brief mic, contract V-C, TRADUCERI, certificat fiscal) Pret 2650 Euro. 0746348468 ...sau schimb cu autoutilitara cu instalatie frigorifica. Sunt dispus sa platesc 3-4000 Euro diferenta daca e ce imi trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Vand Honda HRV, an 1999, cod motor GH2 - 1.6 benzina, 105 cp - 4x4 Real time 4WD - 243.000 km Optiuni: - Aer Conditionat - ABS - geamuri electrice - oglinzi electrice si rabatabile electric - trapa - 2 chei originale + telecomanda inchidere centralizata originala - un set de huse aproape nou(fata/spate) - faruri reglabile pe 3 niveluri - anvelope de iarna 195 70r15 Am scos un rand de numar rosii, care a expirat pe 6 decembrie 2016. De atunci, masina e trasa pe dreapta. Dupa calculele mele, taxa e 624 Euro, dar, avand in vedere ca a fost declarata ilegala de UE, e posibil sa se elimine. Ce am lucrat la ea dupa ce am cumparat-o: - inlocuit discuri si placute frana fata - inlocuit saboti frana spate - aerisit frane - schimbat antigel - inlocuit bielete directie 2 buc. - inlocuit bucse bara stabilizatoare 4 buc. - inlocuit bielete antiruliu fata/spate 4 buc. - inlocuit capete de bara directie 2 buc. - inlocuit curea canelara generator - inlocuit curea canelara servodirectie - inlocuit toba intermediara cu una noua Stelco - inlocuit termo contact termocupla racire - reglat directie - schimbat compresor AC + curea compresor si bagat freon nou - schimb kit distributie(+ pompa apa) pe 16.11.2016 - schimb ulei si filtre(ulei, benzina, aer, polen) pe 16.11.2016 - cumparat mp3 player cu usb si card sd, nu e instalat inca Motorul merge foarte bine, la relanti aproape ca nu se aude. Nu mai trebuie investiti bani in masina, cu exceptia anvelopelor poate, care, desi au profil bun si sunt de iarna, sunt vechi. Impozitul e vreo 50 lei pe an. Daca vreti, va pot pune in legatura cu mecanicul care a lucrat la masina. E colegul de forum Antonio. Multi il stiti. Toate documentele se vor pune la dispozitie la vanzare(brief mare, brief mic, contract V-C, TRADUCERI, certificat fiscal) Pret 2650 Euro. 0746348468 ...sau schimb cu autoutilitara cu instalatie frigorifica. Sunt dispus sa platesc 3-4000 Euro diferenta daca e ce imi trebuie. Acuma vad anuntul, nu o vinde ca o sa iti para rau dupa ea, e o masina reusita si foarte buna. Am investit in scule 2000 eur in decembrie, inclusiv elevator nou, ca de nu o cumparam eu. Toti cei interesati de masina va rog sa o luati la plimbare sa vedeti ce poate. Eu am probat-o personal sa fiu sigur 100% ca nu are nici o problema dupa ce am terminat lucrul la ea. Isi merita toti bani, iar pretul este foarte bun la cati bani sau investit in ea. Spor la vanzare. Editat Ianuarie 5, 2017 de AntonioAntonio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 Vand Honda HRV, an 1999, cod motor GH2 - 1.6 benzina, 105 cp - 4x4 Real time 4WD - 243.000 km Optiuni: - Aer Conditionat - ABS - geamuri electrice - oglinzi electrice si rabatabile electric - trapa - 2 chei originale + telecomanda inchidere centralizata originala - un set de huse aproape nou(fata/spate) - faruri reglabile pe 3 niveluri - anvelope de iarna 195 70r15 Am scos un rand de numar rosii, care a expirat pe 6 decembrie 2016. De atunci, masina e trasa pe dreapta. Dupa calculele mele, taxa e 624 Euro, dar, avand in vedere ca a fost declarata ilegala de UE, e posibil sa se elimine. Ce am lucrat la ea dupa ce am cumparat-o: - inlocuit discuri si placute frana fata - inlocuit saboti frana spate - aerisit frane - schimbat antigel - inlocuit bielete directie 2 buc. - inlocuit bucse bara stabilizatoare 4 buc. - inlocuit bielete antiruliu fata/spate 4 buc. - inlocuit capete de bara directie 2 buc. - inlocuit curea canelara generator - inlocuit curea canelara servodirectie - inlocuit toba intermediara cu una noua Stelco - inlocuit termo contact termocupla racire - reglat directie - schimbat compresor AC + curea compresor si bagat freon nou - schimb kit distributie(+ pompa apa) pe 16.11.2016 - schimb ulei si filtre(ulei, benzina, aer, polen) pe 16.11.2016 - cumparat mp3 player cu usb si card sd, nu e instalat inca Motorul merge foarte bine, la relanti aproape ca nu se aude. Nu mai trebuie investiti bani in masina, cu exceptia anvelopelor poate, care, desi au profil bun si sunt de iarna, sunt vechi. Impozitul e vreo 50 lei pe an. Daca vreti, va pot pune in legatura cu mecanicul care a lucrat la masina. E colegul de forum Antonio. Multi il stiti. Toate documentele se vor pune la dispozitie la vanzare(brief mare, brief mic, contract V-C, TRADUCERI, certificat fiscal) Pret 2650 Euro. 0746348468 ...sau schimb cu autoutilitara cu instalatie frigorifica. Sunt dispus sa platesc 3-4000 Euro diferenta daca e ce imi trebuie. Am vazut masina ca e langa blocul meu...arata foarte bine si arata foarte ingrijita.Bafta la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Ianuarie 9, 2017 Share Postat Ianuarie 9, 2017 De vanzare Kymco Xciting 300RI, an 2011 , 20.000km, revizia totala recent facuta, garantie 1 an la MotoMus, pret 1690E fara TopCase si 1750E impreuna. Toate actele in regula pentru inmatriculare. - Anvelope Michelin noi fata/spate ! dot2015 - Schimbat - curea transmisie, role+maselute (0km)- Ulei motor,diferential,antigel Hepu,bujie,filtre - Posibilitate buy-back - Motor pe injectie,4 timpi, racire pe apa , 300cmc, 24cp, consum 3% - Necazut/accidentat, totul este original, foarte ingrijita, nu necesita nici o investitie ! Scuterul este impecabil din orice punct de vedere, are montat inclusiv cooler de procesor PC pe releul de tensiune pentru prelungirea vietii acesteia. O vand deoarece am un cumparat o motocicleta de enduro.... Contact- 074 330 3063 » Post actualizat in 09 Jan 2017 20:10Vand Honda SilverWing 600 , an 2001 , 64.000km, inmatriculata in RO, revizia recent facuta. Pret 1460E fara topcase si 1510E cu Topcase-ul Givi. Schimbat: -Curea + role -Placute frana-Ulei motor,transmisie, filtru aer si ulei-Bujii-Lichid frana-Antigel Hepu - 2 cilindri, 50CP, injectie. Contact 074 330 3063 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Cumpar husa, cat mai mare. As lua-o din Cluj in ideea ca pot sa o testez inainte sa dau banii pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Vand cutit militar full-tang Fallkniven A1, teaca zytel + piele, 59 HRC, detalii aici 900 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Care ma ajuta cu ceva ornament pentru toba moto ... sa ascunda sudurile de la prelungirea tevii ma refer !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Ianuarie 18, 2017 Share Postat Ianuarie 18, 2017 Vand cutit militar full-tang Fallkniven A1, teaca zytel + piele, 59 HRC, detalii aici 900 lei vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Ianuarie 19, 2017 Share Postat Ianuarie 19, 2017 Vand manusi BMW gs dry...noi...goretex....marimea 10-10.5 Pret 420 lei. 0742172886 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Ianuarie 20, 2017 Share Postat Ianuarie 20, 2017 Vand pantaloni moto dama rev'it piele Pret 500lei /index.php?/topic/743449-vand-pantaloni-moto-dama-revit-marryl-piele-noi/&do=findComment&comment=4277331 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 Inchiriez apartament 2 camere in Zorilor 370 Euro: https://www.olx.ro/oferta/inchiriez-ap-2-cam-zorilor-exclus-agentii-ID7LtjB.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Inchiriez apartament 2 camere in Zorilor 370 Euro: https://www.olx.ro/oferta/inchiriez-ap-2-cam-zorilor-exclus-agentii-ID7LtjB.html Nu mai e valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Se vand urmatoarele: 1. Geaca de piele,marca JTS,marimea S(se potriveste la 1.65m si 60-65 kg)..este o geaca foarte buna purtata de mine de cateva ori,acuma ocupa doar locul...pret: 150 lei 2. Viziera clara cu folie,viziera ramasa de la o casca Icon Mainframe Bombshell Gogo IC-01,nefolosita,inca are folia pe ea.Am adaugat si o poza de la ce model de casca e viziera.Am gasit un articol pe ebay ca se potriveste si la urmatoarele modele de Icon: - Alliance SS - Alliance SSR - Domain Pret: 100 lei 3. Tank Pad Metal Mulisha Pret: 30 lei Contact: 0748765762 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 up Vand placute frana Standard TRW Lucas MCB 523 . Sunt noi , doar ca le-am desigilat. Pret 60 lei. Ma puteti suna la nr. 0760 237 646 . Modelele la care se potrivesc se pot gasi pe site-ul http://romimoto-piese.ro/vehicle/aeon-urban-125:70189/article/134331 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Vand Aprilia Shiver 750 SL. Topic deschis aici: /index.php?/topic/743758-vand-aprilia-shiver-750-sl/ Faci si tu ca mine, cumperi cauciucuri,schimbi consumabile,faci motocicleta tipla dupa care te superi si o vinzi:) Bafta la vânzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Bună seara, un apartament în Floreşti lângă complex rezidenţial Terra ( Şesul de Sus, şirul de vile cu P+2+M ) cu cât se mai vinde/închiriază ? Este construit în 2009, et 1, 3 camere, 62mp util + 2 balcoane şi parcare, vedere spre deal. Mobilat, renovat, curat, liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate