Kawalin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 din cate zice academia se pare ca brasovul nu va fi sarit. in vama cred totusi ca vom ajunge mai devreme. daca nu vrem sa avem revolutie in academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Va multumesc mult kavalin si mircea in numele tatlui meu...ca el pana se logheaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 La multi ani GOOFY pentru TATAL TAU , multumim de cinste si la cati mai multi ani si km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) hello la lume!!!! in primul rand scuze k am intarziat dar am un net de toata isprava acasa. in ala ordine de idei MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC LOGAN!!! foarte bun calaretz..la un moment dat pt ca eu eram dusa cu pluta p conducta sa fac pozne era sa facem un pui de show dar...pt ca a stiut cum sa reactioneze nici nu s-a obervat :D foarte fain cu voi toti la gratare..ma fac eu mare si imi scot si eu viroaga la off road ca am vazut ca le sade asa de bineeee pun si eu un link cu poznele facute : http://picasaweb.google.com/Olga.Tiglea/GratareChopperisti pana data aviatoare bafta maxima si asfalt uscat! si LA MULTI ANI! sarbautoritului! (uitasem ...) Editat Iunie 16, 2008 de antenutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 hello la lume!!!! in primul rand scuze k am intarziat dar am un net de toata isprava acasa. in ala ordine de idei MULTUMESC MULTUMESC MULTUMESC LOGAN!!! foarte bun calaretz..la un moment dat pt ca eu eram dusa cu pluta p conducta sa fac pozne era sa facem un pui de show dar...pt ca a stiut cum sa reactioneze nici nu s-a obervat :D foarte fain cu voi toti la gratare..ma fac eu mare si imi scot si eu viroaga la off road ca am vazut ca le sade asa de bineeee pun si eu un link cu poznele facute : http://picasaweb.google.com/Olga.Tiglea/GratareChopperisti pana data aviatoare bafta maxima si asfalt uscat! si LA MULTI ANI! sarbautoritului! (uitasem ...) Foarte frumoase pozele , super filmuletele, sarumana, vezi avem si dep. media Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 lope lasa vrajeala si da jpegu` frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Tot timpul esti grabit Ramane de discutat Brasovul si Vama Veche , cand cum si cati o sa fim. Editat Iunie 16, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu am pus propunerea mea de mai sus in cuvinte intocmai cum am simtit. scopul drumului pe care l-am propus nu este Brasovul, ci drumul prin Cheia cu intoarcere prin Siriu. e un traseu de basm. sigur, e si greu, dar asta il face si mai frumos. stiu ca Sigmund vroia sa ajunga pe la Siriu. ii recomand sa mearga cu prima ocazie, n-o sa regrete nicio clipa. vin sambata la Doftana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Multumim Lope si antenutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 vazut poze.. foarte frumoase!! ..si de o iesire in vama..abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 care merge in biker`s diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 care merge in biker`s diseara? Cred ca ajung eu, dar nu promit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 pe la 5 incercam sa fim pe acolo pentru cateva minute, daca kawalore nu are alt plan si nu-l stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Si eu o sa fiu prin zona, dar pe la 18:00, dupa ce vizitez Paula's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Poti sa te uiti te rog, daca au nolan n62 (140 E pe louis) marimea s sau shoei raid II (330 E pe louis) marimea s si la ce pret? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Salutare, deci care este traseul pt sambata viitoare? am inteles eu ceva ca Valea Doftanei? Am un fost coleg de facultate pe acolo motociclist si el, are o chestie dasta cu agroturism, eu am fost de vreo 10 ori in Valea Doftanei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 multumim olga..frumoase poze...si filmuletele sunt pe masura. la multi ani sarbatoritului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 pe la 5 nu era nici unu in bikers asa ca am ajuns acasa ia uite ce am gasit: /index.php?showtopic=88570 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Suna interesant. Dar nu cred ca incapem noi in 5 camere poate doar daca dormim mai multi intr-un pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuCN Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 pe la 5 nu era nici unu in bikers asa ca am ajuns acasa ia uite ce am gasit: /index.php?showtopic=88570 Am fost acolo! Este dragut, doar ca vor fi cam 2-3 km de drum de tara (pietre, bolovani, santuri included). In rest, drumul e destul de bunicel (cel putin pana la Campina parca). Ca un plus maaaare, se poate bea o bere in liniste . Camere sunt vreo 4-5... tura trecuta cred ca am fost peste 20. Ce a iesit se poate vedea aci : http://picasaweb.google.com/optiknet/Valea...key=JzRefoDxhhE Una, alta am avut si eu niste incercari de poze: http://picasaweb.google.com/OvidiuCN/ChopperAcademy Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Exact tipul de care spuneam, Emanuel zis EM e tovarasu meu si fost coleg de faculta, am stat in vila aia de multe ori si am tras niste chefuri de pomina acolo, daca va hotarati il sun eu si vb cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Nu cred ca ramanem acolo peste noapte, cel putin eu nu raman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Nu pune nimeni pozele de duminica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 hai ca le pun acum. Poze de la BRRC 15Iunie2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Nu am vazut in viata mea livrare de pizza cu VN si Shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate