calin_cz Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 am o curiozitate @calin_cz deschiderea de 0.8 a segmentului o are strans pe piston sau liber? daca e strans pe piston nu ai un bolt de impiedicare a rotirii segmentului in timpul functionarii motorului?care "umple" acea distanta? mersic anticipat! Acum sa ma plang de toate cele : 1. cilindrul meu nu e nou, dar uzura de neglijat....nu agata unghia in limita de cursa.......ce expresie tehnica !..... 2. am verificat segmentul pe portiunea unde nu 'lucreaza" segmentii, iar la CZ segmentii sunt cu inchidere pe mijloc, sa ii spunem asa, daci acel stift "se ascunde" sub segment, si oricum, cu 0,8 mm tu ai fi multumit ? .....in situatia in care se spune in anunt, si telefonic tot asa , ca segmentii sunt noi ( erau lustruiti pe exterior si cu calamina la interior....la care tipul zice ca au un rulaj de max. 80 km , ceea ce e greu de crezut ) Am facut doar o atentionare , pentru eventuali clienti de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 ajutati-ma cu un sfat ! am spart fustita pistonului ! l-am scos dar au ramas bucatele care imi blocheaza volanta ! cum scot bucatelel de aluminiu din carter ?? il desfac in 2 sau incerc sa scot bucatelele cu sarma , jet de apa sau ...cam atat ! eu as incerca sa il desfac caci ma tem ca s-au produs si alte pagube pe acolo ! Mesaj completat am uitat ... vorbesc despre un cz 175 sport ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_mobra Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 eu l-as da in doua fara ezitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 apropo de segmenti:am umblat mult si bine cu segmenti care aveau deschidere la capete mult mai mare de 0,8 mm...spre 2,5 mai degraba.motorul avea compresie buna si tragea de mama focului.important nu e atat deschiderea asta cat latimea segmentului pe raza,sau cat de mult astupa din canalul sau.cu segmentul introdus in canalul sau trebuie sa ramana intre segment si suprafata exterioara a pistonului o distanta de 0,5 mm.atunci cand segmentul e uzat aceasta distanta creste spre 1-1,5 mm si chiar mai mult.normal ca segmentul nu va mai etansa.daca pistonul ar avea un singur segment atunci deschiderea la capete ar fi critica pentru ca scaparile de gaze ar fi mari cu deschidere exagerata.cu 3 segmenti avand capetele decalate la min. 100 grade aceasta deschidere nu mai e critica.bineinteles ca un segment nou si la cota corespunzatoare cilindrului o sa respecte si deschidera nominala la capete,care este de 0,15 mm si max. de 0,8 mm.in caz ca segmentii sunt cu o cota mai mici decat cota cilindrului deschiderea o sa fie nitel mai mare dar segmentii o sa etanseze satisfacator daca cilindrul nu este ovalizat excesiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 apropo de segmenti:am umblat mult si bine cu segmenti care aveau deschidere la capete mult mai mare de 0,8 mm...spre 2,5 mai degraba.motorul avea compresie buna si tragea de mama focului.important nu e atat deschiderea asta cat latimea segmentului pe raza,sau cat de mult astupa din canalul sau.cu segmentul introdus in canalul sau trebuie sa ramana intre segment si suprafata exterioara a pistonului o distanta de 0,5 mm.atunci cand segmentul e uzat aceasta distanta creste spre 1-1,5 mm si chiar mai mult.normal ca segmentul nu va mai etansa.daca pistonul ar avea un singur segment atunci deschiderea la capete ar fi critica pentru ca scaparile de gaze ar fi mari cu deschidere exagerata.cu 3 segmenti avand capetele decalate la min. 100 grade aceasta deschidere nu mai e critica.bineinteles ca un segment nou si la cota corespunzatoare cilindrului o sa respecte si deschidera nominala la capete,care este de 0,15 mm si max. de 0,8 mm.in caz ca segmentii sunt cu o cota mai mici decat cota cilindrului deschiderea o sa fie nitel mai mare dar segmentii o sa etanseze satisfacator daca cilindrul nu este ovalizat excesiv. de acord............dar, necazul meu era ca .....voua nu va suna a TEAPA ?.........sunt 'declarati " noi, iar ei sunt cum am scris mai sus e drept ca am umblat si cu segmenti cu mult peste 0,8....telefonic, pe langa anuntul de pe net, erau NOI, iar discutia se vroia legata de fair-play-ul ce ar trebui sa fie intre cei de pe forum, si nu numai..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 caut set motor pentru cz 175 (piston , cilindru , bucsa de bronz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Pret 550.Pentru surubari PRET nou 350 E.Sau schimb cu un motor + maruntisuri de Aprilia 250 RS Editat Septembrie 24, 2010 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Pune si tu citeva poze recente, ca poate s-o gasi vreunul care s-o incalece...fiindca asa pe vorbe, slabe sperante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Pune si tu citeva poze recente, ca poate s-o gasi vreunul care s-o incalece...fiindca asa pe vorbe, slabe sperante! Mai greu de incalecat,e in bucati, este mai mult pentru pasionati, proiect de iarna.Dar sa-ti fac pe plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Salut caut o aripa fata de cz de 175 cc model ,parca 450 , ca cea din poza (daca voi reusi sa atasez poza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) Salutari , dragi colegi cu CZ-uri ! cautand pe net diverse materiale despre motocicletele vechi , fiind interesat in deosebi de vechiturile enduro-cross , am dat peste acest material , zic eu destul de interesant , legat de CZ-urile de moto-cross ! Asa ca am zis sa-l impart cu voi Enjoy : http://www.100megsfree3.com/ahrmanw/CZmx.htm Iar un material ceva mai amplu si cu mai multe date tehnice si modele se gaseste la urmatoarea adresa : http://www.czechpoint.net/ CZECHPOINT Jawa CZ ESO and other Czech motorcycles Succes la studiat ! Editat Octombrie 8, 2010 de Hoinarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Vand orice piesa de CZ 175 SPORT, model 477. Nu piese noi, piese originale ( cele esentiale .....unele au suferit modificari ) din dezmembrare. roti complete aripa fata/spate ( fata de mobra, adaptata cu suporti de aluminiu ) cadru , inclusiv bascula si telescoape furca fata motor (deocamdata demontat pt. schimb de semeringuri si rulmenti, dar intreg , cota 3 - 58,75) toba evacuare far hoinar bord shaua , burete de hoinar adaptat pe tabla de cz. de preferabil complet, motocicleta are C.I. numere noi. A fost functionala pana in primavara, cand impreuna cu un alt cz a fost baza unei motociclete restaurate. asa era........ amanunte pe PM sau tel. 0766.102.201 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) Dar ce ti-a venit de-o faci bucati? Oare ai terminat de restaurat alta si asta ajunge donatoare de organe? Pacat, era o motocicleta frumusica si bine intretinuta! Poate ma abonez si io la cite ceva, dar ma roade criza asta...si-s tare mihnit! O sa te contactez in particuler! Bafta la vinzare! Editat Octombrie 18, 2010 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Dar ce ti-a venit de-o faci bucati? Oare ai terminat de restaurat alta si asta ajunge donatoare de organe? Pacat, era o motocicleta frumusica si bine intretinuta! Poate ma abonez si io la cite ceva, dar ma roade criza asta...si-s tare mihnit! O sa te contactez in particuler!Bafta la vinzare! .......pai asta din poza este deja bucati, am alt CZ facut , e pe undeva la comuniste ( apropo' am stikerele originale pe el...direct din cehia- si au iesit mai ieftine decat facute in RO)......era frumusica, dar cum ai discutat cu tata la Tismana ( asa zice el....in poze se vedea altceva ) s-a cam departat de original......timp nu mai am, si e pivnita blocata cu el.....facut bucati pe raftul pentru muraturi. Mesaj completat Vand orice piesa de CZ 175 SPORT, model 477. Nu piese noi, piese originale ( cele esentiale .....unele au suferit modificari ) din dezmembrare. roti complete aripa fata/spate ( fata de mobra, adaptata cu suporti de aluminiu ) cadru , inclusiv bascula si telescoape furca fata motor (deocamdata demontat pt. schimb de semeringuri si rulmenti, dar intreg , cota 3 - 58,75) toba evacuare far hoinar bord shaua , burete de hoinar adaptat pe tabla de cz. de preferabil complet, motocicleta are C.I. numere noi. A fost functionala pana in primavara, cand impreuna cu un alt cz a fost baza unei motociclete restaurate. asa era........ amanunte pe PM sau tel. 0766.102.201 revin cu ceva preturi: Piese CZ 175 Sport, model 477.01 1. roata fata- 40 lei 2. roata spate +pinion+cuplaj elastic - 50 lei – rotile sunt echipate cu cauciucuri 18’x 3,5 si 18’x4.00 3. furca fata / inclusiv juguri -70 lei – telescoapele sunt ‘usor zgariate” 4. ghidon + comenzi ambreiaj, frana , acceleratie si comutator faze - 35 lei 5. bord – carcasa , ceas , contact, martori bord -60 lei 6. far hoinar -30 lei 7. masca far “carena” - 30 lei 8. telescoape spate -40 lei 9. cutie filtru aer +capace laterale ( stangul e replica din fibra de sticla, dreptul e rezervorul de ulei decupat pt. scule) -60 lei 10. cutie filtru aer - 25 lei 11. saua - are 2 bureti unul de cz , altul de hoinar adaptat -35 lei 12. ornamente laterale + portbagaj -20 lei 13. robinet benzina -10 lei 14. dinam ( rotor, cama, stator, platou platini) - 50 lei 15. jug telescoape - 25 lei 16. cadru cu acte ( C.I + talon) -150 lei 17. lampa spate -20 lei 18. 30 spite +piulite -15 lei 19. carburator - 50 lei 20. evacuare completa ( cromul e atacat pe unele portiuni )- 50 lei 21. cot toba -15 lei 22. burdufe telescoape jawa ts -15 lei 23. motor dezasamblat……depinde de piese ! ( se poate monta - cota 3 ) 24. aripa fata mobra + suporti adaptare pt. telescoape de cz -15 lei 25. pinion spate + cuplaj elastic -25 lei Piesele sunt second hand, din dezmembrarea motocicletei din poza. La cerere postez si poze ale pieselor care sunt cerute. Unele preturi sunt negociabile. Mesaj completat .......pai asta din poza este deja bucati, am alt CZ facut , e pe undeva la comuniste ( apropo' am stikerele originale pe el...direct din cehia- si au iesit mai ieftine decat facute in RO)......era frumusica, dar cum ai discutat cu tata la Tismana ( asa zice el....in poze se vedea altceva ) s-a cam departat de original......timp nu mai am, si e pivnita blocata cu el.....facut bucati pe raftul pentru muraturi.Mesaj completat revin cu ceva preturi: Piese CZ 175 Sport, model 477.01 1. roata fata- 40 lei 2. roata spate +pinion+cuplaj elastic - 50 lei – rotile sunt echipate cu cauciucuri 18’x 3,5 si 18’x4.00 3. furca fata / inclusiv juguri -70 lei – telescoapele sunt ‘usor zgariate” 4. ghidon + comenzi ambreiaj, frana , acceleratie si comutator faze - 35 lei 5. bord – carcasa , ceas , contact, martori bord -60 lei 6. far hoinar -30 lei 7. masca far “carena” - 30 lei 8. telescoape spate -40 lei 9. cutie filtru aer +capace laterale ( stangul e replica din fibra de sticla, dreptul e rezervorul de ulei decupat pt. scule) -60 lei 10. cutie filtru aer - 25 lei 11. saua - are 2 bureti unul de cz , altul de hoinar adaptat -35 lei 12. ornamente laterale + portbagaj -20 lei 13. robinet benzina -10 lei 14. dinam ( rotor, cama, stator, platou platini) - 50 lei 15. jug telescoape - 25 lei 16. cadru cu acte ( C.I + talon) -150 lei 17. lampa spate -20 lei 18. 30 spite +piulite -15 lei 19. carburator - 50 lei 20. evacuare completa ( cromul e atacat pe unele portiuni )- 50 lei 21. cot toba -15 lei 22. burdufe telescoape jawa ts -15 lei 23. motor dezasamblat……depinde de piese ! ( se poate monta - cota 3 ) 24. aripa fata mobra + suporti adaptare pt. telescoape de cz -15 lei 25. pinion spate + cuplaj elastic -25 lei Piesele sunt second hand, din dezmembrarea motocicletei din poza. La cerere postez si poze ale pieselor care sunt cerute. Unele preturi sunt negociabile. S-au vandut dinam si ghidon. Mesaj completat din lista de piese, s-au vandut dinamul si ghidonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Furca (de fapt doua furci cu jugurile aferente), aripa fata, roata, cauciucul de 4.00, bordul, urechile de prindere pentru far...si ce-o mai fi, au ajuns cu bine la mine (aduse, atentie, de proprietar, pe cheltuiala lui si oboseala proprie!), motiv pentru care nu pot decit sa multumesc public si sa ma inclin in fata lui! Inca o data imi dau seama ca motociclistii is o specie aparte (o parte dintre ei, acu' nu chiar toti!), cu suflete si caractere aparte. Drum bun Dane si sa ne vedem cu bine, calare pe CZ-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 un filmulet cu un cz vopsit si pe fundal doua melodii espre cz si jawa http://www.youtube.com/watch?v=wnXk4teAgLg...ture=grec_index Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Mai greu de incalecat,e in bucati, este mai mult pentru pasionati, proiect de iarna.Dar sa-ti fac pe plac. 250 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 ] sunt de vanzare. Preturi modice. Pana la "curatenia" de pasti........apoi destinatia remat. 0766.102.201 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneliutecu Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 ]sunt de vanzare. Preturi modice. Pana la "curatenia" de pasti........apoi destinatia remat. 0766.102.201 La fel. CZ 175 Intreaga sau pe bucati !(nu mai are: cilindru, piston ,chiuloasa.si acte) . Tel: 0721 91 92 10 ; corneliu.tecu@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Care e pretul pentru motocicleta intreaga ? La fel. CZ 175 Intreaga sau pe bucati !(nu mai are: cilindru, piston ,chiuloasa.si acte) . Tel: 0721 91 92 10 ; corneliu.tecu@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneliutecu Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Care e pretul pentru motocicleta intreaga ? [/q 350 roni asa cum e in foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Tre sa vedeti asta ! un cz sport modificat ! furca de mz etz si multe altele ! dar ce conteaza e pe cine am gasit "calarind-o" cand am lasat-o la poarta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Tre sa vedeti asta ! un cz sport modificat ! furca de mz etz si multe altele ! dar ce conteaza e pe cine am gasit "calarind-o" cand am lasat-o la poarta ! Maestrul Giga Pamant Ai grija ca asta l-a antrenat pe Rossi , ca stii cum stai . Daca dadea o tura cu CZu' , te speria de ce poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 La fel. CZ 175 Intreaga sau pe bucati !(nu mai are: cilindru, piston ,chiuloasa.si acte) . Tel: 0721 91 92 10 ; corneliu.tecu@gmail.com Propunere : 250 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young-biker Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Daca cz-ul de 175 se da pe bucati vreau si eu aripa fata. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate