zo10000 Postat Iulie 31, 2020 Share Postat Iulie 31, 2020 La 29.07.2020 la 17:24, zo10000 a spus: Salut. Vând 2 cutii Givi E360. Cu câte 2 chei fiecare. Nu sunt crăpate. Una am recondiționat-o eu, cealaltă e cum se vede. Preț 300 RON. Prefer ridicare personala din Cluj. Tel. 0740131798. Vândute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Octombrie 13, 2020 Share Postat Octombrie 13, 2020 Salutare! Un amic din Tg Mures isi vinde motorul, si m-a rugat sa dau sfoara in tara Detalii: https://www.olx.ro/oferta/kawasaki-vulcan-s-cafe-IDe9562.html#3494839d54 Cei interesati sa ia legatura direct cu el... Datele de contact le gasiti in anunt. Cunosc proprietarul si garantez ca nu e samsar. Sanatate tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Noiembrie 11, 2020 Share Postat Noiembrie 11, 2020 Vand diverse: https://www.olx.ro/oferte/user/dbh3/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Noiembrie 26, 2020 Share Postat Noiembrie 26, 2020 De vanzare cizme in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 28, 2020 Share Postat Noiembrie 28, 2020 Vând: - Tankbag Held Fun Tour, utilizat, în stare bună. Preț: 150 lei. Mai multe detalii aici: https://www.olx.ro/oferta/held-fun-tour-tankbag-geanta-pt-rezervor-IDej1NK.html - Kit de comunicație bluetooth Sena SMH5 Dual (include 2 unități de comunicare și accesoriile aferente), utilizat. Preț: 150 lei. Mai multe detalii aici: https://www.olx.ro/oferta/kit-comunicatie-sena-smh5-dual-IDej2Po.html La 28.11.2020 la 11:42, Vlad S a spus: Vând: S-au vandut ambele produse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Decembrie 3, 2020 Share Postat Decembrie 3, 2020 ceva protectii de vanzare https://www.olx.ro/oferta/protectie-genunchi-coate-moto-atv-d3o-klim-icon-IDejRvF.html https://www.olx.ro/oferta/genunchiere-enduro-atv-acerbis-impact-evo-IDek5mt.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin moldovan Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Buna, vand un intercon moto buyee comunicare intre pasageri moto si grup produsul este nou ,comandat de pe alliexpres din gresala am comandat doua , pret 100 ron , tel,0772061924 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Martie 7, 2021 Share Postat Martie 7, 2021 (editat) Salutare! Vand crash bars pentru Yamaha TDM 900. Pret 350 de lei. As prefera predare personala in Cluj-Napoca sau Turda dar daca nu se poate, pun si pe curier. Crash bar-ul e ce se vede in fotografii, in stare foarte buna. Il vand pentru ca l-am schimbat cu SW Motech. Daca sunteti interesati scrieti-mi va rog un PM. Multumesc. Editat Martie 7, 2021 de HondaRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 La 07.03.2021 la 22:24, HondaRider a spus: Salutare! Vand crash bars pentru Yamaha TDM 900. Pret 350 de lei. As prefera predare personala in Cluj-Napoca sau Turda dar daca nu se poate, pun si pe curier. Crash bar-ul e ce se vede in fotografii, in stare foarte buna. Il vand pentru ca l-am schimbat cu SW Motech. Daca sunteti interesati scrieti-mi va rog un PM. Multumesc. Update de pret: 300 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 La 30.03.2021 la 20:38, HondaRider a spus: Update de pret: 300 de lei. S-a vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 26, 2021 Share Postat Aprilie 26, 2021 Curatenie de primavara: Geaca Streetfighter marimea 54, protectii umeri/coate, urme de uzura, piele groasa, a fost folosita cativa ani dupa care a stat in dulap - 270 lei Pantaloni Streetfighter piele groasa si protectii in stare buna - 220 lei Cizme Oxtar goretex 43(eu port 42), urme uzura, ultima data cand le-am purtat acu vreo 5-6 ani mai erau impermeabile - 240 lei Protector spate viscotec lvl 2 - 75 lei Casca Nolan N85 marimea L, purtata cateva sezoane, are o bucata din liner descusuta(se vede in poza), urme de uzura dar in stare decenta - 240 lei Casca Marushin TNT888 marimea L, mat black, finisajul exterior e uzat(un fel de vopsea cauciucata mata care nu prea rezista), finisajul de pe pe buretii din partea de jos uzat, viziera neagra aproape noua(nu am folosit-o f mult) - 130 lei Ghete tmx raytek marimea 41, ceva chinezarii cu un pic de protectie, stare buna, folosite putin - 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider247 Postat Iunie 22, 2021 Share Postat Iunie 22, 2021 Cumpar suport side case pentru transalp xl600v .. model din 1997 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Iulie 13, 2021 Share Postat Iulie 13, 2021 (editat) Donez costum moto din doua piese. Piele naturală, nu are protecții și nici locașuri pentru asa ceva. Costumul este folosit, nu are urme vizibile de uzura avansată, fără rupturi sau zgârieturi. Căptușeala interioară a pantalonilor este deteriorata intre picioare. Mărimea aproximativa după estimarea mea este xl sau 56, nu am găsit eticheta care sa indice mărimea. Marca Magnum Orbo, fabricat in Germania,potrivit etichetelor de pe el. Doar livrare personală in Cluj, nu am vreme sa umblu la posta sau curier. 0728727740 Acum 15 ore, ggabriel a spus: Donez costum moto din doua piese. Piele naturală, nu are protecții și nici locașuri pentru asa ceva. Costumul este folosit, nu are urme vizibile de uzura avansată, fără rupturi sau zgârieturi. Căptușeala interioară a pantalonilor este deteriorata intre picioare. Mărimea aproximativa după estimarea mea este xl sau 56, nu am găsit eticheta care sa indice mărimea. Marca Magnum Orbo, fabricat in Germania,potrivit etichetelor de pe el. Doar livrare personală in Cluj, nu am vreme sa umblu la posta sau curier. 0728727740 Nu mai este valabil, s-a dat aseară. Editat Iulie 13, 2021 de ggabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan.b Postat August 4, 2021 Share Postat August 4, 2021 Ce parere aveti despre Smartmoto. Ro, ati cumparat de la ei? Ma intereseaza o casca flip-up, o cumpar pentru pasageri, si genunchiere + tibiere moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vandervan Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Salut! Vand pantaloni moto Rukka, marimea S (46), Cordura, GoreTex, protectii genunchi si solduri, mesada, stare excelenra, 500ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzi Postat Septembrie 17, 2021 Share Postat Septembrie 17, 2021 (editat) Bocanci Gericke, mărimea 40, 150 lei. Stare bună, eu i-am primit, am purtat de 2 ori dar îmi sunt prea mari. Se pot vedea în Floresti, ocazional Cluj, la înțelegere. Editat Septembrie 17, 2021 de mitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnnyBoy2000 Postat Septembrie 18, 2021 Share Postat Septembrie 18, 2021 Vand urmatoarele : baterie Yuasa YTX14-BS, nou nouta, pret 300 Ron. Parbriz original Kawasaki ZZR 1400 gen. 2 (modelul gaurit), 250 ron. Suport telefon nou cu priza USB 100 Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Octombrie 6, 2021 Share Postat Octombrie 6, 2021 (editat) Vand: - casca moto ca noua MTR S-811 , cu ochelari de soare incorporati 240 lei; click aici pt mai multe poze -cauciuc moto 140/70/17 Pirelli Sport Demon 60 de lei; click aici pt mai multe poze Editat Octombrie 6, 2021 de Cooler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnnyBoy2000 Postat Octombrie 19, 2021 Share Postat Octombrie 19, 2021 Vand sistem la buton pentru ascundere nr moto. Produsul este nou nout,nefolosit si vine cu instructiuni de folosire si un motoras de rezerva. La cerere pot pune si un scurt video. Pretul este de 300 Ron, fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 18, 2021 Share Postat Noiembrie 18, 2021 o mica notificare, anvelopele sunt 235 stii cumva distanta dintre prezoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 20, 2021 Share Postat Noiembrie 20, 2021 La 18.11.2021 la 9:15, apriliacluj a spus: distanta dintre prezoane? Ar trebui să fie 130 mm PCD (diametrul cercului pe care sunt găurile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 22, 2021 Share Postat Noiembrie 22, 2021 poate sa fie si 5*120 m-am documentat si nu se potriveste oricum la ce m-am gandit, nu mai conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 Donez o cască Nolan N71. Modelul este crossover, un full-face cu protecție de bărbie amovibilă (pe care nu am folosit-o niciodată). Protecția de barbie se demontează foarte ușor, casca devenind un open face (jet). Are trei fante de ventilație în partea frontală care pot fi închise și două fante extractoare în spate. Casca este folosită, dar fără lovituri sau crăpături. Căptușeala interioară este de asemena amovibilă pentru a fi curățată, dar și-a pierdut din fermitate datorită reducerii stratului de burete aplicat pe verso, care s-a uzat ca urmare a trecerii timpului si a curățărilor. Doar predare personală în Cluj, zona centrală, nu am vreme de umblat la poșta sau curieri. 0728727740 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Ianuarie 18, 2022 Share Postat Ianuarie 18, 2022 La 14.01.2022 la 21:33, ggabriel a spus: Donez o cască Nolan N71. Modelul este crossover, un full-face cu protecție de bărbie amovibilă (pe care nu am folosit-o niciodată). Protecția de barbie se demontează foarte ușor, casca devenind un open face (jet). Are trei fante de ventilație în partea frontală care pot fi închise și două fante extractoare în spate. Casca este folosită, dar fără lovituri sau crăpături. Căptușeala interioară este de asemena amovibilă pentru a fi curățată, dar și-a pierdut din fermitate datorită reducerii stratului de burete aplicat pe verso, care s-a uzat ca urmare a trecerii timpului si a curățărilor. Doar predare personală în Cluj, zona centrală, nu am vreme de umblat la poșta sau curieri. 0728727740 Casca este mărimea XL. Scuze pentru omisiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 18, 2022 Share Postat Ianuarie 18, 2022 frumos gestul tau, dar mai bine postai in sectiunea "dau spre donatie" eventual trimite PM colegului @Kristian sa-ti mute postarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate